Termín svatby 20.5.2011. Co plánujete?

Najde se někdo, kdo má vybraný stejné datum? :-) Pojďte poklábosit, co plánujete! Jak, kdy, kde, v jaké stylu atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Původně jsme se rozhodovali mezi tímto datumem a 27.Nakonec bude svatba 27.5.,ale to jsem tu ještě nikoho nenašla,kdo by se v tento den vdával =-)
Odpovědět
Ahoj, tak já jsem teda taky trošku mimo, protože u nás to vypadá asi na 21.5. 2011 8-) Jinak já jdu dneska prvně zkoušet šatky, tak pak přidám něco do alba....
Odpovědět
Profilova fotka
AHoj Timeri. Jéé,ty se máš ;-) A nekoukaj na tebe jak na blázna,že jdeš moc brzo? =-) S tím mě vždycky ty salóní dámy štvou.MY jsme šli jednou s kamarádkou v září do salonu a měla svatbu další rok v červnu a vyhodili nás,at si přijdem v prosinci,že je brzo.
Odpovědět
Já je docela chápu. Když jim chodí nové modely v listopadu a prosinci, tak je jim jasný, že z nich budou nevěsty chtít vybírat - jsou nové, bělostné, podle poslední módy. Tak proč ukazovat letošní šaty, navíc v době, kdy jich je hodně rozpůjčovaných.
Odpovědět
Jinak ahoj, taky budu s velkou pravděpodobností nevěsta s tímto datem :-) Všechno se rozhodne za týden, až na našem zámku začnou rezervovat termíny, to čekání je dost protivný, pak teprv můžu zarezervovat všechno ostatní.
Odpovědět
Profilova fotka
Adazbrna.No já právě na šatečky půjdu až v prosinci.Ani ne proto,že by mi vadilo,že mě třebas vyhoděj,ale spíš proto,že bude nová kolekce a na to se těšim. ;-) Koukám,že ve svý kartě máš 8.7.2011.Proč květen?Nejsi pověrčivá?
Odpovědět
Ahoj, my jsme s přítelem květen vždycky chtěli, bývá už teplo, ale ne letní horka, která nesnášíme (i když to jsou jen odhady, kdo ví, jak bude). Červenec byl ústupek rodině, které se to nehodilo, ale protože se situace změnila, vracíme se ke květnu, v kartě to změním za týden, až budeme mít zamluvený ten termín. Jinak moji rodiče se brali v květnu a jsou pořád spolu, takže na pověry kašlu. Taky půjdu na šaty v prosinci, nejlepší je to prý těsně před Vánoci, to tam bývá prázdno :-) Šaty jsou pro mě hodně důležité, moc se na ně těším. Koukám, že ty jsi z Prahy, tam musíte mít super výběr. Brno je velké, ale nesežene se tu úplně všechno.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,my máme svatbu 21.5.2011. Já jsem na zkoušce šatů byla již v květnu, protože jsem si chtěla podle originálu nechat ušít šaty v Číně a mít je doma s předstihem, kdyby se ušití nepovedlo a měla čas na záložní plán ;-) V salonu jsem řekla, že svatba bude v říjnu, trochu jsem zalhala 8-) Když jsem si ale vyzkoušela originál a propočítala, co v salonu dostanu všechno k zapůjčení zdarma, rozdíl nebyl zase takový. Tak jsem si rezervovala originál a řekla, že z rodinných důvodů jsme svatbu přesunuli na květen 2011. Vím, že může přijít nová kolekce, ale zkoušení šatů mě moc nebavilo a byla jsem ráda, že jsem to všechno absolvovala. V salonu mi řekli, že se zapůjčením jiných šatů by nebyl problém, ale s kamarádkami jsme se výjimečně shodly na jedněch, tak to měnit nebudu. I když nikdy neříkej nikdy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zana,tak to pak jo...Hlavně že máš to,co se ti líbí.Já se děsim.jsem náročná.Zamilovala jsem se do určitýho stylu,tak snad mi bude slušet.Měla jsem podobný maturitní kdysi,tak snad to bude ok. Ado,výběr by tu byl,ale ty pálky za půjčovný...děs.Taky půjdu před vánocema.Odběhnu od pečení cukroví a vyrazim ;-) Květen jsme taky volili proto,že je teplo,ale neni horko.Přítel se nechtěl potit v obleku. ;-)
Odpovědět
Můj přítel chodí v obleku každý den do práce, tak je zvyklej :-) Ale já chci mít honosné šaty (taky mám konkrétní představu a bojím se, že mi nebudou slušet) a v těch bych se v létě upekla. Ale nic nechci vybírat s velkým předstihem, protože by se mi to mohlo do svatby omrzet. Čtu tady, jak holky nakoupily dekorace a po půl roce je prodávaly a nakupovaly jiné.
