Máte skúsenosť so svadbou na Seychelách cez Blue Marlin?

ahojte nevesticky, prosim mate skusenosti so svadbou na Seychelach cez Blue Marlin? A ak ano, kedy ste tam boli? dakujeeeeeem
Odpovědět
Profilova fotka
@slavula81 Dobrý den, ráda bych Vám nabídla i naše služby. Na Seychely se může jezdit po celý rok jsou velice blízko rovníku proto počasí je stabilní. Doporučuji kombinovat několik ostrovů, ale je to na Vás zda jste ochotni se přesouvat. Hlavní ostrov Mahé je krásný zejména na jihu, kde jsou klidné pláže. Na Praslinu je národní park, který stojí za návštěvu a nejromantičtejší je malý La Digue. Pokud přímo nepreferujete tom mikroostrovy. Dost záleží na rozpočtu. Můžu připravit nezávaznou kalkulaci. Svatba je na Seychelách jednoduší než na Mauriciu nemusí se jet na úřady. Stačí pouze doložit příslušné doklady. Seychely znám z vlastních cest a je to absolutní romantika, klid a příroda.
Odpovědět
ahoj my meli svatbu pres svatby v raji a uplne v pohode. Zarizeno vsechno perfektne. Akorat ve finale zjistis, ze maji jak Svatby v raji tak Blue Marlin na vsem asi tak 110% marze:) kupuji vsechno u agentur, kde si to muzes koupit i sama naprimo jen to vedet. Takze ted jsme uz byli na vlastni pest na Mauriciu, Seychelly jsou podstatne hezci.. a priste zase frcime na Seychelly.. akorat za normalnejsi cenu:)
Odpovědět
jo a bodejt by nedavali slevu na nevesty a podobne tahaky.. kdyz se vsude plati za pokoj a snidane je v cene a nikoliv za osobu:)
Odpovědět
Holky, bluemarlin nedoporučuju. Pan, který se uja mé poptávky, nedodržel nic z mých požadavků - ani datum, ani hotel, ani rozpočet...:/ Prostě Vás šoupnu tam, kde je místo. Naopak na svatbě v ráji mi velmi pomohli a udělali maximum, abych měla svatbu 19.9., jak jsem si přála! I z přístupu mám u nich lepší pocit. Když už si platím takové peníze, tak to musí být takové, jak si to představuju :-))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
kocky, kolko vas cca vysla svadba na Seychellach? je tu niekto taky, co nesiel cez agenturu? my sme boli na dovci na Maldivach na vlastnu past a teraz riesim Seychelly
Odpovědět
@fyii u jakých agentru prosím ?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?