Vdáváte se také 20.8.2011?

Profilova fotka
Ahojky, je tu někdo se stejným datem svatby? ;-)
Odpovědět
1
2
45
Jojo, je :-D Jak jdou přípravy?
Odpovědět
Profilova fotka
No teď jsme se pohli celkem z místa, kromě data máme místo na obřad, hostinu řešíme, jinak mám fotografku zamluvenou, včera jsem si koupila šaty a doplňky k nim a mám z toho děsnou radost :-D sháníme kapelu a přemýšlíme nad obsahem rautu, teda já, přítel to zatím moc neřeší ;-) a co u vás?
Odpovědět
Nooo, tak to si teda trochu napřed. My máme tři favority co se týče místa na obřad, dva favority, co se týče místa na hostinu, šaty jsou v oblaku představ, doplňky jakbysmet, ale mám fotografa a videokameramana :-) Co se týče hudby, tak výběr DJ jsem nechala na svědkyni, má v tomhle víc zkušeností :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nechcete mít kapelu? My nakonec videokameramana mít nebudeme, asi strčíme kameru nějakému svatebčanovi, ať máme něco amatérského ;-) u mě ty šaty byly dost náhoda, ale mám už aspoň klid, teď by to hlavně chtělo nějaké místo na hostinu,. abych měla klid úplně ;-)
Odpovědět
Kapelu ne, spíš DJ. Já se v těch kapelách moc nevyznám a když už na svatbu, tak musí být dobrá (odzkoušená), aby nenudila a dokázala pobavit lidi napříč věkovým spektrem. DJ tam prostě pustí, co si řekneš. My si zas řekli, že budem investovat do té kamery, nemám důvěru k žádnému svatebčanovi, aby mi natočil video 8-) A kolik lidí budeš mít sari?
Odpovědět
Profilova fotka
No na obřad asi 40, pak večer kolem 50 a ty?? My právě investujeme do fotografa, aby s námi byl pořád, máme ještě fotícího kamaráda, tak fotek bude dost a mě stačí mít natočený ten obřad amatérsky, jen abych si mohla prohlédnout věci, kterých jsem si předtím nevšimla ;-) my máme osvědčené kapely, ale zdaleka, takže hledáme svojí a půjdeme se na ně pak někam podívat :-D chci taky někoho, kdo zahraje lidovky, country, ale i moderní věcí ;-)
Odpovědět
My máme na obřad něco málo pod 50 a na večer dalších asi 20. Takže máme problém sehnat u nás v OVĚ restauraci s takovouhle kapacitou, moc takových jich tu právě není :-| To právě říkalo už hodně nevěst, že si ze samotného obřadu nic moc nepamatovaly a tak si to zdokumentovaly. Tak kapely určitě někde poslechnout, tak přeju hodně štěstí při výběru ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky ;-) my nemáme ani tak problém s místem kvůli počtu, ale máme pár požadavků, který nic nesplňuje, tak budeme asi muset slevit :-D ale měla jsem pocit, že zahrádka, malá vzdálenost od nás, možnost grilování selete a zavření celé restaurace nebude problém, ale je a velký :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky sari_nko, jen tak pro inspiraci, vdávala jsem se stejně jako se budeš vdávat ty 20.8. a hostinu jsme měli na Chvalské tvrzi v Horních Počernicích. A můžu jen doporučit! :-) Zahrádka to přímo teda není, ale je tam velké posezení venku a všechny ostatní požadavky taky splňuje. Každopádně přeju hodně štěstí v přípravách, to je na té svatbě to nejlepší! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj verunko, díky za tip, bohužel je to pro nás daleko, ale je to škoda, je to tam podle fotek super :-) něco takovýho kdyby se dalo najít poblíž Mníšku pod Brdy směrem do Davle :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hmmm, tak to bohužel neporadím... :-( Ale manželovi příbuzný přijeli z Hradišťka (kousek od Slap) a taky to zvládli! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Když my právě obřad máme v Mníšku, tak by ta kolona jela fakt obří dálku a v noci po hostině zpět, protože přítel je z Příbrami ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky holky, taky se přidávám do diskuze :-) 20.8.2011 je i naše kouzelné datum. Taky teď řešíme hlavně fotografa, protože ten nás teď asi tlačí nejvíc. Byla jsem hodně překvapená, že někteří fotografové už mají termíny zamluvené víc než rok dopředu.... A přítel má stále pocit, že je moc brzy, že takové věci řeším zbytečně dopředu :-) No znáte chlapy.... :-) No je to sranda.
