Svatba v zahraničí - Řecko - agentura

Ahojte dámy, mám na Vás prosbu, na Vás co hledáte, už jste měly, nebo se chystáte vzít v zahraničí... ;-) Máme v plánu (narychlo teď o prázdninách) se vzít v zahraničí pravděpodobně v Řecku.. a jelikož chceme udělat i doma "svatební oslavu pro rodinu" tak jsme si vyhranili rozpočet pouze do 70.000,- a zdá se mi, že podle svatebních cestovek je to hodně málo... Chci totiž opravdu maličký krátký romantický obřad na pláži, nepotřebuji ani moc fotek a hudby a dalších blbostí okolo :-) jen platný obřad pro nás dva... všude co mi zasílají nabídky tak přes 30.000 pouze za mini svatbu (bez ubytka :-)a to ještě s fotografem na hodinu... (když porovnám s některými co mají svatbu na maledivách a stojí je to jen 100tis. tak mi to příjde divné) Tak se Vás chci zeptat, jestli nemáte zkušenosti s levnější agenturou, dívala jsem se pouze na svatbavzahraničí.cz a yachtwedding.. A nebo jestli nemáte nějaké tipy, rady ohledně ceny, agentur apod? Děkuji breptalky :)
Odpovědět
Zdravím, my jsme měli svatbu přes agenturu Svatba trochu jinak a maximální spokojenost!
Odpovědět
Ahoj, my máme svatbu v září přes YachtWedding. Svatební balíček právně platné svatby 20k na řecké Lefkadě. Fotografovat nás bude kamarádka, dort bude až doma, hudbu nepotřebujeme, jedeme autem společně se svědky. Do čeho jsme naopak investovali, to byl apartmán, kde budeme ubytovaní. No a za oslavu s rodinou pak doma dáme minimálne 30k.
Odpovědět
@padmeamidala Tak levně? Já si nechala zaslat balíčky a vychází to tak jako s líčením, nějakým účesem a fotografem na hodinu nějakých min. 40.. skoro za každou nabízenou svatbu v tom řecku.. tak nevím.. ještě uvidíme :)
Odpovědět
@mooonti Nic z doplňkových služeb jsme nechtěli. Kytici si vezu vlastní (plus korsáž pro svědka a náramky + kytičky pro kamarádky), nalíčím se také sama, česat mě bude kamarádka a fotit ta druhá. Prostě low cost svatba :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?