Vybran termin svatby - kdy dojit na matriku/kostel

Zdravim damy, tak mame vybrane datum 28.8.2015. Mame predbezne domluvenou restauraci, fotografa a chceme mit svatbu v kostele. Kde zajit nejdriv? Na matriku nebo jit se domluvit s fararem? Diky
Odpovědět
No asi do kostela jestli ten termín mají vůbec volný....potom na matriku.
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně kostel, většinou musíte mít 6 týdnů přípravu, a přes prázdniny se to moc nedělá... Matrika se vyřizuje 2-3 měsíce před obřadem.
Odpovědět
Profilova fotka
Trošku blbá otázka, ale lze dojít do toho kostela i o víkendu. Jezdíme totiž k nám pouze na víkendy, nebo spíše pondělí? Ještě jsem se chtěla zeptat, zda všichni faráři vyžadují návštěvy věřících rodin a docházení ke zpovědi.
Odpovědět
kostel Ti neporadím, ale na matrice dávají většinou termíny až od ledna, mně se podařilo "ukecat" naši paní matrikářku a poznačila si mě do diáře už rok před svatbou.-)
Odpovědět
Veraa 11 je to blbá trošku otázka pokud jste věřící tak víte když má farář mši popřípadě za ním zajít na faru. starbucks: Svatba v kostele je nejlepší domluvit 6 měsíců předem. My máme radši 8 měsíců aby nenastali nějaké komplikace, protože děláme už svatební oznámení, kvůli rodině z ameru. První domluvit termín v kostele pak matrika. Na matrice jim je jedno kdy vám to napíší ale pokud budou mít v kostele plno tak vás tam nesezdají.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?