Stavba na Mauriciu 2018 - máte tip na hotel?

Zdravím, aktuálně plánujeme svatbu na Mauriciu - konec září 2018. Pročetla jsem tu spoustu vláken a nespočet recenzí jednotlivých hotelů na tripadvisoru, ale stále nemáme o hotelu jasno. Obřad bychom chtěli, když počasí dovolí, na pláži, takže je pro nás jednoznačně nejdůležitější pro výběr hotelu krásná pláž bez kamenitého přístupu do vody. Chtěli bychom all inclusive, pestrou nabídku sportovních nebo jiných volnočasových aktivit, kvalitní jídlo a pití. Letenky již máme, takže cenově za hotel a svatební balíček bychom se chtěli vejít do cca 80 tisíc Kč pro pár za 7 nocí. Nevím, nakolik jsou moje představy reálné, takže budu ráda za jakýkoliv tip :-)
Odpovědět
1
2
Ahoj vyber si lak 3 hotely napiš do CK nebo jestli pojedeš na vlastní pěst tak to bude značně levnější a oni ti udělají nabídku a pak se rozhodneš. My letíme v únoru 2018.
Odpovědět
Ahoj, zajímalo by mne, zda je zde nějaká nevěsta, která do toho jde bez cestovky? My taktéž plánujem svatbu na Mauriciu, a to na březen-duben, teď jsme začli se zařizováním, takže zatím jsem ve stádiu shromažďování informací. Pro mě je rovněž důležitá krásná dlouhá pláž, tj.v úvahu připadá jih ostrova. Ale hotely na jihu jsou finančně náročnější. My uvažujeme o Lux le morne s all inclusive.
Odpovědět
Ahoj holky, mam take par dotazu o svatbe na Mauriciu. Uz jsme obeslali par agentur (Deluxea a Fisher). Prijdou mi docela drahe. Na kolik Vas vysla (vyjde) svatba na Mauriciu? My chceme letet na 10noci (bez cesty). Asi poloponze (nektere hotely nabizeji pro nevestu a zenicha zdarma obedy). Chceme i poznat ostrov, tak nam prijde zbytecne mit AI. A jaky jste vybiraly hotel? Moc diky za info..a hlavne jaky mesic letet..aby tam bylo krasne (teplo na koupani, idealne teple more ☺️ A miminalne destu..
Odpovědět
@lovedreams Taky letíme v únoru ;-) Kdy máte termín svatby?? @kaczus30 Letíme na 11 nocí bez cesty s all inclusive v únoru. Prvních 8 nocí budeme v Shandrani a další 3 noci v Lux le Morne. Cena svatby je cca 200 000 Kč pro oba. Ale to je jenom svatba bez šatu, prstýnků, fotografa, videa... 8-( Sezona je na Mauriciu od přelomu října do půlky května. Minimum deště je přes naše léto, ale je zde nejhorší počasí - mauricijská zima. My jedeme v únoru, protože přítel chce jet na dovolenou v zimě, kdy je v ČR hnusně... My si prvně vybrali hotel, pak jsem napsala jedné agentuře. Nabídku jsem pak přeposlala do další agentury, jestli mi nabídnou lepší cenu a pak třetí (která tu cenu lepší nenabídla, ani ji nemohla dorovnat). Musím říct, nehledě na cenu, že ze všech oslovených cestovních kanceláří na mě nejvíc zapůsobil Blue Marlin a pán Walter je opravdu profesional, který ty hotely (a celkově Mauricius) dobře zná a řekl mi jako jediný pádné argumenty, proč jet tam a ne tam. Obdivuji nevěsty, co do toho jdou bez cestovky, ale žádnou takovou neznám :-) A to se jich v mém okolí na Mauriciu pár vdávalo.
Odpovědět
Tak my nakonec letíme 30.dubna na 12nocí (bez cesty). A vybrali jsme Blue Marlin, kde nám pan Walter poradil letět v květnu, kde je minimálně dešťů a stále krasně a teplo 😊 Jaké jste měli vybrané další hotely? My vybrali Victoria beachcomber. Když jsme to akorát domlouvali s p.Walterem, tak v tomto hotelu akorát byl 😊 A mohl jedině doporučit 😎 Je někdo, kdo letí také v květnu??
