Viniční altán, Praha. Máte zkušenosti?

Ahoj nevěsty, chtěla bych se podělit o zkušenosti s těmi, které plánují svatbu ve Viničním altánu nebo ji tam už měly. A zejména by mě zajímalo zda tam někdo taky bude mít/měl hostinu. Momentálně jsem totiž jednáním altánu dost znechucená a chtěla bych se ujistit, že je to jen mými přehnanými nároky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Koči, ty a přehananý nároky ???? :-o :-o To néééééé. :-p Ale určitě bych si stála za pevnou smlouvou, kde je vše stanoveno. Cena a to, co Vám půjčí. Pak je to už jejich problém. :-| Ale chápu, že blbý jednání Tě dokáže pěkně odradit.
Odpovědět
Kaculko, kdyby si rovnou řekli třeba o 5000 za nájem, tak neřeknu ani popel. Ale pokud bych se na to výslovně nezeptala, tak nám asi všechny ty jejich poplatky naúčtovali ve svatební den... Fakt se děsím co z nich zase příště vyleze, skoro se tý ženský bojím zavolat.
Odpovědět
Profilova fotka
Jen jí zavolej a ničeho se neboj ! Věci se musí domlouvat a řešit ! A ona by si měla uvedomit, že klidně kazí náladu ze svatby !!! At si dává bacha nebo jí gang beremese pěkně načechrá peří ! :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Se bojím že se neudržím a řeknu něco, kvůli čemu tam tu svatbu už nebudeme moci mít... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
No tak i kdyby , tak je milion dalších míst !!! ;-) Takže nezoufej. Vše záleží na jejím chování !
Odpovědět
Tak to mi přijde už zoufalý samo o sobě, když to vše záleží jen na jejich chování... :-| No nic...
Odpovědět
kocicakovi: a co ti pani všechno účtuje? viniční altán je zatim jedna z mých variant, byli sme to tam minulje týden obhlídnout a celkem se nám tam líbilo, jen miláčkovi to nepřipadalo dost romantické :-o tak zatím hledáme dál... :-) pa
Odpovědět
Nimmo, ahoj. Paní velice milá, ochotná, dohodli jsme se, že budeme mít vlastní koláčky a chlebíčky, a po dvou měsících z ní vyleze že za to za každý budeme muset zaplatit 1000,-. To stejný za DJ. A kdybych se na to výslovně nezeptala, tak se to asi dozvím až při placení...
Odpovědět
no to mi připadá celkem dost, jen jestli si to nevymyslela v tu chvíli, co si se zeptala....
Odpovědět
no já už od ní raději nemluvila o ničem dalším, protože by určitě řekla že za to se platí taky :-D
Odpovědět
Holky, tak to opravdu nikdo nemá zkušenosti s hostinou/oslavou ve Viničním altánu???
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem si psala jeden čas s paní, co tam svatbu měli a byla moc spokojená, ale vesměs jsem slyšela negativní zkušenosti se zařizováním, to já si nemůžu stěžovat, zatím jsem měla všude štěstí na neskutečně milé lidi úplně všude :-)
Odpovědět
Článek se načítá
a konkrétně jaké zkušenosti, jestli si ještě něco pamatuješ? My už určitě místo měnit nebudeme, protože už máme i objednaný oznámení, jen bych chtěla vědět na co si dát zejména pozor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já jsem tak vytočená ze včerejška....
Odpovědět
Profilova fotka
včera jsme byli na matrice potvrdit svatbu ve viničním altánu a mě řekli že to v altánu stojí 1tis. ale neřekli mi, že to jsou vlastně 2tis. jednu na úřadě že to není v obřadní síni a pak asi za pronájem viničního altánu.... a to doufám, že je to jenom jeden tisíc!!! Fakt nevím co s tím,.... jedině zkusit jestli je v ten den volný ještě jiný prostor a levnější...!!!!!!!
Odpovědět
Ahoj Irenko, a ptala jsi se na to přímo v Altánu? Nám totiž paní posílala cenové podmínky pro pořádání svateb v Altánu a žádný takový poplatek tam nebyl.
Odpovědět
Profilova fotka
právě jsem do altánu volala, stojí to fakt 1tis a je to za pronájem sálu (altánu), za židle, za koberec, za půjčení CD přehrávače. Není v tom výzdoba... tu si musíte dodat sami!
Odpovědět
Irenko a vy tam budete mít jen obřad? My to totiž budeme mít se vším všudy až do večera a když máš útratu nad 15.000 tak pronájem neplatíš. Ale hele, v tom celkovým rozpočtu za tu svatbu už se tisícovka ztratí, ne? Je to tam moc hezké, podle mě budeš teď těžko hledat něco jiného, natož levnějšího. Co já vím, tak např. ve Vrtbovské zahradě chtějí za pronájem 10 000 a v Průhonicích 8 000.
