Mauritius nebo Dominikánská republika, kde mít svatbu?

Ahoj holky, snažím se zjistit, kde by bylo nejideálnější uspořádat naši svatbu. Rozhodujeme se mezi Dominikánskou republikou a Mauritiusem.. Mohla byste prosím poradit či doporučit nějaké místo, pokud jste tam už byla? ráda uvidím jakoukoli odpověď - místo, hotel, cena, organizování na vlastní pěst nebo agentura?, nejlepší období... díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme svatby a svatební cesty na Mauricius, Maledivy, Seychely, srí lanku atd. Kompletní nabídku míst máme na webu. Sňatek na Mauritiu je uznáván i v ČR a SR. Rádi předáme zkušenosti a vše zařídíme. Hotely poskytují nemalé výhody, ať už jde o večeři při svíčkách, ale hlavně cenové zvýhodnění a to i 100% slevu pro nevěstu. Na Mauriciu máme českou průvodkyni, jejich služeb můžete využít při výletech po ostrově.
Odpovědět
Profilova fotka
@monidavi Mauricius je ideální západní pobřeží, není to návětrná strana. S rozpočtem je to složité každý má jiné preference a sezonu, délku pobytu. Velkou část ceny tvoří letenky cca 23.000,-Kč osoba, pobyt je podle kvality hotelů. Tříhvězda cca 2500,-Kč osoba / noc, bývají velké slevy pro nevěsty 20-100% na ubytování. Samozřejmě luxusnější hotely si mohou dovolit větší slevy. Jako CK máme lepší ceny než vy. Navíc je nutná na Mauriciu návštěva úřadů, kdy Vás doprovází svatební koordinátorka. Ráda poradím klidně volejte 737336535. Co se týká období doporučuji cestovat konec září - začátek května. Nicméně pokud jste spíše aktivní dvojice (sport, výlety) dá se letět i přes naše léto. Sice nebude každý den na pláž a večer na svetr. Přes den jsou jeden den na 30° jiný 23°. Podívejte se na www.dovolenasnu.cz/mauritius.htm kde je dost resortů. Osobně mám ráda LUX Le Morne, Heritage Awali, Maritim, Merville, nebo jednu z Verand.
Odpovědět
Díky moc Jani, asi se ozvu, začala jsem to trochu zjišťovat a hotely co jsem obepisovala nám posílají docela finančně náročné nabídky plus když do toho započítám letenky za nás oba tak jsme na šílených číslech.Teď to zjišťuji přes cestovky na kolik by nás to vyšlo se vším všudy tak jsem zvědavá. Mohla bys mi prosím poslat cenovou nabídku řekněme na říjen deset dní, nevím jestli se vyplatí objednávat nějaký z těch luxury package jak uvádějí nebo ne, s all inklusive? Pokud bys mi to mohla poslat na mail tak bys byla zlatá. Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
@monidavi Nejsem si jistá zda jsem posílala nabídku. Komunikovaly jsme spolu interně. Našla jsem to na fóru, ale bez kontaktů. Když tak pošlete na firemní mail nebo jako interní poštu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?