Svatba ve dvou - co dát rodině?

Ahojte, prosím, chci se zeptat, zda někdo nemá nějaký nápad, nebo zkušenost... Budeme se brát v zahraničí jen ve dvou, beze svědků, bez rodiny..ale nenapadá nás nic, co by se dalo potom rozeslat jako nějakou pozornost nebo připomínku toho, že jsme se sice vzali sami, ale mysleli jsme na ně a tímto bychom jim to chtěli oznámit..nechci právě zasílat jen kus papíru jako oznámení, ale chtěla jsem k tomu i nějakou pozornost, maličkost, nebo tak něco, třeba tématického z ostrova nebo tak, ale vůůbec nic mě nenapadá..neřešil třeba někdo něco takového, co by mě mohlo inspirovat? :-) :-) Děkuji za každý nápad ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, česká pošta nabízí takovou službu - pohlednice online. Stáhnete si do telefonu aplikaci, připojíte fotku, text, adresáta a oni tu pohlednici vytisknou na poště a doručí adresátovi. My to využili, když jsme byli v Austrálií. Normálně by pohlednice přišla za měsíc, takhle jí má adresát do tří dnů. Tady je odkaz: https://www.ceskaposta.cz/ke-stazeni/...
Odpovědět
Co třeba malý šáňo, vaší fotku a text ve smyslu, že když si s vámi nemohli připít tam, tak ať aspon takto symbolicky :-)
Odpovědět
udelala bych foto knihu a po navratu udelala party, kde si pustite video, objednala bych podobny dort a oslavila to s nimi takto. ta pohlednice je taky super napad.
Odpovědět
Supeeer, jste skvělé, děkuji moc za nápady... :-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?