Svatba v kostele a moderní hudba jako svatební pochod?

Profilova fotka
Ahoj nevěstinky, chtěla bych se zeptat jestli nemáte nějaká zkušenost s církevním obřadem (ŘK) v kostele a moderní hudbou. Úplně mi trhají uši ty klasické pochody a fanmfary. Velmi bych chtěla tuhle verzi písničky http://www.youtube.com/watch?v=QgaTQ5... Myslíte, že by to bylo možné? Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
@ tankash: Jako varhanice v kostele mohu říct, že přání snoubenců konzultuji vždy s nimi a oddávajícím, tak doporučuji to tak udělat. Domluvit se s knězem, který bude oddávajícím, ten už o vhodnosti skladby rozhodne.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tynkash: Ahoj, tak jsem si poslechla tu skladbu a podle mého mínění není problém v tom, aby ti to zahráli na svatbě. V předpisem pro svatební mši není nikde uvedeno, že by měl zaznít určitý pochod, tudíž je to na tvém výběru a domluvě s oddávajícím a varhaníkem, nebo tím, kdo by ti to zahrál.
Odpovědět
@tynkash To bys ji chtěla reprodukovanou , nebo naživo? Nějak nevím, jak by vypadala na varhany, protože klavír asi v kostele nemají a zas u té reprodukované by to taky myslím bylo náročné,některé kostely se dost špatně ozvučují a tak nevím, jestli by to nakonec znělo tak jak má.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?