Odpovědět
@kaczus30 Mým snem byla svatba v Lux le Morne. Letí s námi svědci/kamarádi, pro které by to bylo už moc finančně náročné, takže jsme vybírali z levnějších hotelů. Měli jsme toho naceněného hodně od různých cestovních kanceláři. Ve finále jsme právě kvůli kamarádům vybírali ještě z Tamassy a Victorie. Walter nás od Victorie odradil kvůli pláži a tomu, že je to hodně rodinný hotel. My si chceme užít klid a děti necháme sobecky doma :-D
Odpovědět
Mým snem byla svatba mimo Čr 😂 A hlavně u moře..a dceru také necháváme doma 😎 Na tak dlouhý let je ještě malá. Nám zas p.Walter psal, že jsme si vybrali krásný hotel, fantastická pláž se zářivě bílým pískem..no tak snad nekecá 🙈 Ale myslim si, že Mauricius jko takový je i tak nádherný 😊
Odpovědět
@kaczus30 my jsme si vybrali hotel le Victoria.
Odpovědět
@lovedreams jee, tak pak poreferuješ jak se Vám tam líbilo..kam zajít a hlavně jaká byla svatba 😊 Jakého máte fotografa? A máte All inclusive? My jsme využili polopenzi, kdy pro novomanžele dávají obědy zdarma. (Nám to stačí). Chceme i vyrážet na výlety po ostrově. A na jak dlouho letíte? Díky za info 😊 My už máme teda zaplacené letenky tak už asi nic měnit nemůžeme..nevíš jak to je když máme v mezipřistání v Dubaji, čas asi 4h, jestli se můžem zajet podívat do města? Díky
Odpovědět
@kaczus30 Já jsem strašný detailista a po telefonu jsem ním několikrát rozebírala hotel po hotelu :-) Určitě jste ale ani s Victorii neudělali chybu, protože Walter mi říkal, že za ty hotely, které doporučuje, se může zaručit. Takže Vám přeji krásnou květnovou dovolenou a svatbu ;-) Jo a s tím přestupem v Dubaji...ven z letiště určitě můžete, ale 4 hodiny jsou na prohlídku města moc málo času. Tak 2 hodiny se budete babrat z letiště ven a procházet pasovou a imigrační kontrolou. Pak musíte dojet do města, pak zpátky a pak ještě znovu projít všema kontrolama a najít odkud Vám to letí. V Dubaji je fakt obrovské letiště :-(
Odpovědět
@kaczus30 pak po referuji neboj :-) Máme fotografa přes Deluxeu Daniella Villarse k tomu jsme dostali dárek řidiče s autem na 8 hodin zdarma. Máme all inclusive. Ale taky se pojedem určo někam podívat :-) přiletíme 5.2 a svatbu máme až 9.2. myslím že to je akorát čas na aklimatizaci. Já budu ráda jak za ty 4 hodiny najdu z jakého gatu letíme v Dubaji :-D Šaty si bereš svoje?
Odpovědět
Holky, a co budou mít na sobě vaši chlapi?? :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@maasa no no clovek si furt rika, zda vybral dobre, zda se mu tam bude libit..a hlavne clovek pocita, ze ma svatbu jednou za zivot, tak bychom to take chteli mit "dokonale" :-D Ta Dubaj,jsme mysleli, ze bychom se jeli mrknout aspon na Kalifu..ted v lete tam byly tchanovci a ten vyhled super! Jeste aby ne ze 150 patra nebo kolikate to vubec bylo 😂 Taky jsme si mohli zaplatit jeden den v tom dubaji, ale uz mame zaplacene letenky. Cloveku nektere veci dojdou pozde =-) A uz tak mamka bude hlidat malou 15dni..letime na 12noci/15dni.. No ja jsem s p.Waltrem si vymenila tolik emailu a tolik dotazu 😁 Ale asi musi byt na nevesty zvykly 😁
Odpovědět
@lovedreams Tak budes hodna, kdyz si na me vzpomenes a povypravis 😊 My jsme meli prvne nabidku pres deluxeu a nakonec jsme vse chteli pres blue marlin. Talze mame i od nich fotograla a to Aliho..tak snad budou dobre fotky.. No jeste se zeptam tchyne jak to je na tom letisti v Dubai prehledne a uvidime no. Zas clovek kdyz uz tam ma mezipristani a nepodival se tam, me docela mrzi.. A ohledne satu. J si urco budu saty pujcovat a nejake letni, lehke a abych se v nich neupekla..a chlap..no asi nejakou bilou kosili ktera se bude hodit ke svatbe na plazi a bud pujcene kahoty nebo klidne taky neco volnejsiho..to jeste musime vymyslet. A co vy mate v planu na sebe? My jsme se puvodne chteli brat na valentyna, ale to uz v hotelu Victoria bylo obsazeno.
