Termín svatby říjen 2010. Kdo má ještě stejný datum?

Zdravím všechny, najde se některá nevěsta, která má stejně jako já termín 1.10.2010 ? Potěší každá zkušenost jak daleko jste milé kolegyně daleko s přípravami...
Odpovědět
1
2
Ahojky svatbu máme s partnerem stejně jak ty 1.10.2010. Jak je vidět tak nás asi víc není :-( No zatím skoro nic není krom pár maličkostí co mám v albu - jako je zamluvené šaty, hostina, koupené botičky a u jedné paní zamluvené cukroví. Jinak zatím myslím, že je ještě čas. No doufám. A co ty jak jsi na tom s přípravama???
Odpovědět
Ahojky, já jsem zatím přesvědčená, že času dost, ale trošku mě děsí, co všechno už některé nevěsty mají zajištěné a to mají svadbu mnohem později. My budeme malá svadba a v podstatě na 2x - jeden den nejbližší a rodina a druhý den kamarádi u pečeného prasátka, ale zatím mám v podstatě jen zamluvený termín, restauraci, restauraci a pečení na druhý den. Jo a koupené boty a to úplně náhodou. Šaty se mi budou šít na míru takže ve vývoji...
Odpovědět
Ahoj holky, sice svatbu mám už srpnu, ale vám chci jen říct: lepší datum jste si vybrat nemohli, je to moje datum narození, takže je jasné, že je to šťastný den a vše se vydaří :-D Hodně štěstí!!! ;-)
Odpovědět
Ahojky naše svatba bude taky malá. Bude nás do 20 a možná ani to ne zatím nás je 17 včetně ženicha a nevěsty.Termín máme taky zamluvený a zaplacený poplatky.Taky si myslím, že je na vše čas. Nebo nevím - některé toho mají už hafo zařízené, ale mě to nějka nepřijde. Chceme malou hezkou svatbičku.A kde budete mít obřad Martisku35??
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se hlásím k termínu :) Přípravy zatím lážo plážo :)
Odpovědět
anadie - svatba bude v Brně, obřad celkem klasika, jen trochu bojujeme s výběrem hudby... A právě jsem se uklidnila, že nejsem jediná, kdo má přípry lážo plážo... :-)
Odpovědět
ahojky, jo s hudbou byl boj. ale už to máme za sebou. Měli jsme totiž na výber z 50skladeb takže jsme něco dali. Jinak si myslím, že měsíc možná i trochu víc na vše čas.
Odpovědět
Tak to si nechám poradit - nám boj s hudbou zatím moc nejde, taky výběr z asi 50 skladeb, ale Poem nebo Ave Maria si na obřadu opravdu nepředstavuju, když jsme se seznamu pročetli k hitům z mládí našich rodičů, většinou jsme dostali záchvat smíchu už při té představě a dál jsme se nedostali... jo holky, jste li některá z Brna či okolí - u koho řešíte cukroví? Zvažujeme asi 3 varianty...
Odpovědět
No ty skladby byl problém, že u nás na matrice když člověk má svatbu na zámku v kapli tak ti dají seznam kde je těch 50 skladeb a musíš si z toho vybrat. :-| . Ale žádná sláva to není. Popravdě to byl boj co vyberem - jedno lepší než druhý ]-( . Cukroví budu mít od jedné paní ze Slavkova (maminka zařídila). Jinak nevím kde bych to sháněla, kdo to udělá. Ale dort si musíme někde jinde nechat udělat a opravdu nevím kde.
Odpovědět
Ahoj holky, tak abych nebyla až tak pozadu, nechali jsme si minulý týden udělat zkušební dort od kuncových ( brno Maloměřice), více méně na základě referencí a byl perfektní. koláče od nich sice nic moc, ale pár dortíku jsem od nich už ochutnala a teď ten náš zkušební a opradu všechna čest. No a hudbu jsme s úspěchem opět odložili...času dost ;-)
Odpovědět
Ahojky já jsem přemýšlela nad dortem z cukrářské výrobny MITO CZ, s. r. o. ale vůbec nevím jaké mají. Na kolik tě přijde dortík? Já s tím dortem opravdu nevím. Zase za něho nechci dát nějakou šílenou částku.
Odpovědět
Jestli můžu doporučit, nechej si udělat dort na zkoušku, v nákladech se to ztratí :-). My si nechali udělat malý dortík a cena byla 350Kč/kg a byl opravdu výborný. Ještě máme tip na paní v Tuřanech, tak uděláme ještě jeden zkušební dotík a pak se rozhodneme.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky díky za radu.Vůbec jsem nevěděla že to jde.Tak ještě je čas ale pomalu začnu ten dortík řešit ;-)
Odpovědět
Ahojky tak už pomalu začínáme plánovat svatební cestu. Jelikož svatba je až v říjnu tak jsem zvědavá jaké bude počasí ;-) .A jak jste holky pokročily v přípravách??
