Zkušenosti se svatební cestou na Maledivách?

Nebyla jste nejaka v teto krasne destinaci-nepodelite se o zkusenosti?
Odpovědět
1
2
30
jenom prstem na mape bohuzel :-. , ale podle fotek na netu to musi byt ucinena náádhera :-N
Odpovědět
nebylo tady už podobné téma? my tam teda nebyli, ale bude to tam pěkný... ;-)
Odpovědět
Pokud takova diskuse jiz probehla, tak pardon :-) Na druhou stranu, opakovani je matka moudrosti :-D
Odpovědět
ahoj, já jsem měla to štěstí a byla jsem tam, na zásnubní cestě. Jeli jsme s německou cestovkou, všechno bez problémů a dovolená se slovy popsat nedá, no nádhera, ráj..... nevím, co Tě zajímá konkrétně, klidně se ptej.....
Odpovědět
Profilova fotka
lednacek: byla sem tam vic krat nejdele na 7 mesicu... povidej co te zajima myslim ze se vyznam ;-)
Odpovědět
nene, na jakých ostrovech jsi byla? nádhera, co?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj albi, ja byla na: RANVELI, VILAMENDO, VELIDHU, SUN ISLAND, ELLAIDHO, BANDOS, TAJ CORAL, TAJ EXOTICA, WHITE SANDS, KUREDU, uz si je ani vsechny nepamatuju:-] nadhera. denne sem litala AIR TAXI, takze sem to mela docela projete cele, uzasna zkusenost, uzasny svet hned bych se tam aspon na chvilku vratila po delsi dobe ten tyrkys leze na nervy ale na libanky neznam lepsi misto ;-) a ty albi?
Odpovědět
Profilova fotka
nene - tiše závidím :-) to musí být nádhera, ty jsi tam byla pracovně?
Odpovědět
Profilova fotka
ano pracovne:-]sice sem diky tomu prisla o cloveka ktereho sem milovala nevydrzel 7 mesicu..:-] ale nelituju svym zpusobem. Byla to nezamenitelna zkusenost a da se rict, ze z urciteho hlediska nejhezci cast myho zivota...:-] tehdy sem plakala stestim ze jedu domu po 7 mesicich ale ted s odstupem casu to vnimam jinak, rada bych se tam jeste jednou podivala, holky pokud se tam chystate klidne napiste rada poradim co vim ;-) a preji to kazdymu zazit to nekonecne ticho a klid..
Odpovědět
Profilova fotka
nene - já bych tam jela hned, ne teda na tak dlouhou dobu, stačilo by mi třeba 10dní, určitě to musí být nádhera, možná až trochu kýčovité, ale rozhodně bych se tam někdy ráda podívala ale takových míst je hodně, kam se ráda podívala, tak kdo ví ;-) a ty jsi tedy byla celou dobu sama, myslím tím bez přítele?
Odpovědět
ahoj holky, uvažuje,po novém roce o svatební cestě a tak se chci zeptat, zda je na Maledivách i co k vidění, nejen lenošení na pláži:-) díky za odpověď ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na Maledivach je toho k videni hafo, ale jen pod hladinou more! ;-) Potapeni je tam moc fajn ;-) Moc moc doporucuju, my jsme se na Maledivach zasnoubili a lepsi dovolenou si nepamatuju.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
janauk, da se souhlasit:-] zalezi na tom, jaky rezort si vyberes. rozhodne necekej zadne pamatky a nejvetsi adrenalin je fakt to snorchlovani a potapeni, nemusis byt potapec, utesy jsou dobre taky na snorchlovani je tam krasna viditelnost. jinak da se vyuzit taky nejaka ta nabidka na fak. vylety na domorode ostrovy,je to exoticke zajimave, ale ten waw efekt je nejspis z te modre vody palem a pisku... pekny a romanticky je vylet na opusteny ostrov nektere rezorty to organizujou prave pro honeymoon tedy pro novomanzele.. co se tyce ubytovani, pokud mas penize doporucuju je to bozi si priobjednat vodni bungalow, vecsina ma v obyvaku na zemi pruhledne sklo, takze muzes pozorovat taky rybicky. pokud ne vodni bungalow tak doporucim klasicky bungalow s open space / otevrenou koupelnou.. sprchujes se pod holym nebem, samozrejme nikdo na tebe nevidi.. je to uzasne. HLAVNE ALE DOPORUCUJI se dopravit na ostrov vodnim taxikem, tedy hydroplanem, zazitek na cely zivot. startovat a pristavat na hladine oceanu, nema to chybu. jo a co se tyce sportovnich aktivit. Vetsci rezorty maji fajn moznosti vyziti. fitness, squash, tenis, stolni tenis, beach volley atd, dokonce na ostrove KUREDU je golfove hriste myslim jenom na 3 jamky:-]]]male ale je... FSVOJAP: ono to bylo tak ze my jsme se seznamili dali dohromady a ja vyhrala konkurz jit tam delat, ale slibili me ze muze prijit za mnou. tak prisel asi po 5 mesicich..tvaril se jakoby se nic nedelo a pritom doma uz zil s jinou..no to je jina historie, pak sme se sice jeste par krat videli a scuchli...ale nakonec jelikoz ja pak zase odlitala do recka tak se to nejak nepovedlo. ale tak nevycitam nic, byla sem jinde, a on se s tou holkou ozenil asi pred rokem, jsou moc krasny par, dopreju, a ona vypada moc sympaticky ani sem nezarlila nejak, proste si castecne za to muzu sama, a i s nim ted uz vychazim dobre ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
obecne plati,ze obdobi monzunu tedy deste je od konce dubna do konce zari.. ale obcas zaprsi taky pres "sezonu" pocasi je tam ale stejne porad stejneee. tedy 30 stupnu od rana do rana. presne v 6. vychazi slunce a v 6. vecer zapada. ikdyz prsi, tak jelikoz je to blizko rovniku tak slunce opaluje strasne prudce. a ikdyz prsi tak se muzes koupat a snorchlovat. nejvetsi vedro sem zazila v unoru/breznu...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj holky, to je super napad na svatebni cestu. :-) Koukala jsem na fotky na internetu a strasne me to nadchlo. My budeme mit svatbu az v cervnu a chteli bysme taky neco exotickeho. Maledivy zni moc dobre. Ale jak tak ctu, tak to asi nebude v cervnu nejlepsi napad. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
no to se nejak neda rict se kterou cestovkou... spis takto, na maledivach i 2* resorty nabizi standard, tutiz pokud ti jde hlavne o prirodu a krasy prirody tak si vyber min luxusni bydleni.. jinak strava urcite doporucuju minimalne polopenzi ne-li plnou penzi. priprav se na to, ze piti je docela draha zalezitost. ja nevim asi to bude reklama kdyz tady uvedu cestovky, ale docela proflakla cestovka je neckermann ta uz je taky na ceskem trhu nebo esotravel to dela ikdyz min profesionalne, vim ze dusek ck to delala ve spolupraci se slovenskou LEONARDO ck, zkus se mrknout na jejich stranky.