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt,jo?!Tak to já kupovat nebudu.Mám je ve skříni a už ani nevim,co tam je,takže to kupovat určo na novo nebudu.Koukám,že nemš žádný album,dej tam aspon ty šatky,jestli máš foto ;-) A kdepak to budete mít?Na nějakým zámku?
Odpovědět
Profilova fotka
porodnibabka: šaty , které máš v albičku jsou moc krásné. Myslím, že pokud už jsi obdobný střih měla na sobě a slušel ti, tak to určit výjde i se svatebními šatičkami. Já jsem něco málo dekorace také již nakoupila tady na beremku. Myslím, že teď je dobrá doba nakoupit něco levněji od nových nevěst ;-) Přistupuji k tomu stejně, nakoupím, strčím do skříně a už nevytahuji, jen si odškrtnu další položku ze seznamu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
zano,díky ;-) No byli akorát takový ve slonovinové kosti a korzet a sukně zvlášt.byly světlejší než chmpagne,ale bílé nebyli.Vypadly krásně a já jsem se v nich tak i cítila.Chtěla bych jen vlečku.Po tý hrozně toužim.Tohle je snad jediná příležitost,kdy jí mít.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a máš krááásný šatečky.A v téhle barvě?
Odpovědět
Holky, tak já budu mít bíločernou svatbu. šaty už mám vybrané, teď už jen aby mi je mamča ušila. Dneska se jdeme podívat do penzionu, kde bude obřad i hostina. Juchů. mooooc se těším. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
porodnibabka: děkuji moc. Jsem z nich také nadšená, nemám vůbec dokonalou postavu a tyto šaty dělaly úžasný pas. Šaty jsou bílé. Také, když jsem si zkoušela šaty, tak jedné byly ve slonoviné barvě a rozdíl mezi bílou zas tak velký nebyl. Důležitý je, jak se vnich cítíš. Já myslím, že pokud jsou to ty ONY, tak to víš ihned po prvním shlédnutí v zrcadle. Kde jsi je zkoušela? tyrkai: A které to jsou? V albíčku jich máš více a všechny hezké. Moc se mi líbí i ta kombinace dortu..škoda do něj pak říznout ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To máš pravdu ;-) Žádné z nich jsem ještě nezkoušela,ale měla jsem hodně podobné na maturitní ples.Byli bez vlečky,ale byly podobné těm šatkům,u kterých mám napsáno krásné a doufám,že je v Adině budou mít. Tyrkai,černobílá je odvážná,ale bude taky vypadat luxusně,pokud to hezky sladíš. ;-) Tak držim palec,at se penzion líbí a at se hned domluvíte.
