Svatba s cizincem. Máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj. Budu si za rok brat Australana, ale zijeme spolu v Londyne tak jsme se rozhodli mit svatby 3.Nic extravagantniho, ale 3 male svatby pro vsechny. Mate nejake zkusenosti se zarizovanimze zahranici a s prostory pro obrad a hostinu v Cechach? Budeme se brat v unoru 2013 aby to bylo V Cechach v zime a v Australii v lete u more. Libi se mi Libensky zamecek v Praze, ale nevim jestli to pujde zariditbez zapisu do matriky, protoze legalne uz budeme svoji z Anglie...Pokud mate zkusenost nebo napad, sem s tim.. :) Moc dekuji!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, zkušennosti rozhodně mám. Zrovna teď řeším svatbu češky a kluka z Jihoafrické republiky :) Pokud chcete, napište mi do kontaktního emailu podrobnosti a podívám se vám na to a dám vědět mejlem, jak to s těma svatbama "pro forma" je.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ja se budu mit oficialni svatbu v Italii a 'neoficialni' - bez zapsani do matriky v Cechah. S obradem to mas pak jednoduche, protoze svatebni rec Ti muze odrikat 'temer kdokoliv' a nemusis si nikoho zamluvit na matrice. Pak pouze musis jen zazadat o uznani svatby v Cechah. zarizuje se to pres Brno, ale pokud pujdes na ceskou ambasadu v Anglii, vyridi si to oni sami mezi9 sebou. Jen to mozna bude dele trvat.
Odpovědět
Profilova fotka
@gaia79 dekuju. Nam se od te doby zmenila situace a nakonec oficialni svatbu budemem delat v Cechach. Prijede pribuzenstvo a takze to delame naostro nakonec ve Vrtbovske zahrade. Musim uznat, ze je to opruz resit to ze zahranici. :-( My jsme v Cechach planovali mit meho nejlepsiho kamrada jako oddavajiciho.. nakonc bude jen svedek a myslim, ze si oddechl. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?