Svatba na Mallorce. Jaké máte zkušenosti?

Ahoj všem, právě jsme se s přítelem zasnoubili na Mallorce a také bychom se tam chtěli příští léto vzít. Podělíte se se mnou o Vaše zkušenosti ohledně zařizování bez agentury?
Odpovědět
Ahoj, moj priatel je spaniel a pochadza prave z Mallorky, mali sme sa tam brat, no nakoniec sa vezmene z rodinnych dovodov v SR. V Spanielsku je obligatorny civilny sobas a co sa papierov tyka, mam k dispozici zoznam papierov pokial je jeden zo snubencov cudinec a druhy Spaniel ..a zoznam je nekonecny. No neviem, ci je tvoj snubenec spaniel? Budete musiet mat pocas sobasa tlmocnika, ktiry pretlmoci cely sobas pokial obaja + svedkovia neobladate dobre spanielcinu. Potom este prichadza do uvahy sobas na velvyslanectve, no SR a tusim ani CR nemaju na Mallorce velvyslanectvo.. je v Madride. Potrebovat budete: ,,certifikat sposobilost, rodne listy s apostillov, potom prehlasenia o obcianstve (moj priatel ma spanielske) a o trvalom pobyte, osoby mladsie ako 25 rokov osvedcenie o sposobilost, pripadne ppl. rozsudok o rozvode predchadzajuceho manzelstva ....vsetko uradne prelozit do spanielciny, jedne strana prekladu spoji cca 25-30 eur. No pokial nemate obcianstvo, tak urcite nebude vsetko. My vybavujeme papiere pre sobas cez velvyslanectvo...
Odpovědět
Ahoj, moc Ti děkuji za info, teda, to jsem si vůbec nedokázala představit. My oba jsme Češi a do Mallorcy jsme se zamilovali, proto se chceme brát právě tam. Doufám, že vy papírování zvládáte bez problémů.
Odpovědět
anika001: My jsme tam byli před týdnem na svatební cestě a Mallorca je úúžasná, tak ať se svatba vydaří ;-) Kde přesně se budete brát?
Odpovědět
Profilova fotka
Jej aj my sme sa pred tyzdnom vratili z Malorcy, ale my sme boli len na dovolenke a tiez sa nam pacilo :-)
Odpovědět
Drzim palceky pri papierovackach a gratujem k zasnubam. Napriek tomu, Mallorca je krasna, je tam mnoho katedral ake u nas nenajst a bude to romanticke. Kde presne sa chcete brat?
Odpovědět
bybi: a kde jste byli? ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@anika001 Ahoj Aniko, chtěl jsem se zeptat co bylo potřeba za dokumenty pro svatbu na mallorce? předem děkuji
Odpovědět
Ahoj, bohužel svatba na Mallorce nelze oficiálně uzavřít, pokud tam alespoň dva roky nežiješ. Tak tomu bylo v době, kdy jsme svatbu řešili, tj. před 3 lety. Vzali jsme se tedy v Čechách :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?