Beru si Ira v Čechách, pomožte s papíry

Profilova fotka
papiry :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Potrebuje jeho Birth Certificate, Certificate of No Impediment (blue paper) z Registry Office, pokud je rozvedeny tak rozvodovy papir PLUS Article 39 od soudu kde ho rozvedli a to vse poslat nejdriv na legalizaci v Irsku a pak na soudni preklad do cestiny. Na svatbe musi byt pritomen soudni prekladatel. Uctuji si pul nebo cely den a priprav se na docela palku- okolo 4tis KC za pul dne. My chteli svatbu v Cechach, ze to bude lacinejsi, ale jen ty papiry uz nas staly pres 300 liber :-( Tak hodne stesti.
Odpovědět
Profilova fotka
@petyfan Zdravím Vás. Pokud byste sháněla na Vaši svatbu fotografa, tak mluvím plynně anglicky, tudíž bych v případě cizojazyčných hostů zvládl vykomunikovat vše potřebné, aby svatba z pohledu fotografa dopadla co nejklidněji a nejefektivněji. :) Mé portfolio naleznete hned v odkazu pod tímto textem. (pokud již fotografa máte, omlouvám se předem za "spam" :) ). S pozdravem, Honza.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budete hledat svatební koordinátorku kvůli třeba jazykové bariéře - prarodiče atd. Mohu Vám nabídnout své služby - dělám koordinace svateb i v anglickém jazyce.
Odpovědět
Profilova fotka
No hrůza, nemůžu se dockat :-| @pav18
Odpovědět
Profilova fotka
ja si beru Izraelce... nejjednodussi je zajit na matriku.... ja jsem tam dostala kompletni seznam vsech papiru, ktere mame donest...:) Jinak, co se soudnoho tlumocnika tyce, mame uzasneho a stoji 1500... takze se popr. ozvi :)
Odpovědět
Profilova fotka
Takze vsechny papiry uz mame s Apostilou, ted to musime odeslat na preklad. Dalsich 200 liber :-( Prekladatel nejmene 3000 KC. Fakt si myslim, ze jsme meli zaletet do Las Vegas a bylo by :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@pav18 Premyslim o tom :-D Svatba v Cechach mela byt levnejsi a ted se to nejak nacita... Blby papirovani! @petyfan Ono to nastesti netrva tak dlouho. Pred 3 tydny jsme si zazadali o CIN a ted se to bude posilat pro Apostilu. Mno a pak preklad v CR soudnim prekladatelem plus jeste papirovani na matrice v CR (dalsi finance...) a zajistit soudniho tlumocnika na obrad. Hodne zdaru!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?