Odpovědět
Lusijap-Já jsem si taky říkala pořád, že času je dost. Původně jsem chtěla vše začít plánovat až po Vánocích, ale mé již vdané kamarádky mne vyvedly rychle z omylu a už v září měli někteřá fotografové a kameramani plno :-( . Takže ti přeju hodné štěstí a šťastnou ruku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky, fotografa jsem zamlouvala před měsícem a strávila jsem fakt moře času, než jsem našla fotky někoho, kdo se mi líbí, nechce za to víc než 10 tisíc a ještě má čas ;-) Mě naopak kamarádky říkaly, jak to stačí všechno 3 měsíce předem a jak mám čas, že takhle to budu ještě stokrát měnit a tak, ale stála jsem si za svým a jsem ráda :-)
Odpovědět
Jojo to máte pravdu, holky. Taky jsem si nemyslela, jak moc jsou tyto věci hodně dopředu už plné.... Je to mazec. Navíc my jsme teď s přítelem v zahraničí, vracíme se před Vánocemi a to budou ještě starosti s hledáním nového bytu atd.... Takže je mi jasné, že pak nebude na tyhle věci čas.... Ale zase je to trochu náročné všechno vymejlovávat nebo vytelefonovávat odtud, když člověk nemůže někam zajít osobně..... No co se dá dělat. Alespoň, že jsme měli štěstí s místem svatební oslavy, to nám pronajme kamarádka mé sestry. Ale jinak je i hodně restaurací už taky zamluvených (alespoň v okolí naší svatby). To by mě zajímalo, kdy ty ostatní holky začaly.... :-D A to jsou někde fakt hodně překvapení, že prý moc spěchám :-) No ale raději být za blázna a mít to objednané, že jo? :-D Akorát si někdy říkám, že z toho asi zcvoknu do té svatby :-D Fotograf už se začíná rýsovat, tak snad to klapne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je super a koho byste chtěli?? Já si vždycky myslela že zásnuby jsou rok před svatbou a nechápu, jak je teda možný, že když jsem hned začala hledat tak už bylo tolik vědí plných... mě by asi nenapadlo něco zamlouvat, když bych nebyla požádána o ruku ;-)
Odpovědět
Mě při prohlídce jedné potencionální restaurace pan majitel řekl, že se setkal i s rezervací dva roky dopředu :-o , tak to už je mazec :-D Asi nejdůležitější mi příjde ten fotograf a místo na hostinu, možná šaty, ale na ten zbytek už je pak moře času.
Odpovědět
Profilova fotka
ještě možná kapela, pokud chceš nějakou spešl, jo a dobrý je sehnat ženicha :-D ale já když už jsem v těch přípravách tak bych připravovala a vymýšlela pořád :-D
Odpovědět
No teda, dva roky dopředu to je fakt mazec! Přitom pokud se lidi neberou doma na zahradě, tak ten termín přece nemůžou mít jistý..... No je to blázinec :-) Ale paní fotografku už máme zamluvenou, tak jsem ráda, že jeden balvan spadl....ale ještě je jich plno na krku :-D Sle souhlasím se Sari_nka, taky bych už jenom vymýšlela a připravovala vše na svatbu - jak do toho člověk jednou vpadne, tak už nemyslí na nic jiného... Nejhorší je, že se mi o tom už i zdá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mě taky, vždycky mi něco chybí... naposledy vizážistka, tak jsem jí hned druhý den rezervovala :-D
Odpovědět
Holky....Vy jste takhe napřed? My ještě nemáme ani pevné datum!!! Asi si o tom budeme muset vážně promluvit. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pokud nemáte nějaké extra požadavky (jako např. konkrétního fotografa), tak to nijak nevadí, já jsem do toho plánování spíš nadšená, proto už vymýšlím tolik věcí...ale hodně jich mám zatím jen v hlavě :-D
Odpovědět
No já jsem si myslela, že je spousta času, ale vdané kamarádky mě vyvedly z omylu :-) Zvláště když je termín v létě....a bohužel se mi to zatím potvrdilo. A to si myslím, že až tak zvláštní požadavky nemáme :-) Ale přeci jen každý chce mít svatbu dokonalou, že jo? :-) Ale přesně jako Sari_nka mě to tak nějak chytlo a už řeším i věci, které by ani nebyly ještě potřeba :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To je fakt, myslím, že lidi, co chtějí dokonalou svatbu za měsíc to mají fakt těžký x-) já si ty přípravy hrozně užívám :-D
Odpovědět
ahojky, take mame vybrany termin svatby 20.8.2011! V numerologii to vychazi na cislo 5!!! Prosim, vite nekdo, co toto cislo pro datum svatby znamena???? Dekuji moc. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to netuším, ale už jsem zas pokročila, vybrala jsem si svědka a požádala ho a mám z toho děsnou radost :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky nemáte někdo zamluvenou Zuzku Scharf???
Odpovědět
Jo to věřím, já mám taky vždycky radost, když se něco dalšího povede zařídit :-) I když je to třeba jenom drobnost :-) Strašně se mi líbí fotky Zuzky Scharf - ona je opravdu úžasná. Bohužel náš termín už měla obsazený, když jsem se o to zajímala..... No ale nakonec máme fotografku z Olomouce, což bude na komunikaci atd. asi jednoduší - a ona je úžasná. Ale ty Zuzčiny fotky, to je prostě paráda.....
Odpovědět
Ahojky holky, tak jak pokračujete? :-)
Odpovědět
1
2
45
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?