Odpovědět
Já jsem viděla na Heurece krásné šaty a kolem 3000 a pokud si půjčím nechám za to tady tak 10 000? Takže si raši šaty koupím a pak je můžu prodat další nevěstě. Já bych chtěla řeckého stylu, všechny kolegyně mi to v práci schválily :-) Pro muže bych chtěla bile kalhoty a nebo takové volnější lněné a bílou košili pokud seženu. Viděla jsem na ZOOTU krásné bile kalhoty ale pro mého partnera něco koupit přes internet hlavně kalhoty nevím no. Myslím že to bude mnohem horší než pro sebe sehnat šaty či prstýnky :-D Je to strašně krátká doba na tu prohlídku města. Taťka taky letí koncem listopadu do Dubaje tak mi poreferuje :-) Ty lety budou v Dubai ze 3 terminalu tak myslím, že na jiné terminaly nemusíme. Google mi to ukázal podle čísla letu,.
Odpovědět
@lovedreams taky jsem premyslela i nad koupi satu, ale mamka ma znamou v pujcovne, tak snad nam to necha za rozumnou cenu 😊 A presne,chlapovi urco bilou kosili a nejake bud volne kalhoty nebo neco na ten styl.. Na prohlidku mesta je to urco kratka doba, nam by stacilo na ten mrakodrap Kalifa. Musime zjistit jak je to daleko od letiste a tak. No uvidime ☺️ A odkud holky jste? A co rika rodina na to, ze se budete brat tak daleko?
Odpovědět
Do horka doporučuji lehké hedvábné šaty, bez velkých sukní a spodniček. Hedvábí je daleko příjemnější, v horku chladí a šaty z něj lehounké. Navíc ve větru krásně vlají.
Odpovědět
Název diskuze je matoucí - vypadá to, že chcete na Mauriciu stavět! Jasně, že se jedná o přepsání, ale měla by tu být možnost to dodatečně opravit!!!
Odpovědět
Já letím teda ještě letos nakonec. Původně jsme chtěli leden/únor, ale to je tam nejvíc vlhko a tedy sme se báli nějakého deště. Proto jsme se rozhodli nakonec pro listopad a už za měsíc tam budeme. Já sem si šaty koupila lehké letní dlouhé bíle asi za 7000 Kč. Měla sem vyhlédnuté i levnější o něco více svatební (ale materiál nic moc), ale do toho horka sem chtěla letní a nakonec po několikadenním boji sehnala (sháněla sem v září, hledala sem mezi nesvatebníma), ale oproti bílím kalhotám pro přítele, které fakt nikde v září neměli, a když náhodou měli tak 3 kusy ve špatné velikosti/délce. Nakonec objednáno z internetu a sedí dobře k tomu bila košile, kterou teda musí ještě koupit. Jsou to bílé lněné kalhoty, takže k moři ideál ;-) My jsme kvůli dovolené Dubaj zavrhli a radši budeme 14 dní na Mauriciu (chci si krom svatby i prohlédnout ostrov). Vzhledem k tomu, že i v Praze máme byt tři hodiny před odletem na letišti (do těch velkých letadel se nastupuje dříve). Tak silně pochybuji, že se dá dojet do města a něco tam vidět, když máme asi 3,5 hodiny (uvažovala sem o jednom dni v Dubaji, ale nakonec neni víc dovolené). Podle mě budeme rádi, že vystoupíme, protáhneme nohy a najdeme naše letadlo na Mauricius. Já bych si chodit mimo letiště netroufla, až tak při 5-6 hodinách mezi lety, ale můj osobní názor. Můžu případně v prosinci hodit info, jak jsme to stíhali ;-)
Odpovědět
@cyanistes take jsme zmenili mesic unor na az kveten z duvodu vysokeho vlhka a destu. Ale clovek to nikdy neodhadne, zda tam bude prset a jak dlouho 😔 A kde jsi nakonec sehnala saty? Ja chci take nejake "lehke" letni v kterych se neupecu. Kupovala si je na netu? Jj sehnat pro chlapa bile kalhoty je nadlidsky vykon 😂 Jsem zvedava co my nakonec sezenem. Aha, tak to jsem si nevsimla, ze se musi byt na letisti uz 3hodky pred odletem. Si musim precist jeste info k letenkam, ale zatim mame cas. A vy letite do jakeho hotelu? Diky
Odpovědět
Loni v listopadu, hotel Lux Grand Gaube pres Blue Marlin, vse bylo super!!!
