Levnější svatba v zahraničí - tipy

Profilova fotka
Dobrý den, prosím Vás dá se udělat právně platná svatba v zahraničí i do 60tis?Pokud ano, uvítám typy 😊. Děkuji 😊
Odpovědět
@veriinika Zdravím, co vše si v 60-ti tis. představujete?
Odpovědět
Profilova fotka
@peti17 dobrý den, no obřad, papíry, fotograf, kytka nic víc nepotřebujeme 😊 ale už jsme nejspíš našli 😊
Odpovědět
@veriinika my budeme mít svatbu v Řecku na ostrově Zakynthos a svatební balíček stál cca 38 tis.Kč. Přes agenturu Svatba trochu jinak, velká spokojenost ! Kdyby Vás něco zajímalo, tak klidně napište SZ.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, organizuji svatby v Itálii přímo u moře a ve staré části městečka Silvi Alta s úžasným výhledem na adriatické pobřeží. Podle toho, co jsem četla v předchozí diskuzi si dovoluji zcela bez pochyby tvrdit, že se do této částky s mojí agenturou vejdete :). Organizuji vše osobně, sama jsem se v Itálii vdávala a od mé svatby organizuji svatby také sama organizuji. Několik klientů si mě našlo právě zde na stránkách beremese.cz a od těchto klientů mám recenze na mých fb stránkách terrasun & abruzzo, kdybyste se chtěla podívat a informovat se. Zajišťuji: dokumenty v zahraničí, svatební obřad v čj, apostila na oddací list zde v Itálii, zajištění svatební večeře či oběda, svatební líčení, účes, květiny, výzdoba obřadního místa, svatební kapela, fotograf, ubytování v místě svatby. Pro představu vám posílám několik fotografií :)
Odpovědět
Profilova fotka
@rezetka91 Dobrý den,děkuji za nabídku ale nějak z toho sešlo a uděláme malou svatbu tady v ČR tak snad bude mít někdo jiný to štěstí :) Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáte zač, tak ať se vám svatba vydaří :))). Hezký den i Vám!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?