Svatba na Seychelách

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda některá z vás neplánuje svatbu na Seychelách?
Odpovědět
já tam byla na svatební cestě :-D
Odpovědět
Super a na jakém ostrově jsi byla?
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/s...
Odpovědět
Jo to už jsem koukala, ale všichni tam píšou jen o Mauriciu, tak jsem si říkala, že není od věci založit novou diskuzi :-)
Odpovědět
@martinka1202 ahoj, my sa chystame na seychelly ;-) buduci rok v aprili...
Odpovědět
My tam také plánujeme cestu v květnu 2013 :-). A tak nevím, jestli to zároveň využít i jako svatbu a dovolenou v jednom :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@belalinda Seychelly su prekrasne.. boli sme tam na svadobnej ceste, takze z mojej strany iba zavist, ze tam ides :) super :)
Odpovědět
@martinka1202 dajte aj svadbu ;-) No to musite Vy vediet... Ak sa planujete brat, tak si myslim ze je prijemnejsie sa zobrat v klude bez stresov napriklad na seycheloch... Ja by som to teda urcite spojila! A mate uz nieco zarezervovane?
Odpovědět
@dievcatko79 boli ste tam niekedy teraz nedavno? Kde konkretne ste boli?
Odpovědět
Profilova fotka
ano vratili sme sa pred dvomi tyzdnami :) boli sme na troch ostrovoch Praslin, La Dique a Mahe. V podstate kupili sme si iba letenky a zohnali nejake ubytko cez internet a potom sme uz iba chodili po vlastnej trase.. je tam naozaj uzasne :) ty sa tam chystas na dovolenku?
Odpovědět
Profilova fotka
@dievcatko79 neziedol vas zralok ? :-D my sme tam tiez povodne chceli ist, no co tam boli tie aferky so zralokmi sme si radsej vybrali Maldives
Odpovědět
Profilova fotka
@janka3112 hehe nie ziadne zraloky tam neboli :) iba obrovske korytnacky a jastericky :)) a sem tam nejaka stonozka, ale zrolaky ziadne :)
Odpovědět
Článek se načítá
@dievcatko79 super, ste celkom precestovali :-) Kde sa Vam pacilo najviac? My ideme buduci rok v aprili na Mahe a budeme sa tam aj brat 8-) Bude to dovolenka, svadba aj svadobna cesta v jednom :-D
Odpovědět
Profilova fotka
vav super... najviac sa nam pacilo na ostrove La Dique. Je to malinky ostrov, ma len tri kilometre ale ma najkrajsie plaze. Praslin bol tiez pekny a Mahe v podstate tiez, ale to uz je take rusnejsie, pretoze je tam aj hlavne mesto :) ak by ste mali moznost ist aj na La Dique v ramci nejakeho vyletu, tak urcite chod aspon na jeden cely den. A na Mahe odporucam botanicku zahradu :) idem urobit nejaky album s fotkami, tak si potom pozri fotky :)
Odpovědět
@dievcatko79 super, fotky si rada pozriem, dakujem. Aj za typy ;-) My nevydrzime vela na jednom mieste, takze urcite sa pojdeme pozriet aj na iny ostrov...
Odpovědět
Jéé, tak to je super, já se také ráda dievcatko 79 podívám na tvé album. Budeme ubytováni 5 nocí na ostrově St. Anna, je to takový luxusnější rezort a tak jsem si říkala, že by tam byla svatba krásná. Jen ten nejlevnější svatební balíček stojí cca 960 EUR :-(. A potom plánujeme týdenní plavbu lodí po okolních ostrovech. Budeme ubytováni v kajutách a každý den se vylodíš na jiném ostrově a tam máš různé aktivity, tak se strašně těším. Prý je to nejlepší na poznání více ostrovů. :-D
Odpovědět
@martinka1202 Mate to pekne rozplanovane, bude to perfektny vylet! Ak sa rozhodnete aj pre tu svadbu tak si myslim, ze tym nemozete nic pokazit, prave naopak :-)
Odpovědět
@belalinda, tak je to potvrzeno :-D . Odlétáme v květnu na 17 dní. Z toho budeme 7 dní na lodi se plout po ostrovech a 6 dní budeme v resortu Svatá Anna. Vzhledem k tomu, že přítel neumí anglicky ani jiným jazykem, tak jsem se domluvila s českým konzulem na Seychelách, že nám bude překládat a připadně to odsvědčí. myslím si, že čeština tomu dodá to kouzlo, že je to opravdu myšleno vážně :-). Tak se moc těším.
