Svatba v exotice

Ahoj, mám dotaz. S přítelem plánujeme svatbu letos v exotice. Nemůžeme se však rozhodnout kde. Přemýšleli jsme o Mauriciu, ale zdá se nám to už dost profláklé, takové moc komerční, proto by to byla asi poslední varianta. Potom přemýšlíme o Bali, Dominikánské Republice, Seychelly, nebo nás napadl i Madagaskar či Zanzibar. Nemáte někdo nějaké info o těchto destinacích (ceny, legalizace sňatku, počasí atd..?)nebo i tipy na jiné hezké destinace či zkušenosti? Předem díky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@paola_5 Dobrý den, důvodem proč hodně párů volí Mauricius je cena a kvalita. Ne ve všech zemích se můžete vzít, tak aby svatba byla platná v ČR. Madagaskar i Zanzibar patří k zemím, kde svatba není pro ČR uznávaná. Moc doporučuji Seychely, je tam klid a romantika. Sezóna po celý rok. Nemusíte být ve velkém hotelu a svatbu si užijete na pláži bez lidí či jen s málo kolemjdoucími. Na Seychelách doporučuji kombinovat ostrovy a klidně i menší hotýlky. Podívejte se na naše stránky dovolenasnu.cz a facebook (včera přišly fotky ze La Digue - svatba). Dost záleží na rozpočtu a také na nátuře dvojice. Ráda poradím - ideálně na telefonu.
Odpovědět
Dobrý den, obraciam sa s prosbou o info, moja sestra už druhým rokom žije v UAE a po dlhom čase sa ozvala stým, že je vydatá za miestneho muslima , mohol by mi niekto poradit kde najdem odkaz čo je potrebné k takejto svadbe ????
Odpovědět
Já sice nemám osobní zkušenost, ale mohla bych doporučit Kapverdy ;-) zelené ostrovy, počasí krásné celý rok a romantika jako hrom. Dovolená je tam finančně velmi dostupná.
Odpovědět
Moc všem děkuji. A Kapverdy- je tam svatba platná pro ČR? zkusím si o tom něco zjistit. Fotky na FB jsou moc hezké ze Seychel. Mohu se zeptat jak velký cenový rozdíl je mezi Mauriciem a Seychelema?
Odpovědět
Profilova fotka
my se chystame na mauricius... puvodne jsme chteli dominikanskou republiku ale mauricius je zajimavejsi :-) seychely bych taky brala ale tam uz je cena jinde no
Odpovědět
no a ty Seychely jsou o kolik dražší než ten Mauricius, je to dražší kvůli ubytování nebo je dražší ten svatební balíček..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj, my jsme se s manželem brali tento rok v Thajsku na místě Railay Beach. Byli jsme akorát v kontaktu s místní thajskou agenturou, která se tam na místě specializovala na přípravu a realizování svateb. Zařizovali jsme si to cca 3-4 měsíce před odletem po mailech. Jelikož jsme cestovatelé co rádi cestují na vlastní pěst a s krosnou na zádech, tak ostatní věci ohledně dovolené jsme si zařizovali sami (letenky, ubytování, apod..), takže nic jsme neřešili přes cestovku. Svatba nás vyšla na cca 30tis. Pokud někdo nad touto variantou přemýšlí, můžu vřele doporučit, jelikož tak jak jsem si užila den tam, bych si tady v ČR asi nikdy neužila, naprosto bez stresu, všechno za vás zařizuje místní agentura a vy si můžete vklidu užít ten den jeden druhého a užívat si každou minutu toho nádherného dne. Z našeho nádherného dne nám vzniklo památeční video a tak pro představu vkládám odkaz na něj, abyste měli představu, jak to třeba může vypadat ;) https://www.youtube.com/watch?v=NPnV5...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@eleonor4 Ahoj, krásné video :-) ...mohl bych tě poprosit o odkaz, popř. nějaký jiný kontakt na tu vaši thajskou agenturu? Moc děkuji. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pepe32 Dekujeme :) nasi svatbu nam pripravovala tato agentura: www.thailand-wedding.com
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Přeji pěkný večer, sice už se nekonverzuje delší dobu, ale ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenost v tomto ohledu s Havají? Děkuji za reakci. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Mužu doporučit Chorvatsko, všechno je uplne legalni, priznava se v ČR i SR bez problemu. Jedine potrebujete sepsat zapisnici (30-45 dnu predem), zaplatit poplatky na matrice cca 220 kn a doložit potrebne papiry: rodni list, potvrzeni o pravni zpusobilosti k uzavreni manželstvi, popripade potvrzeni o rozvodu když ste už byli v nejakem manželstvi. K prekladu dokumentu a k obradu budete potrebovat soudniho tlumočnika. Me doporučeni je agentura, je to rychlejši a schopne agentury to umi vybavit i tak, že nebudete muset osobne na zapisnici. Pro doporučeni a všechny otazky mne klidne kontaktujte, ja bydlim v Chorvatsku a znam to tady.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@michellefemme na Havaji můžeme zorganizovat svatbu, máme zde Češku :-) Jen je třeba počítat s tím, že je to drahá destinace, a vzhledem ke vzdálenosti doporučuji minimálně 14 dní na místě. Dejte vědět, rádi poradíme a zašleme nezávaznou kalkulaci, ideálně se domluvit po telefonu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@eleonor4 zdravím, měli jste to dokonalé ! My také cestujeme a teď úplně přemýšlím když jsme to viděla :) Je to manželství platné když jste se brala v Thajsku ? Cena 30 jako zrealizovani ? Letenky a tak jste platili i známím nebo ne ? 😊 Budete dlouho vzpomínat, nádhera 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?