Odpovědět
Profilova fotka
Kocicakovi: přesně tak, jenom obřad tam budeme mít, ale já mám malý rozpočet na svatbu, śaty mi šije kamarádka a hostinu budu mít doma na zahradě, takže pro mě je 1tisíc dost veliká suma, takže se v mém rozpočtu rozhodně neztratí! Já vím že jsou i dražší místa spíš mi štve, že to neřeknou narovinu a ted zase at si přivezeme výzdobu, tak to už mi přijde dost, za co jim tedy platíš? :-(
Odpovědět
No tak takhle já už se rozčiluju pár týdnů... :-D
Odpovědět
irenka: tak se vemte na radnici a bude to zadarmo ;-) ale to je přece normální, že se tam něco platí ne? obzvlášť když tam nebudete mít hostinu, ten altán někomu patří a ten někdo ti to pronajme na obřad a připraví židle a koberec a tisíc korun je fakt pakatel v porovnání s jinejma cenama v praze!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Kocicakovi, já četla tvůj příspěvek, ale pravu má Kaculka, nechej si vystavit smlouvu. At ti tam přesně napíše podmínky na kterých se dohodnete. A hlavně si stůj za svým, přeci ty koláčky který chceš mít svoje nevyhodíš! S tím snad musí počítat! Mimmo, já vím, ale i lidé, kteří mají malý rozpočet snad mohou mít krásnou svatbu kde se jim to líbí !!! Nechci se tu opakovat ale nejvíce mě naštval ten přístup že to neřekli přímo!
Odpovědět
Irenko, tak něco jako smlouvu už snad brzy mít budeme. Na podmínkách se dost dobře dohadovat nedá, ty si stanovují oni, ty s nimi akorát můžeš nebo nemusíš souhlasit. No a nechci Ti fakt brát iluze, ale dneska není nic zadarmo, zejména svatba je dost nákladná záležitost a tak si asi holt musíš určit priority - buď budeš mít svatbu na nějakém pěkném místě a o to třeba méně jídla na hostině. Ale vážně pochop, že ty lidi taky musej z něčeho žít. Samozřejmě máš ale pravdu, když už jim člověk zaplatí takový peníze, tak bych očekávala alespoň trochu jiný přístup.
Odpovědět
Profilova fotka
kočičákovi: já vím, ale když to na mě matrikářka vybalila při podpisu všech formalit, tak mi spadla čelist. Já to zcela chápu, ale zrovna v neděli jsem dotiskli oznámka, který si budeme tisknout sami doma... Jsem zvědavá co na to pak řekneš... no a pak v pondělí na matrice tohle. Spíše jsem byla i zklamaná, že mám tisku stranou a nepočítala jsem s druhou. Já vím že svatba něco stojí ale proč tolik? Když to sečteč, tak když půjčí do měsíce v půjčovně 4x stejné šaty, tak se jim vrátí pořizovací náklady. A když náhodou řekneš někde at už kdekoliv že to chceš na svatbu tak máš hned jinou cenu a samo dražší!
Odpovědět
No já si myslím že 1000,-- za pronájem je fakt ještě dost v pohodě, to ty šaty jsou teda horší pálka. A když jsi si rezervovala termín v altánu, tak Ti to tam neřekli? Nebo jsi to řešila jen přes matriku?
Odpovědět
Profilova fotka
Já to řešila právě přes matriku a oni mi řekli že to v altánu stojí 1tis. ale to že budu platit ještě jednu tis. to neřekli o to tady jde. Kdyby na rovinu paní řekla, stojí to 1tis. ale počítejte s tím, že se platí i v altánu... tak to beru! Já vím že je to vesměs pakatel, ale mě bude chybět! ;-)
Odpovědět
Hmm, no jo, možná počítali s tím že už to máš v altánu domluvené. Ach jo, jsou to starosti, viď? Místo aby se člověk jen těšil tak musí myslet na deset tisíc věcí a pořád řešit takovýhle boty...
Odpovědět
Profilova fotka
Kočičáková: no právě, o to jde. Takový ty hezký přípravy tak vůbec nevím jak je prožívat protože se pokaždý něco zvrtne.... ale to znáš sama. Nějak mi chybí ta radost ze zařizování!
Odpovědět
No, mě už ta počáteční euforie taky přešla :-S
Odpovědět
Profilova fotka
U mě se nějak ani neobjevila... od začátku něco neklape.!
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?