Jak přistupujete k práci svatební kordinátorky?

Ahoj, tak určitě spousta z Vás asi oslovila agentury a podobné salony.... A pocity ??? .... Když to tady tak čtu, musím oponovat... Mám známou, která spolupracuje s agenturami už hodně dlouho... a už ji to přestává bavit. Proč? Protož už toho má někdy dost. Protože každá máme a máte své... Po těch jejích už i sto svatbách, má přece jenom zkušenosti. Schůzka, nejlépe zdarma... po 3 hodinách... vlastně není mnohdy nic jisté. Internet je jedna věc a realita druhá... Každý máme přece právo na to být krásné, v daný den dokonalé a to se týká i ostatních věcí... spousta věcí se vyrábí - nic se nedá koupit v supermaketu, pracuje se živým materiálem...chystá se dlouho do noci, brzo se vstává. Ano, tu práci si vybrala, ale na jak dlouho... Snaha vyjít maximálně vstříc bývá i jednostranná. Po týdnu se ruší to a ono, za měsíc další a ve finále přijede chystat tabuli s minimem "zisku",(které hned všechny vidíte... )přijede a tam na ni číhá igelitka plná věcí od nevěsty, protože si to koupila - jak si opravdu naivně myslíte "levně" na eshopu....a když už tam jste tak to tam přeci dáte, ne? A opět srdce a věci tam dá, zdarma, protože jí to nedá. Já sama jsem měla od ní všechno a dokonce zvládla i odkoukanou koordinaci mé chaotické rodiny... Zdarma. Ruku na srdce, milé nevěsty... a Vy, jak přistupujete k práci jiných? Nekomplikujete si změnami zbytečně svůj den nejen sobě??? Zamyslete se... bylo by jí a jiných škoda. Lissy.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi do poloviny jsem teda netušila, jestli si stěžuješ na nevěsty nebo koordinátorky... takže na nevěsty. Netuším, proč by někdo něco neměl měnit, protože by to koordinátorku mohlo obtěžovat... a pokud daná dáma dělá něco zdarma z dorbého srdce, tak to holt není typ na podnikání, spíš na charitu ;-)
Odpovědět
@misslissy: Já jsem vůbec nepochopila, co jsi chtěla příspěvkem říci, nejdřív si to po sobě přečti, než dáš enter. Tohle se fakt nedá.
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, takže kterou agenturu propagujeme? ;-)
Odpovědět
Četla jsem to 2x a taky nějak netuším :-D :-D
Odpovědět
Přidávám se ani já jsem nepochopila o jsi tím chtěla říct
Odpovědět
Já z toho mám spíš dojem, že ona "měkosrdcatá známá" je sama misslissy a potřebuje si postěžovat, jak jsou všechny klientky proti ní... ;-)
Odpovědět
Jestli je ona "známá" autorkou tohoto příspěvku je tady myslím vedlejší. Tady jde o to, že každá nevěsta má svůj dokonale vysněný svatební den, který chce mít takový, jaký si ho vysnila. Samozřejmě, že si nevěsty často samy sobě komplikují život (sama nejsem výjimkou), ale když už si zamluvím svatební koordinátorku, tak předpokládám, že je to člověk, který má s organizováním nějak zkušenosti, je odolný vůči stresu a je zvyklý tyto situace řešit. Jestliže si dotyčná myslí, že si nevěsty nebudou vymýšlet a týden před svatbou měnit komplet celou výzdobu protože ... (doplňte jakýkoliv důvod), ať se laskavě odstěhuje do země zvané Utopie. Nevěsta tady na to má právo, protože je to její svatba a jestli pro ni ani peníze nejsou rozhodující, tak se koordinátorka musí přizpůsobit. Je to profese, kterou si vybrala a jestliže se jí to nevyplácí, protože je "měkkosrdcatá", měla by od toho jít pryč.
Odpovědět
Profilova fotka
ten úvodní příspěvek je tak chaotický, že nemá hlavu ani patu, vůbec netuším, co tím chtěla autorka říci
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?