Termín svatby 5.5.2012. Přidej se. Co už máš připravené?

Profilova fotka
Tak nevěsty, kolik nás tu bude ve stejné datum, máte už něco připravené, co dojmy v rodině atd:)
Odpovědět
Tak já se přidávám taky nás to čeká 5.5.2012 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak taky se k Vám přidávám! padlo toto datum ale přemýšlí se jesti opravdu ten květen nebo ne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj děvčata, taky máme tento termín.
Odpovědět
Zdravím, taky tento termín, ještě nemáme nic, přemýšlíme o místě..
Odpovědět
Profilova fotka
tak mě zajímá kdy budete připravovat? snad postačí v prosinci? :-)
Odpovědět
to doufám :-) do konce roku si myslim, že by bylo dobrý stanovit místo, počet hostů, pak v lednu pořešit matriku, pak si dávám pauzu na dodělání školy a tak od druhé půlky února bych se zbývala dalším. třeba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj taky to tak nějak mám, tak uiž víme že chceme malou svatbu, takže jen příbuzné což je tak cca max. 30 lidi, na matriku se stejne musi az v lednu, kdyz nekdo prijde drive poslou ho stejne domu :-) akorat se rozhodujeme jestli svatbu venku nebo na radnici :-) clovek nevi jake bude pocasi ale urcite je to mozna lepsi venku nez na radnici kde je to jak na bezicim pasu, teda aspon u nas :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zmaldik @dasa_b holky my nemáme nic..ani potvrzený termín na matrice, zhruba možná fotografku a místo obřadu, ale nic zamluvené
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak je rozhodnuto... 5.5.2012 na Panstvi Velichov.... pripravy?? otazka je to dobra... jak ns znam tak to zacnem nejdrive resit v lednu... :-D
Odpovědět
Ahojky, máme společný termín, zatím máme jen zamluvené místo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj Holky, přidávám se k tomuto termínu. Pěkně nás vyšplouchli na matrice, protože mi (rok před tím jsem avizovala datum) řekli, že tyto termíny nedělají. A to byly Průhonice a pak následně Praha 2. Bohužel, prostě jsem se málo informovala - volala jsem 2 krát v červnu 2011 a ještě psala emaily, takže typická situace zoufalé nevěsty, která neví, kde se bude vdávat :( Jinak šaty mám, máme objednány prstýnky, předběžně DJ, fotograf a rezervovány šaty...drobnosti jako vývazky, bižu botky. Ale to nejdůležitější - místo pro obřad není.... Nakonec budu mít svatbu někde kde bude možnost,ale ne asi podle mých představ (venku). Tak snad ste na tom lépe.
Odpovědět
Ahojky, přidávám se, 5.5. ve Vrtbovské zahradě ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky, i já se přidávám. 5.5. v kostele ve šlapanicích u brna. Máme místo hostiny, kameramana, fotografa,....no to je asi všechno :-). Máte tady některá už děti? já mám 19-ti měsíčního Sebastiánka a moc bych chtěla, aby mně dovedl k oltáři, ale nevím, jestli z toho nebude plakat :-)
Odpovědět
Ahoj holky, take mame 5.5. Podle kamaradky co dela numerologii je to super datum a my mame navic ten den 5ti lete vyroci :) Misto, oddavajici, DJ, saty, fotograf, prstynky...zarizeno. Ted resim kvetiny, menu, harmonogram dne atd. Uz zacinam byt pekne nervozni, aby to vsechno klaplo. Tak at nam vsem vyjde pekny pocasi! :))
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim, nevesty. Pokud byste jeste nemely kapelu na tento termin, mame jeste volno.. 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
My ji měli také v květnu - 5.5. a byla povedená ;+) http://svoji.zde.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?