Odpovědět
@kaczus30 ja se z internetu objednat šaty bala. Navstivila sem spoustu prazskych obchodu. Nakonec vyhrali saty z Kotvy. Nejak nevim sposta satu i stejma velikost někde nesedí. Ale navstivila sem fakt hodně obchodu a nikde už v září letní bile neměli ]-( Hotel mame Ambre na svatbu a pak ještě jiny o trochu levnější. My to mame přes Yachtweding. Me přišel květen už moc daleko, tak sme to posunuli na listopad. A už teď se do toho tepla těším. ;-) Jsem si vědoma, že pršet může i tak, ale s tim už nic moc nenadělám..
Odpovědět
@saska87 krása! Super! 😊 A jakeho jste meli fotografa? Moc Vam to slusi a o to vic na tak krasnem miste. Uz ted se tesim, jen me kveten prijde za nekonecne dlouho..
Odpovědět
@cyanistes jj, asi je urco lepsi si je vyzkouset. Aby sedeli a clovek se v nich citil dobre. A co si berete holky za boty? Predstava chodit v podpatkach na plazi mi prijde silene 😂 Ale co jineho? Nejake bile balerinky? My jsme drive nemohli. Dcerce budou pristi sobotu 3mesice a jeste kojim..tak jsme to museli nechat az po novem roce ☺️
Odpovědět
@kaczus30 No pro mě je představa chodit v podpatkach kdekoliv děsivá :-D Koupila sem v deichmanu za par stovek páskové. Kdy počítám s tím, že pokud bude obřad na pláži tak budu bosa. Ale nejake boty k těm šatům sem si pořídit chtěla a balerinky se mi úplně nehodily. Navic předpokládám, že ty boty i šaty můžu nosit i jindy než jen ten jeden den ;-)
Odpovědět
Šaty si nechávám šít na zakázku u brněnských švadlen, které se specializují na šití svatebních šatů. Budu mít crop top a sukni. Původně jsem je chtěla poslat pak dál do světa, ale nakonec jsem se rozhodla sukni zkrátit a nosit ji i ten top dál :-) Máme v plánu svatbu bez bot. Já jako nevěsta si objednám asi něco takového: https://www.etsy.com/shop/BeNelipots?... @kaczus30 Jeee...tak to máš doma úplné miminko :-) My jsme právě svatbu odkládali 5 let kvůli dětem. Ted budou mladší dceři v listopadu 2 roky, tak to už bez nás zvládne :-) :-)
Odpovědět
@cyanistes take nejspise na obradu na plazi budu behat bosky 😊 @maasa no my jsme se chteli brat uz letos na jare, ale kdyz jsem zjistila, ze cekame mimco tak jsme to o rok odlozili 😊 Vy už všichni máte vymyslene co na sebe ..to ja jeste vubec pomalu nevim co a jeste jsem to ani neresila..stale si rikam, ze je jeste cas..
Odpovědět
@maasa jee to je moc pekny napad ty "bose botky" .. a jeste se mrknu jak vubec vypadaji ty satky co myslis ☺️ Nemam ani paru jak vypadaji..
Odpovědět
@kaczus30 Posílám fotku, jak asi budou vypadat šaty. Však máš ještě do května čas ;-) Já jsem spíš nervozní z toho, co bude mít na sobě můj ženich. Chtěli bychom nějaké pískové plátěné kalhoty a košili. Jak jsme ted zjistili v nákupním centru, sehnat kalhoty je docela problém :-/ Všude už jsou podzimní kolekce...
Odpovědět
S oblecenim pro manzela jsme meli stejny problem 😄, svatba byla v listopadu, porad jsme na to meli cas a kdyz jsme prisli v rijnu do obchodu tak se na nas divali jak na blazny, ze chceme platene kalhoty 😂😂😂... jinak boty sly hned po obradu dolu a bosky 😄. Holky teste se stoji to za to 👍👍👍. Fotografa jsme meli Ellieho, hodne lidi tady na nej plive, ale za nas nemuzu rict spatne slovo.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?