Koordinace svatebního dne, 20.7.2019

Zdravím nevěsty, ráda bych se vás zeptala na sympatické koordinátory/rky z Prahy, případně z okolí Kladna, Rakovníka? :-) Hledám někoho, kdo by v den svatby (odpolední obřad) hlídal několik maličkostí a hlavně harmonogram. Budu vděčná i za uvedené částky, které jste za svat. koordinátorky daly. Moje představa je kolem 5000 Kč od cca 13:00 do 21:00. Není to málo? Vše si zařídím sama, ale v ten den od obřadu nechci nic řešit. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla své služby svatební koordinátorky. Prosím mrkněte na mé stránky zde nebo na Facebook. Nyní se můžete zapojit i do soutěže o služby koordinátora zdarma :) Svatbám se věnuji již 6. rokem, takže zkušenosti jsou zaručeny. Primárně nabízím několik variant koordinací, od obřadu až po večerní program, ale vše je o domluvě! Kontaktujte mě a můžeme si domluvit termín úvodní nezávazné schůzky, kde Vám mohu představit své služby a Vy naopak mně své představy. Teprve pak se rozhodnete, zda máte zájem :) Tato schůzka je zcela zdarma. Těšíme se na Vás! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji krásný den, mohu maximálně doporučit slečny, s kterými spolupracuji jako fotograf :) Určitě nejsou drahé a jsou milé a skvěle se přizpůsobí potřebám klientů :) https://www.facebook.com/adenwedding1/ a web: https://www.adenwedding.cz
Odpovědět
Zdravím, děkuji všem za informace. Již jsem s adenwedding domluvená od prosince. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?