Vaše váha nevěsty

Ahoj, za pár týdnu se vdávám a má váha místo toho, aby šla dolů se naopak zvyšuje. Měřím 167 a aktuální hmotnost je 57, 5. Pro někoho ideální váha, ale pro mě ne, můj ideál je 54-55. A jak jste na tom vy?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
me je to uplne jedno :-D vaha je stejne irelevantni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s laka_lacenda :-) každý muž má svůj ideál ženy nastaven jinak a my jako ženy jsme věčně nespokojené se vším, takže to moc neřeším. Mi váha zůstává, ale roste bříško, tak snad se do šatek i s prckem vejdeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vlckule Nechci být rejpa :-) ale k čemu je tohle téma dobrý? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@vlckule Váha je jen číslo, naprosto nic neříkající, může skákat i +-3 kg za den. Jinak já to teď naprosto neřeším, jsem na tom stejně jako @lexikorka, svatba je zhruba za 5 týdnů a bříško už trochu roste (budu cca v 16 tt) a šaty mám šité na míru, tak snad nepůjdu týden předem shánět do salónu jiné :D
Odpovědět
Váhu neřeším, to spíš centimetry, když už, ale momentálně to neřeším vůbec. Jak říkají holky - je to jen číslo, podle toho se nedá řídit, každý mý jinou postavu a somatotyp. Já když jsem byla v nejlepší formě, tak jsem měla o 8kg víc než teď a vypadala jsem 100x líp :-D
Odpovědět
@dzogobela Já si myslím, že je zcela zbytečné rozebírat proč toto téma bylo založeno, myslím, že je tu spoustu nesmyslných témat. Každá nevěsta řeší něco jiného, vlasy, rodinu... já momentálně váhu, pokud ti toto téma přijde absurdní zdrž se komentářů.
Odpovědět
Jak jsem na tom já? Řeknu to takhle... jsem ráda, že jsem na sebe konečně sehnala šaty :-D Důležité jsou hlavně centimetry... jinak, pokud cvičíš a leze ti váha nahoru, je to tím, že se tuky mění ve svaly ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se intenzivně snažím hubnout na svatbu a do šatů a tak obecně mi přišla svatba jako dobrá motivace, takže jsem teď cca 13. týden snahy, -7,5kg. Chci naschvál pomaleji, aby efekt vydržel, nechci zázračných 5kg za měsíc, to není zdravá rychlost...No a svatba je až v srpnu, takže mám ještě spoustu času shodit spoustu dalších kil ;). Šaty jsem si zamlouvala v začátcích snah, tak doufám, že na další zkoušce v nich budu vypadat ještě líp ;)
Odpovědět
Já výrazně omezila krmivo a mám -7kg dole, při 164cm mám 53kg, no ideál by byl 50kg, ale i tak spokojenost :)
Odpovědět
Profilova fotka
:D Jako žena jsem váhu řešila asi celý "pubertální" a dospělý život, ale muž si mě našel jako ženu krev a mlíko, tak mu taková holt zůstanu. Spíš než to čísilko si hlídám stravu a trošku pohybu :-)
Odpovědět
@misalka88 Přesně, kila jsou o ničem, důležité jsou centrimetry... po zhubnutí mám podobný pocit... navíc mám problém sehnat šaty, protože mi je skoro vše velké přes boky...někdy kila navíc nejsou na škodu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak za a) je dost neslušný ptát se na váhu cizích žen. A za b) váha je úplně jedno, kamarádka váží skoro o 10 kg míň jak já, ale je silnější než já (jsem jen o pár cm vyšší), protože já cvičím a buduju svaly, ne rosol.
Odpovědět
Článek se načítá
ja mam 162cm a vahu 56kg.Pred 5ti lety jsem mela 53kg a rikala jsem si,ze to je idealni vaha,ktera se mi zamlouva,ale pak jsme jeli na dovolenou na Kypr a privezla jsem si 55kg :) a od te doby jsem se snazila dostat zpet na 53kg,jsem sportovne zalozena,takze sportuju temer kazdy den,ale porad jsem se 3roky,pak jsme jeli pred 2roky na dovolenou na Korfu a privezla jsem si 57kg :) a ted uz si rikam,ze ma vysnena vaha je 55kg,jelikoz vim,ze na 53kg uz se nedostanu,tak aspon 55kg :) zatim se mi to za ty dva roky podarilo na 56kg a jestli do svatby shodim nebo ne,to neresim,staci mi kdyz nepriberu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Váha je nepodstatná, svaly jsou těžší než tuk, takže pokud cvičíš, váha stejně půjde nahoru, ale dolů půjdou centimetry. Já nejsem rozhodně věchýtka, za poslední půlrok jsem v rámci stresu dost nabrala, ale mořit se kvůli tomu denně v posilovně a bulet kvůli pár špíčkům nehodlám :-) Mam skoro 70 kg na 169 cm.
Odpovědět
@katevonf :D :D :D to je pro mě novinka, že je neslušné se ptát na váhu.....ti doktoři jsou např.pěkně neslušní :D no jdu do kolen, nechápu proč přispíváš do neslušné diskuze :D Tvůj komentář je absolutně mimo mísu a nic nám nedal :D
Odpovědět
Profilova fotka
@elein10 V tom případě asi nerozumíš jak pravidlům slušnosti, tak psanému textu...