Odpovědět
@martinka1202 paraaaada! My mame priamo na hoteli na recepciu cesku ;-) Skoro som odpadla ked mi odtial odpisala! :-D Ale my to potiahneme v anglictine... Inak sa musim priznat, ze Vam zavidim... My ideme len na 8 dni :-(.... Nemame viac dovolenky... Ale Vy ste to fakt uplne genialne vymysleli! Plavba, hotel, svadba- klobuk dole! Aj chces svadobne saty? Alebo len nieco plazove?
Odpovědět
@belalinda Fakt jo a v jakém hotelu budete? Tak to je milé narazit i na Češku :-) Konzul byl strašně ochotný a udělá to i zadarmo, tak mě to překvapilo. Scháněla jsem právě nějaké Čechy, co tam žijou a on se mi sám nabídl. No chtěla bych jen jednoduché šaty na ramínka a dlouhé na zem, tak právě hledám a sháním. Chtěla bych si je koupit, ať je tam když tak můžu zničit nebo kdyby se náhodou ztratilo zavazadlo, tak abych za to nemusela platit. A ty máš vymyšlené jaké šatky a kolikátého tam budete? To je škoda, že se mineme. My tam přiletíme 10.5.2013. :-|
Odpovědět
Ja vim o jednom cechovi co tak zil, ale uz je v JAR a myslim, ze snad i v base ;-)
Odpovědět
@alfred1 Tak to teda neni moc dobré doporučení :-D
Odpovědět
Kazdy ma nejake charakterove vady... Radovan je ale takovy cesky David Copperfield :-)
Odpovědět
@belalinda A ty už máš vybrané šaty? Já jsem si pořídila tady z bazaru za velmi výhodnou cenu :-D
Odpovědět
@martinka1202 Ahoj, aaale ani nahodou! Ako sa poznam tak do aprila sa mi pacit nebudu :-) Ja budem riesit saty az niekedy vo februari marci buduci rok... Sem tam kuknen nejake fotky siat na nete a neriesim... Rozmyslam aj ze si dam usit... Ja chcem len nueco velmi jednoduche a mam znamu sikovnu krajcirku ;-) Tak Ry uz si riadne nachystana! Obrucky uz mate tiez? Ja nemam ani snubny zatial :-P
Odpovědět
@belalinda Ne ne, kromě těch šatů také nemám vůbec nic a ani zásnubní prsten :-D Strašně se mi líbily a byly za super cenu, tak jsem si je vzala :-) Taky jsem chtěla něco jednoduchého a tyhle mě naprosto uchvátily...počkej, najdu fotku a ukážu..
Odpovědět
To jsou ony :-) Ale asi je budu mít bez té mašle nahoře. Přeci jenom nejsem tak štíhlá jako ta slečna na fotce a na mně vypadají trošku jinak :-x
Odpovědět
@martinka1202 Tie su fakt krasne! A na svadbu na plazi su uplne perfektne! Tak ked si nasla nieco podla svojich (a priznam sa ze aj mojich ;-)) predstav, tak super!
Odpovědět
Ahojte. Koľko Vás približne vyšla svadobná cesta? Budem rada ak mi buď sem alebo do IP napíšete aspoň približnú cenu. Priateľ sa ma stále pýta kam by som chcela ísť, že on by nejakú exotiku chcel skúsiť.. Je pravda, že do svadby ešte dosť času, ale keď tu táto téma je, tak by som bola rada, keby ste mi aspoň približnú cenu dali. Ďakujem :)
Odpovědět
@belalinda Jo jo úplně mě nadchly hned když jsem je viděla :-D A koupila jsem je jednou použité za 1400,- Kč. No nekup je :-D @suzi33 No záleží, co od toho očekáváte. Já to neměla za plnou cenu, tak moc nevím. Ale myslím si, že třeba do 70.000,- Kč byste se na osobu mohli vejít. Nevěsty mají obvykle 50% slevu z pobytu. U nás je dost populární CK Blue Marlin, tak to zkus jen poptat, ať ti pošlou cenu a uvidíš.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?