Proč nemůže ženich vidět nevěstu až v kostele?

Profilova fotka
Holky, prostě já nevím - chci aby byl ženich prostě okouzlený svou nevěstou a překvapený až ji uvidí ve svatebních šatech, jak k němu kráčí uličkou. Možná se až moc dívám na romantické americké filmy ale připadá mi to naprosto krásné. Daleko hezčí, než když si ženich pro nevěstu přijede někam do bytu a pak společně odjedou do kostela.... Máte to stejně?
Odpovědět
@michalici Oboje má své kouzlo :-) Mě si manžel vyzvedával u našich,a bylo to nádherné,byli jsme šťastni že u toho prvního setkání jsme byli pouze sami dva.
Odpovědět
@michalici A proč by nemohl? Je tu hodně utajených nevěst, které ženich viděl až při příchodu uličkou. My jsme to tak třeba neměli a neměnila bych. Přišel si pro mě, dal mi kytku, ještě jsme spolu chviličku byli sami naposledy jako svobodní, bylo to nádherný - a o ten "první pohled" jsme ochuzení nebyli, ten moment byl stejně dokonalý :-) V kostele jsem to pak už tolik nevnímala, na svůj příchod do kostela jsem se moc těšila a zpětně si ho vůůbec nepamatuju, jen vím, že to bylo mnohem rychlejší, než jsem čekala, že se na mě manžel usmíval a že jsem nevěděla, koho vnímat dřív :-D Ale jsem ráda, že ta první chvíle, kdy mě viděl, byla ještě předtím, víc jsme si ji užili sami dva :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michalici mě uvidí až u obřadu ;-) máme obřad na louce....:-)
Odpovědět
@michalici přesně tak jsem to chtěla taky :-) Žádné vyzvedávání nevěsty doma, kde je plno dalších lidí a navíc mi to někde v pokoji v bytě rozhodně nepřijde tak slavnostní, jako když mě viděl až přímo v Rondelu, kde jsme měli obřad. První pohledy když jsem vcházela s tatínkem dovnitř byly na něj a bylo to úžasné, jak vůbec netušil jak budu vypadat :-) Za mě rozhodně nevěsta v utajení a ne jinak!
Odpovědět
Profilova fotka
@michalici Přesně tak, proč by nemohl? :-) Mě taky viděl až tam, ale souhlasím, že oboje má svoje kouzlo a zpětně bych to asi udělala tak, aby mě viděl o samotě v pokoji. Myslím, že chlap víc projeví emoce o samotě než při obřadu, alespoň ten můj jo. Říkal, že když mě viděl chtělo se mu brečet, ale nechtěl před všema brečet tak se koukal všude jinde než na mě a mě to bylo zpětně trošku líto :-) Takže asi bych se snažila odhadnout co je ten tvůj zač a podle toho to naplánovala :-)
Odpovědět
@michalici Tisíc lidí, tisíc chutí :) Ať si to každý udělá podle svého. Mě si manžel vyzvedával a dával mi kytici doma u mých rodičů. Sice to není ve slavnostním prostředí, jak tu někdo říkal, ale my jsme ocenili tu domácí intimitu. Manžel na mě koukal okouzleně stejně, jako kdyby mě viděl až u obřadu, a doma jsme si to v soukromí daleko víc užili. Kdyby mě viděl až u oltáře, vůbec bychom si to nevychutnali. Tam už pracovala nervozita, všichni na nás koukali... Nutno říct, že jsme oba spíš introverti.
Odpovědět
Já moc nechápu název té diskuze/otázky. Zní to, jako by ti to někdo zakázal, ale přitom to samozřejmě jde, proč by to nemělo jít? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 Asi to slečně někdo vymlouvá (rodiče?), tak to je její jakoby odpověď jim. Proč by mě nemohl vidět až tam? :-)
Odpovědět
@hlasimse Jo aha, tak v tom případě prostě doporučuji si to udělat, jak si tazatelka přeje, bez ohledu na názory ostatních (pokud nejde tedy o názor ženicha). :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu v kostele a nastávající muž mě taky uvidí až půjdu s tatínkem uličkou :-)
Odpovědět
Me muj muz uvidi take az u obradu.Nema totiz maminku a nechce,aby ho nekdo vedl k oltari,tak tam na me pry bude cekat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Samozrejme, že to ide. Aj keď sa to manželovým rodičom velmi nepáčilo, presadila som si svoje a bola utajená nevesta. Nemenila by som!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No a proč by to nemělo jít? Je to všechno o domluvě. Sice nemáme svatbu v kostele, ale prostě budu schovaná někde za bukem a vylezu jako poslední.
Odpovědět
My se taky domluvili, že budu utajená nevěsta, že mě uvidí až budu přicházet k oltáři :-) no a aby to bylo fér, je utajovaný i ženich, takže vůbec nevím jak bude vypadat :-D ale hrozně se těším :-N
Odpovědět
Ono to není žádný zákon nebo tradice či co, vše záleží na lidech... spousta tady se vidělo dříve atd., já ale chci být viděna poprvé až jak půjdu k oltáři, :) pro mě to má své kouzlo a přišlo by mi všední, kdyby mě viděl dříve...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?