Odpovědět
Profilova fotka
porodnibabka: tak ty vypadají úžasně. Už se moc těším v zimě na fotečky ze zkoušky. Snad to pro tebe bude větší zábava něž byla pro mě ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, my svatbu plánujeme na 21.5.2001 problém je hlavně u mých rodičů, kteří se mi svatbu v květnu snaží všemožně vymluvit, bojím se ale že v dubnu může být klidně ještě sníh a do června se mi čekat nechce (z vážných rodinných důvodů jsme svatbu o rok odložili) zjistila jsem že všechno asi nepůjde tak lehce, pan kastelán na zámku je velmi vstřícný, schůzku máme ve středu, problém je ale s matrikou, která chce abychom si termín na rok 2011 rezervovali až v lednu, chceme ale v klidu zamluvit restauraci, hudbu, fotografa a tak... :-( šaty už jsem byla zkoušet, některé salóny v Třebíčí nabízejí zajímavé slevy do konce září, v podstatě už mám vybraný i model šatů ( na mou větší postavu to byl docela problém), cena je trochu víc než jsem čekala ale té kráse nešlo odolat, cena 8500 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zano,díky.Mně nikdy zkoušení moc nebavilo,takže myslim,že to taky bude opruz. Eross,nenech si to vymluvit a stůj si za svým.Květen je měsíc lásky a zamilovaných.Už dávno neplatí pověry. ;-) A klidně si rezervuj co potřebuješ.V květnu návaly svateb nejsou a pokud půjdeš v lednu hned,tak budeš mít i čas,který chcete.Určitě tě tam vmáčknou.Takže rezervuj a neboj se nic. ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, máme svatbu 21.5.2011 v Jihlavě . Je tu někdo z vysočny v tomto datumu?
Odpovědět
jjjjeeee na moje narozeniny hezke gratuluji.........
Odpovědět
termín vybíral přítel, myslím že když nebudu věřit na pověry tak termín bude fajn. Jaké je zhruba počasí kolem 21.5. ?
Odpovědět
vzdy kolem slavime narozeniny nachate protoze mama je 23 ja 21 a segra29 a myslim co si vzpominam bylo vzdy fain.....a povery ....taky jsem to chtela 21.5 ale pripadalo mi to blbe na svoje narozeniny
Odpovědět
Profilova fotka
otazka jak byva kolem 21. kvetna... tak jak kde...ale 15. kvetna tohoto roku bylo teda hrozne. Tyden pred a par dnu po proprselo. Cele dny zima a dest. Ja jsem si jeste v patek pred svatbou sehnala bolerko, jinak bych bez nej zmrzla... takze doporucuji mrknout na predpoved pocasi tyden pred svatbou a podle toho se zaridit. Johankakoz: taky jsme se brali na mazelovi narozeniny a bylo to fajn..rika, ze jsem jeho nejlepsi narozeninovy darek... :-D ,ja ty svoje oslavila 3 dny pred svatbou... a musim rict,ze super oslavicka z toho vznikla... :-D Hodne stesti, nevestinky
Odpovědět
jj asi to je pekny darek to mas pravdu .............taky se modlim k tomu nahore at neprsi.....ale zase se rika ze prsi stesti ne
Odpovědět
díky za informace, necháme se překvapit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No,jak který rok.Je to nevyzpitatelný.Každopádně deštník a svršky se vždy dají vzít.Možná to má i výhody.Nějaká nevěsta tu psala,že díky dešti byli pořád jako skupinka pohromadě a nikdo nesoukromničil,takže taková soudržná parta.Odpolední raut budeme mít na zahradě,takže je taky možný,že budeme pohromadě všichni pod párty stanama.Nechám se překvapit. ;-)
Odpovědět
ahojky, rozhodujeme se mezi datem 20.5.2011 a 3.6.2011, ale spis to bude 20.5.2011. Nevim proc, ale proste se mi to datum libi :-) zatim nemame zarizeno nic,ale rikam si, ze je jeste spousta castu. Kdy se chystate treba na nakup prstynku nebo rozhodovani o oznameni? tak v lednu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, květen je celkově krásný,navíc je hodně lidí pověrčivých,takže máš lepší možnosti než třeba v červnu,kdy je svatba na svatbě. Jinak,my už máme termín,zaplacenou zálohu v restauraci.No a na prstýnky půjdeme příští týden.Budou ze stříbra,protože jsem alergik a dáme si je pod stromeček.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?