Svatba v zahraničí - exotika (Seychely, Karibik atd.)

Profilova fotka
Ahojky, prosím o radu, stanovili jsme si s přítelem termín svatby na 13.12.2013. Je to pátek 13 :-D , pro nás hodně magické a důležité datum. Svatbu plánujeme v zahraničí, jen my dva. Tím, že je to docela narychlo, řešíme hlavně kam. Nemáte nějaké dobrý tip, kam v prosinci? Aby tam nepršelo, svítili sluníčko, prostě bylo krásně, jako v ráji? :-) Z toho nám právě vychází destinace někde za mořem, prostě pryč.... Klidně bychom byli pro doporučení i nějaké agentury, cestovní kanceláře - zjišťujeme, že většinou není sezóna a je docela těžké něco sehnat v tomto období... Děkuji moc!;)
Odpovědět
Profilova fotka
Skus http://www.svatba-v-raji.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji, asi u nich poptám... máte s nimi přímo zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Nemám, přemýšlela jsem o svatební cestě. Tahle stránka mi přišla fajn. i zajímavé slevy a tak. podívej se do google a pak tady zkus prodiskutovat něco konkrétního jestli má někdo zkušenosti a tak.... Je tady dost lidí co mělo svatbu na seychely, mauricius tak projeď diskuze, budeš mít dva dny co číst a určitě tam nějaké typy taky pochytíš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To ano :-) Díky, jen docela není jednoduché pořádat svatbu v prosinci.. proto se ptám na konkrétní destinaci...
Odpovědět
Profilova fotka
Hledej cokoliv kolem rovníku, jak jsem říkala seychely, mauricius.... v létě je tam období dešťů v zimě je tam období sucha, tedy jako tady léto, ale počítej kolem 100 000,-Kč
Odpovědět
@aliciane my mame na Mauriciu pristi mesic ,zkus blue marlin.cz delaji I Seychely myslim :-) jsme s nimi nad miru spokojeni :-)
Odpovědět
@aliciane opravdu muzu doporucit ,super servis a komunikace taky na jednicku .Hodne nevest s nimi bylo prave na Mauriciu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobře, děkuji moc a moc za tip;)
Odpovědět
@aliciane není zač :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?