Svatba v kostele - hudba

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím jak je to s hudbou v kostele? Chápu, že po nich asi nemůžu chtít zahrát například rockovou baladu, ale co vše bych tam mohla mít?
Odpovědět
@kristina94210 Hudbu do kostela vhodnou, tedy duchovního charakteru. Záleží samozřejmě na konkrétním knězi, s čím souhlasí, ale vždy je třeba brát v potaz posvátnost místa.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na knězi i varhaníkovi. Já měla výhodu, že u nás v kostele hraje na varhany kamarád, tak jsme se domluvili předem a on mi zahrál co jsme si vybrali. Třeba já jsem měla na nástup toto zahráno na varhany (dalo dost práce sehnat na to noty pro varhany, ale povedlo se) https://www.youtube.com/watch?v=EkASK... . Co měl manžel a co hrálo dál si vůbec nepamatuji, ale vím že nám hrál Hallelujah a další kamarád do toho zpíval a na odchod po přáních jsme měli klasický svatební pochod.
Odpovědět
Ahoj, opravdu záleží jen na varhaníkovi a knězi. My měli jen varhanici a flétnistku. Zahrály svatební pochod, Pachelbel - Canon In D + další. Nejvíc mě ale při obřadu dostala tato písnička https://www.youtube.com/watch?v=A-8Rh... . měla jsem na krajíčku a i když ji slyším dnes, jsem naměkko.
Odpovědět
Profilova fotka
@nevimnetusim pochod chci mít taky Pachelbel. A to cos poslala je super!!! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, budeme mít obřad v kostele bez mše. Nevíte, kolik se hraje písniček? Mimo "povinných" modliteb a žalmů?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?