Agentura Praha / střední Čechy (ne svatba na klíč)

Ahoj, nemáte doporučení na agenturu nebo koordinátorku, která by poskytovala JEN konzultace a pak koordinaci dne včetně ranních příprav výzdoby apod? Ale koncept, dodavatele a v podstatě vše předem si chceme zařídit sami... Už si přijdu, že jsem z jinýho světa, když chceme pouze tohle :-| :-D Moc děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, píšu SZ ;-)
Odpovědět
@ppawlusha mohu též poprosit o zprávu (řeším obdobné)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrinke děkuji, máte SZ ;-)
Odpovědět
Jen poznámka na okraj: z jiného světa nejsi, tohle chce většina nevěst, co si pronajímají agenturu a naopak minimum snoubenců chce svatbu na klíč.
Odpovědět
@simone5 Ale agentury chtějí poskytovat naopak téměř výhradně na klíč :-|
Odpovědět
@katiet Jasně, protože z organizačního i finančního hlediska je svatba na klíč pro agentury nejlepší, ale já i mé kamarádky, co jsme koordinátorky měly, jsme žádná svatbu na klíč nevyužily, ale naopak jsme měly to, co chceš i ty. A moje koordinátorka mi sama říkala, že koordinace svatebního dne je její nejčastější zakázka, takže určitě někoho najdeš. ;-) Kamarádka teď měla Hanku ze Svatby s příběhem a my měli Žanetu z Organizace svatby, tak se můžeš poptat jich. :-)
Odpovědět
Pred 2 tydny jsem byla na svatbe kamarádů, ktera mě svou atmosférou nadchla. Měli na půl dne koordinátorku od Amazing Prague Weddings a byli moc spokojení. Agentura jim zařizovala i stylistku, kytky, hudbu a nějaké další služby, ale jenom to, co kamarádi po nich chtěli a zbytek svatby si zařizovali svépomocí.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Těšíte se, že si svatbu vyzdobíte sama? Pokud trochu pochybujete o svém vkusu a znalostech aktuálních trendů ve svatebním aranžérství, máme pro vás ideální řešení. Konzultaci výzdoby ve vlastní režii se svatební dekoratérkou - více na Vyzdobanaklic.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?