Oslava s rodinou a kamarády po svatbě v zahraničí

Profilova fotka
Zdravím všechny:-) budeme se brát v cizině a cca 10 dní po svatbě budeme dělat oslavu pro kamarády a známe. Chceme, aby to bylo pohodové a příjemné, ale zároveň bychom rádi zachovali to, aby to působilo jako oslava svatby. Jak byste to řešili co se týče oblečení, programu, výzdoby atd? Budu ráda za všechny návrhy a poznatky, protože prostě nevím:-) Děkuju:-)
Odpovědět
Ahoj, no my to budeme mít podobně, až na to, že svatba bude v čechách a oslava pak v zahraničí (ale az po trech mesicich). Zatim to mame v planu tak, že to uděláme jako svatbu (jen s falešným obřadem). Máme spoustu příbuzných, který na svatbu do čech nedorazí, tak aby nikdo nebyl naštvaný, že neviděl obřad. Nebudeme dělat nějaký speciální program, oboje bude jako svatba. Budu mít i svatební šaty :-)..Tak třeba i vy můžete udělat jakoby druhý obřad. Určitě to svatební atmosferu navodí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka a nechcete rpo kamarády a rodinu taky udělat "falešný obřad" .. že by ste nějakýmu kamarádovi řekli, ať si připraví oddávající řeč ... třeba by to byla sranda a mělo by to ten nádech slavnostního...a asi záleží jak si to představujete, jestli jakože spol.oblečení nebo jen ležérní oblečení a tak..? A k programu nevím, my měli ten kvíz, s kterým svědci vytasili, když už byli všichni trošku v náladě a byla to sranda:-)) Ale jinak bych ti spíš pojala jako Garden party :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chipitka @phuskova diky holky:-) u nas falesny obrad nehrozi:-( je to hezky napad, jenze nasi se tvari dost blbe uz na to, ze bych tam prisla v satech, protoze saty jsou pro nevestu a to uz budu mit 10 dni za sebou... Urcite bychom promitli fotky, pripadne video pokud bude, pak jsem prave myslela nejaky kviz nebo tombolu nebo tak... pak z toho stejne bude klasicky mejda, jak konci vetsina svateb, jen se desim, aby rodinka nebyla nastvana a zklamana:-):-) a jinak co si vezmou lidi na sebe uz nas faaaakt moc nebere:-) na svatbe by asi bylo lepsi spolecenske obleceni, ale tady je nam to fuk:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka jj tak jsem to myslela, že kdyby třeba prostě vyžadovali že to bude jako svatební hostina, a chtěli přijít v kvádrech, tak aby ale přišli všichni a ne jen jeden pár :-) No ale je to škoda no ... šaty bych si klidně vzala,ale třeba jen krátký bílý...ale určo bych si je vzala, ať to je právě svatební...když přijdeš v džínech, tak to asi nikomu nepřijde jako svatební párty..promítačka fotek je super nápad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova nejak pekny saty mam v planu:-) mm i album:-):-) ale ne vsechny jsou teda bily:-) ja se prave tesila, ze si ty svatebni uziju 2 dny a nasi me celkem setreli, ze to neni vhodny:-( :-) no co, nejak to dopadne:-):-) sama jsem na to zvedava, co tam nakonec udelame:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka Tak třeba jestli se tam budeš mít kde převléknout (což předpokládám že asi jo) ..tak tam nastoupit pěkně i za hudby ve svatebních, pozdravit se, pofotit a tak, na úvod jakože a pak se jít převléknout do krátkých na párty:-)
Odpovědět
My jsme meli v planu rodinny obed a oslavu s kamarady, ale zrusili jsme to. Jak jsme dojeli, tak vsichni chteli videt fotky a slyset povidani, nakonec jsme chodili po navstevach a hromadna akce nebyla. A byli jsme i radi, protoze te svatbe na Mauritiu se stejne nic nevyrovna a lidi ani nic neocekavali, kdyz jsme se brali soukrome a netradicne. A hlavne nebyl cas neco potom organizovat... Aklimatizace trva dosud :-)
Odpovědět
Ahojky, my také plánujeme koncem tohoto měsíce svatbu na Mauriciu a v druhé půlce února jen takovou slavnostní rodinnou večeři v naší oblíbené restauraci tady v Čechách :-) je jasné, že si babičky a tetičky budou chtít připít na naší svatbu (rodiče budou s nama na Mauri), takže jsem to vyhlasila tou svatebni veceri, obleceni - zadne dziny, ale ani zadne obleky - proste CAUSAL :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme také dělat v naši oblíbené restauraci společnou oslavu s kamarády, v pohodě, ale šaty si vezmu! :-D a výzdoba bude také i program takový
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?