Spontánní svatba v Las Vegas?

Dobrý den, s přítelem se chceme vzít v Las Vegas, ale nechceme si nic zařizovat předem. V ideálním případě chceme navštívit na pár dní město a v jeden z těchto dnů se vzít. Je to možné? Stačí nám k tomu pouze pasy? A když dorazíme do ČR jak dokážeme, že jsme se vzali a bylo to u nás platné? Povedlo se to někomu? Děkuji za odpovědi :)
Odpovědět
Pokud vím, tak na zařízení dokladů na místě jsou potřeba asi 3 nebo 4 dny. Víc detailů bohužel nevím.
Odpovědět
Podobná diskuse již tady je: http://www.beremese.cz/forum/svatba-v...
Odpovědět
Profilova fotka
Není to složité. Potřebujete jen povolení. Stojí tuším 20 USD, vydává se na úřadě blízko stripu. Mají tam otevřeno každý den nonstop a budete k tomu potřebovat pas. S tímto povolením které Vám dají na počkání si pak můžete objednat svatební obřad kdekoliv ve Vegas. Někde Vás oddají hned, někde to může několik dní trvat. Záleží na místě. Je třeba si uvědomit, že ve Vegas probíhá každý den přes 500 svatebních obřadů a o sobotách a nedělích i 800 denně. S potvrzením pak přijdete k nám na matriku, vyplníte formulář a oni ten sňatek zlegalizují. A pokud plánujete ve Vegas svatbu v zimě, tak se možná někde potkáme. Budu tam celý leden natáčet obřady.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@video_majek fotíte/točíte pro nějakou českou agenturu? Podařilo se vám během ledna nabýt nějaké nové informace ohledně toho procesu (povolení - obřad - ověření - uznání v ČR)? V ostatních vláknech stále panují velké odlišnosti ve zkušenostech jednotlivých nevěst :) Díky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?