Kolik Vas stoji vyzdoba obradu,mista plus kvetiny?

Profilova fotka
Ahoj prosim o orientacni cenu, vyzdoba stolu a obradu plus teda vsechny kvetiny?? U nas to vychazi cca 30 tis , zda se mi to neskutecne moc. Btw vyhovuje mi, ze to nekdo nachysta/sklidi. Moc dekuji za info vsem
Odpovědět
To jsme na tom stejne,taky davame cca 30tis za vyzdobu a to s tim,ze kvetiny jsou z velkoobchodu za 6tis,jinak cenova nabidka kvetin z kvetinarstvi byla 16tis..Kozesiny na lavice,svicky,ubrousky,behouny,zapichy,vazy a vazicky,pujceni lustru a slavobrany atd.
Odpovědět
Ahoj, koukala jsem k sobě, výzdoba místa hostiny, obřadu a květiny (něvěsta, maminky, atd..) samotné vyšly cca na 20tisíc..Ale nemusela jsem na nic šáhnout a navíc jsem díky tomu nekupovala spoustu dekorací, které bych musela převážet a teď řešit, zda je prodám nebo se mi někde budou válet :)
Odpovědět
Ahoj, já měla vše od floristky, kytky nevesta, svedkyně, maminky, korsáže, vývazky, stoly, slavobrána plus veškeré dekorace, ubrousky na stolech a žebříky na fotky a stálo nás to 11tis. Nemusela jsem sáhnout vůbec na nic ani nic shánět 😊 asi hodně záleží i na městě, podle toho se ty ceny taky dost liší.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji za info. Pravda záleží i ze kterého města agentura je.. 11 tis by se mi také líbilo :-D jinak se to tedy pohybuje asi stejně..
Odpovědět
Já si slavobránu koupila v Lidlu za 250,- a je skvela uplně. Kytku budu mit jen ja a svedkyne a budou dve kytky u oddavajiciho a samozrejme na slavobrane a asi dve na rautovych stolech.... Na ostatni stoly to nechci aby to nebylo preplacane.... a vyjde nas tohle na 6000,- celkem a to mam fakt bohatou kytku... A zbytek vyzdoby jsem objednala na Aliexpresu - balonky, organzy, kaminky a podobně a tam jsem za 3.000,- a to máme 75 lidi na svatbě a velkej prostor jak venku tak uvnitř.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem měla agenturu na výzdobu. Nechtěla jsem se trápit přípravou sály, kterou bych stejně nedokázala vyzdobit tak, jak bych chtěla, a i tak jsem se dozvěděla 2 dny před svatbou, že s přípravou sály se může začít až od 10 hodin v ten den, co bychom neměli šanci stihnout, a na druhý den ráno jsem se raději prospala, než se po skončení jen převlíkla ze šatů a běžela uklízet (do 7 hodin ráno musela být vyklizená kvůli podávání snídaně pro ubytované). Měli jsme opravdu bohatou výzdobu, nechtěla jsem, aby se šetřilo, záleželo mi na tom, ale květiny jsem chtěla, aby použily sezónní a hodně zeleně, aby to nebylo zbytečně drahé, a nakonec jsme se vyšplhali na cca 25tis. A to jsme měli svatbu na Slovensku, kde to bývá často levnější. Sice to je vysoká cena, ale myslím, že nebudete litovat, jděte do toho. Já jsem taky nelitovala a litovat nikdy nebudu, za tu nádheru to rozhodně stálo. ❤
Odpovědět
Profilova fotka
@evickah11 Evi a bude ti to někdo chystat?? Já nechci mít s ničím starost no.. nakoupit bych to asi taky zvladla..
Odpovědět
Profilova fotka
@rencik_a Podobný názor mám i já, nestarat se no :// měli jste to krásné... tak já doufám že to té ceně bude alespoň odpovídat.. a kolik Vás stála koordinátorka na celý den????
