Mauricius - a oslava v ČR poté

Ahoj, moc ráda bych věděla od holek, které již měly svatbu na Mauriciu, jak řešily oznámení a oslavu poté v ČR. Jestli ta svatba u moře bylo tajemství nebo jste to oznámili předem, jaké jste volili oznámení ( a jaké byli reakce přátel) a pak pozvánku na oslavu doma. Zda jste tu oslavu pojali svatebně a zdobily jste stoly, co jste měly na sobě atd. Můžete dát i odkazy na fotky. Ještě by mě zajímal průběh toho svatebního dne, o tom se tu moc nepíše, jen že to bylo super a tak, ale chtěla bych vědět, jestli jste pak třeba dort jedli i s těmi svědky nebo se jen podepsali a pak jste byli sami, zajímá mě celkem vše - tohle téma mi tu tak nějak chybí. Přidat se samozřejmě můžou i nevěsty co takovou svatbu teprve plánují, ráda vítám všechny nápady a zajímá mě jak to budete mít. My plánjeme Mauricius (hotel Tamassa) v dubnu 2016 s pětiletou dcerou a pak oslavu v ČR. Jet chceme s Blue Marlin, domluveno úplně konkrétně nic není, ale již jsme si telefonovaly ohledně obecných věcech - počasí, cena atd. Pán byl velice milý a ochotný a i recenze na ně vycházejí zatím nejlépe. Díky za všechny reakce a zprávy!
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé, my jsme byli na líbánkách na Mauriciu přímo v hotelovém resortu Tamassa a musím potvrdit, že je to tam úžasné, jídlo, personál, příroda, ubytování... všechno perfektní. To jen aby jste si mohla být jistá, že je to tak super jak říkají.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak se na Mauriciu vdávala jedna známá, řekli o tom jen rodičům a když se vrátili domů rozeslali oznámení se svou svatební fotkou na pláži a k tomu pozvání na posvatební garden párty, měli snad i dort, ale stoly svatebně zdobené neměli.
Odpovědět
Moc děkuji! Takhle nějak si to asi také představuji. S tím, že výzdobu bych pojala decentně a možná takovou "mořskou", aby v tom bylo to místo toho obřadu.
Odpovědět
@inspiraceklatovy My se sice budeme brát v ČR, ale taky jen sami a víceméně tajně. Takže to rodině oznámíme až po svatbě a pošleme oznámení s pozvánkou na oslavu. Výzdobu asi nějakou mít budeme, ale jen minimální. Nemám ráda přezdobené stoly zmuchlanou organzou a spoustou dalších zbytečných věcích, kterých si buďto nikdo nevšimne, nebo dokonce překáží. Chceme to pojmout jako volnou oslavu s minimem "povinnosti a strojeností".
Odpovědět
No tak holky, pište. Vždyť tu je tolik nevěst, pište i vy co svatbu u moře plánujete a napište jak si představujete s oslavou pak v ČR. Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
My planujeme zari 2016... Oslavou doma si nejsem uplne jista jeste ale pravdepodobne jen s rodinou (i tak 30 lidi :D) dort a raut... Na vic to nevidim ani z casoveho hlediska a financne tez
Odpovědět
Profilova fotka
Svatbu jsme meli v Shandrani v kvetnu 2013. Vedela o tom jen blizka rodina a par pratel. Svatbu jsem meli az tyden po priletu a kazdy den jsme davali na facebook fotky, co delame a tak. Par lidi se teda dovtipilo, ale vetsina to zjistila skoro online, kdyz jsme si po obradu zmenili rodinny stav a hodili tam par fotek ve svatebnim. :-) Po navratu uz to tim padem vsichni vedeli, tak bylo zbytecne posilat dodatecne oznameni. Oslava byla na vickrat, kazďej sam s lidma z prace, ja s kamoskama, a blizka rodina asi az dva mesice po navratu. Byla to letni grilovacka pro asi 15 lidi, oblečeni letni, vyzdoba zadna, meli jsme jen tradicni knedlickovou polivku a misto dortu kolac s kremem a cokoladou, tak jsme se polivkou nakrmili a spolecne nakrajeli kolac a ostatni svatebni zvyky jsme zamitli, to jsme nemuseli mit svatbu u more. :-) Jinak tam jsme byli taky s Blue Marlin, obrad mel byt v nedeli v poledne, ale kvuli desti se zacalo pozdeji. Trval tak cca pul hodky, pak se fotily podpisy, foceni s dortem a svedky, pripitek, foceni nas samotnych asi do dvou, pak slavnostni obed, pak dalsi foceni asi do 4 nebo 5 hodin. Pak jsme sli chvili na pokoj a asi v sedm jsme meli slavnostni veceri (nakonec v restauraci s jinymi hosty, protoze prselo), jinak jsme meli mit stul venku. Na obradu byla jeste kamaradka z Beremka s manzelem, kteri se brali den pred nami, tak jsme si to i vzajemne nafotili, no a vecer po veceri jsem s nima zasla na par drinku a manzel se sel po tom narocnem dni vyspat. :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Ahoj, tak my jsme zatím ve fázi plánování, ale určitě chceme svatbu na Mauriciu. Vybíráme hotel a hledáme a pátráme. Poptáváme u DELUXEA a pak zkusíme i Blue marlin. Chceme duben/květen 2016. Tak doufám, že to klapne.
Odpovědět
@inspiraceklatovy my měli svatbu na Maur v 5/2014, také s BM :) Brali jsme se v resortu Shandrani. Naprosto dokonalé místo. Pro svatbu jsme se rozhodli v říjnu 2013, do listopadu jsme to vytunili, pak jsme se zeptali rodičů, zda jim to nebude vadit a když svolili, tak jsme připravili oznámení a začali dotahovat detaily. Dělala jsem je já s tím, navrhla jsem dvě varianty - oznámení o svatbě a oznámení spolu s pozvánkou a k těm druhým jsem nechala vyrobit magnetky s datem oslavy v ČR. Mělo to praktický důvod - magnetku si pozvaní mohli capnout na lednici, aby nezapomněli :-D Oznámení jsme rodině, resp. pozvaným rozdali pak už o Vánocích, protože žijeme úplně jinde něž oni a využili jsme osobního setkání o svátcích. Těm ostatním jsme oznámení zasílali asi dva týdny před odletem. Na Maur jsme se brali jen ve dvojici, ani děti jsme s sebou neměli, v ČR pak oslava proběhla začátkem července. Pronajali jsme si celý pension, pozvali asi 30 lidí (rodinu a nejbližší přátele). Bylo to perfektní. Ta oslava pak byla neformální, začínala odpoledne, objednali jsme kupu dobrého jídla, pití, zábavu, nechybělo video ze svatby /i s "obřadem" který jsem natitulkovala do češtiny/. Pro všechny rodiny jsem udělala alba s nejlepšími fotkami (cca 6 ks), pro rodiče fotoknihy, kde bylo fotek mnohem víc. Všem jsem pak rozeslala i alba s fotkami z této oslavy. Příští rok plánujeme návrat na místo činu i s dětmi a když motyka vystřelí, tak vezmeme i naše úžasné babičky, které nám ty dva týdny hlídaly děti :) Jinak co se týče BM, tak poměr cen/výkon jednoznačně nejlepší. Poptávali jsme asi u 3 specializovaných CK.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?