Kytice na házení

Profilova fotka
Holky budete / měly jste kytici na házení? Původně jsem chtěla mít jen jednu, kterou hodím a přenechám dotyčné, ale zjistila jsem, že na hostině budu mít jen dvě svobodné slečny, takže budu házet už po obřadě (bude tam dost vdavekchtivých žen ;-) ) Ale říkám si, že pak nebudu tu kytici mít na hostině a moc velkou (květinovou) výzdobu jsem na stoly neplánovala. (Ségra měla jen kytici svou, svědkyně a tchyně, a dort a pak malé drobnosti a vypadalo to dobře) 8-) Taky nevím, kdo se o tu druhou kytici stará a jak má být velká - stejná jako ta pro svědkyni? Nebo se pořídí dvě stejně velké? To by se dost prodražilo, když jsem tu četla, že holky daly i 2500,- za jednu. :-| Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Já rozhodně kyticí házet nebudu a ani nebudu mít druhou na házení :-) Chci si svoji svatební kytičku nechat i na usušení ;-)
Odpovědět
Já plánuju dvě, tu na házení menší, jenom symbolickou... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já házet nebudu, u nás to není zvykem.
Odpovědět
Ahoj já házet budu, ale asi až večer přijde tam víc svobodných, ale svojí kytičku si nechám. Na házení nechám uvázat podobnou jako mojí ale menší. :-) U nás to taky není zvykem, ale házet chci i přítelovi se to líbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych kytkou hodit chtěla (doma na prach ji nechci), ale mám strach, že ji nikdo chytat nepůjde :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem házela tu svou. Měla jsem tam hodně svobodných kamarádek:) Nejdřív mi to bylo trochu líto, ale pak když jsem viděla, jakou radost měla kamarádka, že ji chytila, tak mě jakákoli lítost přešla. Na stole jsem ji měla jen do toho házení, na focení jsem ji úplně zapomněla:) Na tom stole je pak hodně věcí (minimálně před vámi stojí dort), že si myslím, že být tam bez kytky nevadí. Spíš se mi zdá zvláštní házet jinou kytkou než tou svatební... To mi přijde, že už není úplně ono, ale vím, že to hodně holek dělá:) Ale já to beru tak, že štěstí má přinést právě nevěstina kytka a ne nějaká podobná:)
Odpovědět
Profilova fotka
@minina Jo to jsem si taky řikala, že ten zvyk určitě vzniknul s nevěstinou kytkou... Možná taky budu mít jen jednu - a na stůl dám jednu květinovou ikebanu a bude - dorty asi budou tři, tak snad to bude vypadat dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cobaltino A počítej i s tím, že můžeš použít kytky z aut, takže bych se nebála. My měli jeden dort a prázdně to nevypadalo.) Další věc je, že jsem tam seděla vpodstatě jen při obědě a hosté vlastně taky, pak většinou byli na parketu, kolem něj, u baru nebo venku, takže toho že bude chybět kytice se fakt neboj:)
Odpovědět
@cobaltino Já určitě budet házet svou svatební kytici, protože jsem viděla jak vypadají usušené svatební kdytice a není to nic hezhého, snad jen do roubené chaloupky s dřevnou dekorací.... takže už se těším, až ji nějaká svobodná slečna chytí a bude mít aspoň pěknou památku na mou svatbu... Jinak budu mít ještě květiny na stole jako dekoraci...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak my plánujeme jen kytici pro mě (nevěstu) a pro ženicha korsáž do klopy. Pro maminky ani svědkyni neplánujeme...podle nás to není potřeba..necháme udělat jen menší květinu na svatební oltář (bude to venku v přírodě)...a jelikož tam budu mít hodně svobodných kamarádek, tak nechám udělat i tu samou jako budu mít já, ale v menším a tu hodím. Svatební si chci usušit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevesty a koľko vas vysla kytica ?? alebo vas vijde?
Odpovědět
Profilova fotka
Mě vyjde celá květinová výzdoba (moje kytice, 2 menší pro maminky, korzáž ženicha, 5 náramků na ruku družiček, 1 anranž na stůl) na 2900,- Pokud bych nechtěla to na stůl a místo náramků měly družičky jen jeden květ do ruky, vyšlo by to na 1600,- Kč. Jo a budu mít gerbery. A jsme z maloměsta :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Veškeré květiny - moje, maminky, svědkyně, korsáž, 2 kytky na auta a 3 kytky na stoly nás vyšly na 5.000,- Kč.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?