Odpovědět
Profilova fotka
jo a drazsi jsou resorty co jsou bliz k hlavnimu mestu MALE, na druhou stranu za cestu na vzdalenejsi ostrovy platis transfer lodi nebo hydroplanem. kdyz si bliz k Male mas vecsi sanci se jit podivat i do hlavniho mesta /neni to spatny vylet-taky jine kafe trh s rybama, s korenim, jeijich kvazi architektura, obchudky atd/ jeste bych se asi vyhla jejich ramadanu, osobne bych jela na maledivy koncem ledna;-]
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
my jsme tam byli letos v půlce září, jeden den nám pršelo....jinak opravdu nádhera. Byli jsme na ostrově Biyadhoo, ostrov jsme obešli kolem dokola za 10 minut, personál byl milý, vůbec nejsou otravní, jako třeba v Egyptě. Pláže liduprázdné, krásný klid a neskutečný relax, vůbec o nic se nemusíte starat, volná lehátka atd. Jídlo taky bezkonkurenční. Nejlepší byla ta atmosféra na ostrově, bylo tam dost Britů, Japonců a Italů, my jediný Češi, po dvou dnech jsme se všichni znali, byla to nejlepší dovolená. Rozhodně se tam vrátíme, ty pláže, moře to chceme vidět minimálně ještě jednou. Jak už psala Nene, nejlepší bylo potápění, vidět na vlástní oči žraloky, želvy, rejnoky, nádhera. Letěli jsme s německou CK TUI, odlez z Mnichova, zájezd jsme koupili přes invia.cz, oproti cenám v českých CK rozdíl cca 10.000,- na osobu!!! Jinak začátek roku je prý na Maledivách ideální.
Odpovědět
Profilova fotka
albi - tak to koukám :-) Já jsem tam byla taky jen prstem po mapě, protože na tohle fakt nemáme :-( ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasim s albi a nene. Ta ma informace z prvni ruky ;-) My byli na ostrove White Sands. Bylo to uzasne a vubec jsme se nenudili, udelali jsme si kurz potapeni, hodne jsme snorchlovali, jezdili na vylety, delali jine vodni sporty. Byli jsme na konci ledna a jeden den ze 14 nam prselo. Tyden jsme bydleli v klasickem bungalovu s otevrenou koupelnou a tyden ve vodnim bungalovu, coz bylo naprosto nepopsatelne! Jinak jidlo a hlavne piti(1.5 l vody byl asi za $5) je tam dost drahe a tak se vyplati all inclusive nebo plna penze. Ale cerven se kvuli pocasi asi moc nehodi, my meli svatbu take v cervnu a manzel ji jen kvuli Maledivam chtel prehodit na zimu!! Nepodarilo se mu to ;-)
Odpovědět
temp, já to dostala jako dárek, součást žádosti o ruku :-) není to tak nedostupný jak to vypadá. Když si vezmeš, že normální dovolená třeba v Egyptě Tě stojí cca 15.000,-, tak tahle Tě stojí jako dva Egypty ;-) Jani: my měli obyčejné ubytování, klasický hotel, koupelna na pokoji, úplně to stačí. Měli jsme plnou penzi, to taky stačí a pití, kromě koktejlů, ty jsou dražší, cenově taky šlo. Zhruba 300 dolarů týden pro dvě osoby.
Odpovědět
Profilova fotka
albi - tak to se fakt Martin ukázal, Honza s s ním bavil, že viděl ty svíčky při zasnoubení a tak ;-)
Odpovědět
no říkal, prej to jsem zvědavej, co tam všechno píšeš :-D
Odpovědět
Profilova fotka
albi - :-) :-)
Odpovědět
sem mu zakázala se sem dívat, no prej co on by tady dělal :-D :-D :-D :-D temp jedeš na vánoční párty?
Odpovědět
Profilova fotka
albi - Honza zjistil mou přezdívku a heslo a ze začátku tady brouzdal, nešpehoval mě, prostě brouzdal po albech :-) na párty pojedeme ;-)
Odpovědět
se tam uvidíme ;-) doufám, že taky nebrouzdá :-D
Odpovědět
1
2
30
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?