Svatba u moře s vlastními svědky

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenost se svatbou u moře, s tím, že měl s sebou vlastní svědky nebo někoho "navíc"? Zajímá mě hlavně přibližný finanční rozpočet a kde jste svatbu měli. Svatbu u moře jsem nikdy neplánovala, ale nedávno mi zemřela mamka a najednou si neumím si představit "klasickou" svatbu v čechách, na kterou se ona těšila. Svatba je odložená na neurčito. Máme nyní dceru 4,5 roku, která by samozřejmě jela s námi, ale raději bych měla své svědky, než cizí lidi.... Určitě přivítám každou vaší zkušenost a radu. Děkuji!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, měli jsme svatbu minulý rok a bylo to naprosto úžasný. Jsme rádi, že jsme zvolili tuto variantu. Ceny jsou různé - záleží na destinaci, úrovni hotelu, stravě, délce pobytu... Vždy se zaplatí něco za svatební balíček a pak "normální dovolenou". Podle mého názoru to vyjde stejně jako svatba v ČR, jen si to za ty peníze užijete pouze vy dva spolu, bez dalších třeba 50ti lidí. My jsme byli na Mauriciu a po návratu jsme udělali grilovačku pro známé a příbuzné. Co se týká svědků - my jsme měli místní ( hotelový personál ), protože jsme tam byli pouze sami dva. Bylo ale možné mít svoje svědky - jiné lidi z hotelu, příbuzné nebo známé kteří by tam byli případně s vámi. Kbybys měla jakýkoliv dotaz, klidně napiš.
Odpovědět
@martina2904 a jste se svědky nějak v kontaktu? nedělalo jim problém dát vám osobní údaje? My jsme se toho docela báli
Odpovědět
Se svedky v kontaktu nejsme. S jejich udaji nebyl zadny problem - svatebni koordinator z hotelu nam druhy den po svatbe nechal na pokoji obalku s potrebnymi udaji. Ani jsem si o to nemusela rikat, maji to vychytane :-) Jeden svedek byl primo ten svatebni koordinator ( super typek, sympatak :-) ) a druhy byl hlavni cisnik z restaurace, ktereho jsem pak snad do konce naseho pobytu ani nevidela.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, s manželem milujeme cestování a tak jsme si ten náš den D nedokázali představit ani nikde jinde než na našem oblíbeném místě v Thajsku na Railay Beach. Byl to den na který nikdy nezapomeneme a v životě nebudeme litovat toho, že jsme se pro tuto variantu svatby v zahraničí rozhodli :) Všechno nás to vyšlo na cca 30tis. Svatební den jsme si zařizovali cca 3 měsíce před odletem s thajskou agenturou co zařizují svatby a i s nimi jsme byli moc spokojení. Vzniklo nám z toho na památku nádherné svatební video na které se můžete podívat zde https://www.youtube.com/watch?v=NPnV5...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
@eleonor4 Dobrý den,mohla bych se zeptat na kontakt? Vůbec nechápu jak jste se mohli vejít do 30.ti tisíc. Děkuji Jana
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?