Termín svatby 4.10.2014

Termín svatby 4.10.2014, kdo taky má? A co už máte zařízeno?
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak my máme 14.6.2014 a nemáme zařízené nic, kromě zarezervovaného termínu na zámku :D :D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme termín svatby 13.9.2014 a máme zařízen kostel, místo oslavy a kapelu. Do konce roku si dáváme za úkol dořešit fotografy, video a cukroví. To jsou si myslim takové věci, které by měly být trošku dopředu rezervované.. A na zbytek bude čas na jaře a v létě :)
Odpovědět
Taky máme 13.9.2014 :-) máme zajištěný termín, hostinu, fotografa a kapelu :-) ostatní až v příštím roce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sssonaaa tak to jsem ráda, že se našel někdo se stajným termínem, můžem probírat jak jsme pokročili v přípravách :-) (od minule jsme tedy my pokročili tak že máme už i fotografku a cukroví zajištěné :-D )
Odpovědět
@svatba28 :-) ...to je skvělý.. :-) já teda letos už končím s přípravama, to nejdůležitější snad mám :-) akorát ještě zítra jedu do Nuance na zkoušku šatů, tak už se nemůžu dočkat, mají tam krásné šaty :-) Jinak Vánoce klepají na dveře, které miluju, tak se zas budu soustředit na to..no je toho nějak hodně.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sssonaaa přesně tak :) taky už se začínám více soustředit na Vámoce - na dárky, výzdoby, apod. Šaty jsem jeste tedy vůbec neřešila, jen se dívám zatím na netu, do salonů chci jít pak v novém roce... Tak at se ti zkouška šatů zítra vydaří a třeba rovnou vybereš :-)
Odpovědět
@svatba28 já jsem zas snad první řešila šaty, jsem na ně nějak ulítlá... :-D hrozně mě baví si je zkoušet :-D už jsem jednou v Nuanci byla, do jiného salonu se vůbec nechystám, protože tam jsou tak krásné, že vím, že bych jinde hezčí nenašla.. :-D chtěla jsem původně zkoušet také až v lednu, ale když jsem viděla šaty Pronovias Oneisi, tak do ledna to nevydržím, a musím si je vyzkoušet už teď.. :-D jsem hrozná.. :-N když mi dobře padnou, tak hned v lednu si je rezervuju, i když pálka je to pěkná..+ závoj.. :-D a děkuju ti :-) snad se zadaří.. :-) Jinak s ostatníma věcma sbírám též inspiraci na netu, a v Novém roce hurá na objednávání.. :-D
Odpovědět
my máme vybrané jen datum, nic víc... pořád si říkám že času je dost, ale jak to tak pozoruju, měla bych začít s přípravami co nejdřív...
Odpovědět
Ahoj holky :-) Prstýnek jsem dostala teprve krátce před Vánocema, takže s přípravami jsme na samém počátku, ale datum 4.10.2014 se nám taky moc líbí. Máme již vyhlídnuté místečko na hostinu (nádherná restaurace u rybníka) a nabídli nám možnost uspořádaní obřadu přímo na místě. Chystáte se některá taky na venkovní obřad? Trošku se bojím počasí a váhám, zda nezvolit "klasiku" na radnici a pak se přesunout... A nebo nepřiblížit datum svatby na září (restaurace je zatím volná).
Odpovědět
Ahoj :) my taky planujeme 4.10.2014. Chtela bych mit podzimni fotky, tak snad vyjde pocasi. My se rozlidli tak nejak nedavno, takze nemam zarizeno vubec nic. Akorat takovou zbeznou predstavu kde, co na jidlo, piti a barvu svatby :D kdyz tak koukam, ze jste zacly uz s pripravami v listopadu, tak musim maknout ;) drzim vsem nevestinkam palce a snad to zvladneme, hlavne s nervama. Kolik budete mit devcata lidi na svatbe?
Odpovědět
@xeniex my taky víme jen datum už hodně vody uplynulo,ale já vždy chtěla na podzim. Takže tak,ale změit se to dá vždy :)zatím taky nic nemáme.Bohužel už nemám dlouho paráci tak finančně to bude horčí . A k tomu nevíme, kde budem bydlet každý jsme z jinama a zaleži kde si najdu práci .No máme to celé zašmodrchané A vzít se musíme.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky máme svatbu 4.10., požádána jsem byla na Vánoce, tak jsme vybrali datum ať je čas. A datum se mi hodně líbí, snad bude nějaké přiměřené počasí :) Měla jsem pocit, že je čas, ale hned mě spražili v restauraci, kde jsme chtěli hostinu, tak jsem začla rychle řešit i ostatní věci jako kostel, holička, kosmetička, hudba, fotograf, a tak jsou už tyto věci naštěstí zařízené... :)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj My mámé termín svadby 4.10.2014 :) a Máme zařízeno pouze termin na uřadě koupenou výzdobu první zkoušku svatebních šat obvolané hosty a domluvené květin u známé mojí mamky :) Je toho ještě dost no nemyslela jsem že toho tolik bude ...snad to vše stihneme :) :-)
Odpovědět
Ahoj, já mám taky 4.10. a zatím máme datum, oddavajiciho, místo, restouraci a jídlo, šaty už snad taky mám. Ještě mám co dělat ale nějak to neřeším. Času dost.
Odpovědět
Ahoj tak já se přidávám máte termín svatby taky 4.10. a máme domluvenou jeskyni, místo na hostinu a oddávajícího, jinak zatím nic.... nějak si říkáme že pořád čas :) ale asi by to pomalu chtělo něco vymýšlet.
Odpovědět
Ahoj, budeme mít svatbu taky v říjnu :) Už máme základ zařízený (místo, oddávající, hostinu apod.), řešíme teď zábavu na hostině.... jaký máte názory, zkušenosti? :) Něco vtipného a zábavného? :) Četla jsem něco o svatební tombole. Myslíte, že je to dobrý?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?