Hledám kněze oddávajícího nevěřící

Profilova fotka
Milé dámy,vím,že už to tu bylo několikrát,ale prolezla jsem spoustu těchto otázek. Měli jsme původně domluveného duchovního pana Řeháka,ovšem ten nakonec zjistil,že nebude mít čas. Psala jsem panu Samojskému a ten jede do zahraničí na konferenci. Na pana Makovičku tu není příliš dobrých ohlasů. Nevíte ještě o někom? :-(
Odpovědět
Já jsem dostala tipy jestě na Petru Šachovou a Petra Sikoru. Jací jsou, nevím. Měli jsme Tomáše Řeháka.
Odpovědět
Profilova fotka
@karol2014 Díky. Podle mě by p. Řehák byl perfektní,už jen z emailů co jsme si psali jsem měla skvělý pocit. Ale bohužel.
Odpovědět
@lou1 To jo. Je vážně skvělý :) My jsme z něj byli naprosto nadšení a všichni naší přátelé a rodina taky. Byl velmi originální, vtipný a osobní (navíc bez řečí o bohu). Ale vyzkoušej ty ostatní. Mluvila jsem s nimi pouze po telefonu, jestli by měli čas, takže vážně nemůžu doporučit (kromě Tomáše). Přeji hodně štěstí! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my mame reverenda Pivonku z plzenskych unitaru, je moc fajn, obe setkani byly vyborny a jsme spokojeni, info o obradu muzu poskytnout za dva tydny.
Odpovědět
Zkus P. Ladislava Heryána, hledej na www.sdb.cz
Odpovědět
ak ste neveriaci, tak aky zmysel ma ,aby vas oddaval knaz...
Odpovědět
@snehurka845 Myslím, že jen hledají někoho, kdo je oddá podle jejich přání, tedy např. Unitáře. Jinak samozřejmě nemá význam, aby je oddával např. katolický kněz, to by bylo trochu na hlavu.
Odpovědět
@snehurka845 U těchto typů sňatků je hlavní výhoda, že vás kněz oddá podle vašeho přání. My jsme měli zhruba 40ti minutový obřad, který nám byl sestavený přesně na míru. Byl velmi osobní a vtipný (nejsem romantici, přáli jsme si spíš pohodu a srandu). U úředního sňatku většinou odříkají jednu z uniformních verzí obřadu, podle toho jestli nejsme rozvedení nebo už máme/nemáme děti. Do církevního sňatku jsme šli původně jenom proto, že nás prostě matrika odmítla přijet oddat (penzion byl asi 15 minut od města ]-( ). Ale teď jsem za jejich ,,vstřícný“ přístup strašně ráda, protože by mě jinak nikdy nenapadlo, že můžu mít i jiný, mnohem krásnější, typ obřadu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?