Odpovědět
Profilova fotka
@praseletkova My jsme koordinátorku nakonec neměli. Chtěla jsem, ale zdálo se mi to poněkud předražené, tak jsem měla raději dražší šaty :-D A vůbec nebyla potřeba, naprosto všichni (resort, DJ, agentura) byli opravdu profesionáli na vysoké úrovni, takže neřešili sebemenší problém. Nebo o něm nevím a všechno vyřešila manažerka, to už nevím. Já jsem se o průběh celého dne nemusela vůbec starat. Ještě mě přišla manažerka kouknout, když jsem se připravovala, jestli je všechno v pořádku a přinesla mi i snídani, kterou vybral manžel, protože v ten den jsem neměla čas jít na snídani (byli jsme ubytovaní). No a o program dne se staral DJ, on byl zároveň i moderátor, takže jen jsme se pár dní před svatbou domluvili, kdy bude která zábava.
Odpovědět
Profilova fotka
ahaa tak to jo no po me chce prave jeste 10 tis za koordinaci ubytovani hostu, postara se o dodavatele v ten den tak se pry nemusim o nic starat.. Ale opet darda jako prace =-)
Odpovědět
Ja pocitam s tak do 50.000, bylo mi receno, ze tak od 30.000, a ze treba bohata slavobrana stoji kolem 40.000 (to teda nechci :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
@gabide86 umiraaam z tech cen :-S
Odpovědět
Článek se načítá
@praseletkova ja docela tez 😂 budu se snazit to krotit, ale pod tech 30.000 se urcite nedostaneme, zejmena pokud bych chtela do vazeb eukalyptus |-|
Odpovědět
Profilova fotka
@praseletkova Dalších 10tis za koordinaci? To je šílené :-o Já když jsem hledala koordinátorku, tak všichni chtěli kolem 5tis (jedna až 15tis), a i to se mi zdálo moc, když jsme už i bez toho překročili rozpočet dvojnásobně. Takže koordinátorka nebyla, manažerka místa hostiny a pobytu byla tak hodná a šikovná, že se o všechno postarala. Já jsem ji jen předem dala instrukce ohledně ubytovaných, kdo kdy přijde a kdo nebude platit za ubytování.
Odpovědět
Profilova fotka
Noo celodenní koordinace , taky mi to přijde přestřel to stejný i ty jejich tisícový nevratný zálohy.. Nikdy nikdo neví co se do roka stane.. @rencik_a
Odpovědět
Záleží z jakých květin to máte a co vše Vám agentura nebo floristka půjčí, ale těch 30 tisíc je optimální. Floristka nad takovou svatbou stráví 3 dny. A když Vám ještě půjčí svůj inventář a vy se nemusíte o nic starat, tak je to super. A po svatbě si musí vše odvézt, takže další den.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si to asi neumím vůbec představit, proto mě to přijde moc. Jsem fakt ráda za zkušenosti a rady co mi tu všici předáte :-) @misinka1111
Odpovědět
@praseletkova no my si to budeme chystat všechno sami den předem odpoledne a večer , ale třeba slavobranu a květiny mi nazdobi kvetinarka v den svatby sama :)
Odpovědět
Nevěsty, nemůžete porovnávat ceny, nebo říct, zda je v pořádku či nikoli, jen podle částky. To je nesmysl, to nejde. Cena může být 10 tis, ale také 150 tis...záleží kdo, odkud a kde bude vaši výzdobu dělat, z jakých květin, v jakém objemu, typu a zpracování, co vše vám půjčí (případně sežene), kolik času zabere práce na zakázce a práce v samotném místě výzdoby (protože to jsou dvě různé věci), kolik lidí ji bude dělat, doprava, náročnost, i zda následně vše uklidí a vy se nemusíte o nic starat...vedle ceny samotných květin je třeba si uvědomit, že to není jen uvázat, přivést, postavit a uklidit (někdy třeba druhý den)...jsou to desítky hodin práce, někdy i několik dní a to se samozřejmě musí někde promítnout... i samotné připravení na znovupůjčení (vyčištění, mytí atd.) si může někdo účtovat...pro vás to však má obrovské plus - nemusíte se stresovat a tu spoustu času můžete věnovat jiným a před svatbou jistě příjemnějším věcem - např. odpočinku...
Odpovědět
Profilova fotka
@delafleur tak určitě, je to individuální
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?