Jaké jsou lhůty pro vyřízení svatby v zahraničí?

Ahoj všem ;-) V jaké cizí zemi je možné se co nejrychleji vzít, tzn. kde je nejkratší termín pro nahlášení plánované svatby na úřady. Pokud bychom se chtěli vzít v cizině a to tak, aby svatba byla oficiálně platná, kde se to dá stihnout v nejkratším časovém intervalu? Prostě jen teď koupit letenky, dorazit, nahlásit to a vzít se .. Dá se to někde stihnout cca do 1 měsíce? Že bychom se mohli brát například už v dubnu? Díyk za rady
Odpovědět
Profilova fotka
Vzpomínám si, že nejrychlejšími svatbami je "profláklé" Las Vegas. Večer se seznámí, v noci berou a ráno anulují ;-) To samozřejmě nebude Váš případ. Ale tam to určitě půjde rychle.
Odpovědět
Profilova fotka
@bibi17 Zdravím pokud nejste těhotná tak to lze na Seychelách, je ale zapotřebí co nejdříve dodat všechny dokumenty. Také JAR je rychlá varianta možná. Mauricius potřebuje dokumenty min. měsíc dopředu. Což by také ještě připadalo v úvahu. Všude platí od soudního překladatele rodné listy, kopie pasů, strana s fotkou, všechny doklady kde došlo ke změně jména (svatba, rozvod, změna jména), předmanželská smlouva pokud je. Přeložit dokáží i do dvou dnů - kontakt mám. Pak je nutné termín po-pá na svatbu, hotel kde není pro daný den svatba a vše blokovat. Na letenky jsou třeba plná jména obou a ideálně pro kalkulaci rozpočet.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?