Odpovědět
:-D :-D :-D hlavně, že je sranda při pátku :-D pojďme se bavit o váze a neléčit si tu svoje mindráky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@elein10 jenom abyste si tu holky vy nezvedaly ego kdyz tu resite plus minus 3kg pri vaze 50-55kg :-)
Odpovědět
@laka_lacenda každé deko se počítá :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud to někoho potěší, před svatbou jsem nehubla a vážila 73 kilo. No a? A taky jsem se vdávala s přístrojem na těle, který je velký jako mobil, protože moje nemoc nejde vyléčit a bez toho přístroje bych byla mrtvá, stresovala jsem, kam ho umístit, aby nešel vidět, a teď finišuji těhotenství, poslední měsíc jsem se hodně zavodnila, takže už mám od svatby o 20 kilo nahoře...Proč tahle otázka vznikla, to taky nechápu, asi někdo potřebuje slyšet, jak je štíhlý. Tohle jsou fakt prkotiny, které řeší lidé, kteří nikdy neměli "pořádné" starosti se svým zdravím a tělem...
Odpovědět
Já jsem měla při svých 170cm 80 kg, když jsem se měla poprvé sejít s mým nastávajícím, tak jsem si řekla, že mě takhle nesmí vidět, tak jsem za 2 měsíce shodila na 62 kg, ale spíš omezením jídla, na pohyb mě neužije, max jsem jezdila na kolečkových bruslích. Při zkoušení šatů byl horor to, že sice jsem měla kila dole, útlý pas, ale při sešněrování mě tak nějak všude přetejkalo, ale spíš kůže. Teď mám 3 měsíce do svatby a mám 63,5 kg, ale nic mě nikde nepřetejká. Sice jsem nabrala 1,5 kg, ale zpevnila jsem většinu toho co přetejkalo. Takže opravdu jak již bylo tady několikrát řečeno o váhu ani tak nejde :-)
Odpovědět
@kjirina 18 kilo za 8 týdnů? Uf, to teda hodně zdraví... @certik13 Já na dovolené pravidelně zhubnu. Zato kamarádka, se znicenym metabolismem, si pokaždé přiveze pár kil navíc. @elein10 Já mám cca 55 kg na 170 cm, někdy o dvě kila míň, někdy víc. Jsem jen ráda, že jsem to nedopracovala tak daleko, abych ty deka musela počítat.
Odpovědět
@kacenkakaca Jj proto to tak přetejkalo všude :-D Byla jsem hloupá, dneska už vím, že se na to musí pomaleji, ale nenechalo to následky, snad mě jen víc křupou klouby :-D
Odpovědět
Moc nechápu, proč sem píšou lidi, které téma uráží nebo jim přijde nevhodné, řeší se zde daleko osobnější věci, než je váha.. a komu se nechce odpovídat kolik váží, tak prostě nereaguje... nicméně k autorce, za pár týdnů se můžeš dostat na svoji původní váhu, také záleží jestli cvičíš a máš svaly, nebo ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Já momentálně 79kg ... V prosinci jsem zmenila kvuli svatbe zivotni styl a zacla cvicit. Dole 4kg a +- 10cm dole přes břicho, pas a zadnici ... Staci spravne jist, hodne pít a hýbat se . A pokud můžu tak i já se přikláním radši k měření cm než vážení kg .. :)
Odpovědět
@kacenkakaca ja na dovoleny pribiram,jelikoz recky jidlo miluju a neodolam a dopravam si :D a jelikoz kazdy rok travime v Recku,tak si kazdy rok nejaky to kilco navic dovezu :)
Odpovědět
@certik13 taky miluju jídlo, a právě díky tomu, že se dokážu dobře najíst i doma, mě dovolená nerozhodi. Metabolismus mám v poradku, tak mě dovolená fakt nezaskoci.
Odpovědět
Já radši nebudu psát svoji váhu, protože jsem opravdu hubeňour a nerada bych byla nařčena z toho, že si zvyšuju ego, ale chtěla jsem říct jednu věc: všimla jsem si, že po svatbě spoustu lidí (žen i mužů) strašně přibere. Nemyslím teď ženy kvůli těhotenství, to je samozřejmě pochopitelné, ale většina přibírá kvůli pohodlnosti, a to mi třeba přijde mnohem horší než to, že někdo nemá v den své svatby ideální váhu.
Odpovědět
@kacenkakaca taky doma jim dobre,jen asi na dovoleny je to jako pise dole simone5 o pohodli :) je pravda,ze tam sice plavu,nebo chodime na dlouhe tury,jelikoz radi poznavame okoli,ale zase je pravda,ze doma pak uz po 22h nejim natoz sladky a na dovoleny si to dovolim a rada,je to proste jiny nez doma a proto si pak domu z dovoleny dovezu nejakyho toho kamarada - nejky to kilo :D
Odpovědět
@certik13 Já si dám klidně večeři o půlnoci, když mám hlad, dám si sladké, když mám chuť. Bez ohledu na to, jestli jsem nebo nejsem na dovolené. Na dovolené mám naopak výhodu pravidelného jídla (v neomezenem množství), pohyb navíc a žádný stres. Proto dojedu stihlejsi.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?