Odpovědět
Profilova fotka
Anadie: a kam plánujete vyrazit? Já pořád koumám, kde by mohlo být hezky, ale zatím nic stoprocentního jsem nenašla. Egypt neradi oba, Evropa už je v tu dobu nespolehlivá.... všude možně období dešťů... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a dneska jsem měla první svatební noční můru - zdálo se mi, že jsem si zapomněla nechat dobarvit vlasy a mám děsné odrosty. A ráno bylo hodinu před obřadem a já teprve vstávala, vlasy neumyté a nemohla jsem najít klíče od koupelny (i když u ní žádné nemáme :-D ). Jestli to tak bude pokračovat, tak mám do října solidní šedivý přeliv 8-)
Odpovědět
Ahoj holky, tam náš pokrok opět minimální - ale aspoň něco, proběhla zkouška druhé výrobny dortů a byla lepší než ta první, tykže aspoň v romhle máme rozhodnuto. Nemáte tip na nějakou dobrou malosériovku tisku oznámení? Budeme mít z různých důvodů 2 oznámení ( byli oddáni a budou oddáni), takže to bude po troškách... Co vaše přípravy, jak jste pokročili ?
Odpovědět
Profilova fotka
Martiska: a chcete z katalogu, nebo máte vlastní? S příprava jsme pokročili - změnila jsem šaty, koupila boty a dnes snad dojde nacenění oznamka.
Odpovědět
Klidně z katalogu, už jsem něco okukovala, ale na nás je to všude moc romantiky. Když my na ty holubičky a srdíčka moc nejsme. Asi se tomu nevyhneme, ale rozhodně chceme něco střídmějšího.
Odpovědět
Profilova fotka
No, bohužel srdíčka a holubičky jsou skoro všude, taky jsme s tím měli problém, takže nakonec budeme mít vlastní návrh. Ale myslím, že nikdo z katalogových firem nebude mít problém tisknout dvě varianty ;-)
Odpovědět
Ahojky z finančních důvodů to bude nejspíš Řecko (momentálně rekonstrujeme a finance jaksi moc nejsou :-( ). Svatební oznámení taky žádná sláva. Nejspíš budeme mít z fotkou. Nechci ty srdíčka, holubičky, sladké řečičky. Chceme něco jednoduchého a s tou fotkou se nám líbí. A asi bysme měli začít přemýšlet kde je uděláme. Příští měsíc nejspíš necháme si udělat prstýnky - už je máme předběžně vybrané ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Anadie: a nebude už v Řecku zima? Já bohužel přitahuju škaredé počasí, tak to musím řádně promyslet :-D
Odpovědět
No právě. Dívala jsem se jak tam bylo loni a okolo 25C. Tak nevím.Kdyby jsme neměli tu rekonstrukci tak by to bylo o něčem jiném a takto.Třeba nám bude přát štěstí :-D . A kam ty jsi se dívala, že byste chtěli jet??
Odpovědět
Profilova fotka
Zatím vede Thajsko, ty ceny jsou tam teď fakt bezva a v říjnu je ještě nízká sezona...ale pořád hrozí déšť . končí tam období dešťů...
Odpovědět
a chcete jet hned po svatbě nebo jak to máš v plánu??Chceme odjet hned 2.10. ;-)
Odpovědět
ahoj se trochu přidám, jsme se s přítelem 5.6.2010 asnoubilis tím, že necháme svatbu na příští rok květen červen, ale o víkendu jsem to nějak přehodnotila a chtěla bych ještě letos, nejpozdější termín ještě v dobrém měsíci je 9.10.,listopad a prosinec už mi přijdou moc lezavé ... říkala jsem si jestli se to dá vůbec z atři měsíce zvládnout, když to tady tak čtu, ž epřípravy rok do předu apod. a narazila jsem na tuhle diskuzi a tady jsme se uklidnila, budeme miít taky malou svatbu na oběd klem 25 na veselici pak přibudou kamarádi takže do 50 lidí no za tím jsem dnes zamluvila místo a termín na hostinu a radnici, tka snad se to zvládne ! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Anadie: radši bych právě hned po svatbě, když je člověk plný zážitků a pořádně si to užije... Kyllies: máě spoustu času na řešení, navíc na říjen to není tak plné, takže se dá krásně vybírat :-)
Odpovědět
kyllies: neboj zatím kromě pár maličkostí taky nic nemáme jen zamluvený obřad a hostinu a nějak´ý maličkosti.Takže myslím,že je na to ještě čas. Ifoun:no právě chceme proto jet hned po svatbě.a taky skrz dovolenou v práci aby to nebyl problém že tady dlouho nebudu.třeba to Thajsko vyjde a pršet už nebude ;-) A kde budeš mít svatbu?
Odpovědět
Kyllies: zůstaň úplně v klidu, naše přípravy zatím taky nic moc, teprve se rozbíháme ;-) Včera jsme koukali v Japosu na oznamka, vybrat u nich není problém, dodací lhůty taky v pohodě...
Odpovědět
Profilova fotka
Anadie: svatbu máme v Praze v Holešovicích. Máme obřad i hostinu na jednom místě, nechci žádné komplikované přesuny po ucpané Praze :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?