Termín svatby 17.8.2013

Ahoj holky, svatbu mame naplanovanou na srpen 2013. Najde se tu nekdo se stejnym datem a kolik uz toho mate zarizene? Nedokazu ted myslet na nic jineho a divam se porad jen na svatebni veci...
Odpovědět
1
2
Jééé, my se brali taky 17.8., ale letos :) Já svatbu začala zařizovat až od ledna a vše se dalo v klidu zvládnout, i když ke konci to už byl fičák... A to že teď budeš koukat jen na svatebí věci,tak to ti mohu zaručit. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, pokud nedojde k žádné další změně, tak z původního června máme nyní zamluvený termín 17.8.2013. Mimochodem na moje kulaté narozeniny. :-) Takže dvě oslavy v jedné. :-) A zamluveno? V podstatě nic. :-) Máme termín a místo, přítel myslím dohodl hudbu. Máme svědky, mám koupené šaty, ale jen díky tomu, že byly ve slevě za super cenu a jsou božské. :-) Mám pár věcí na dekorace, ale to jsem se unáhlila a asi budu kupovat jiné. :-) To víš, v té první euforii jsem nakupovala bez rozmyslu. :-) Jinak spíš projíždím inspirace, ukládám si obrázky, co se mi líbí a dávám si dohormady naše představy atd. Založila jsem si svatební šanon, kam si to všechno píšu a lepím obrázky. Pak jako když to najdeš. :-)
Odpovědět
@maciki Ahojik:), prave ze si rikam jestli vsechno nezarizuji moc brzy, ale kdyz se vsude ptam tak uz to maji zamluvene hodne dopredu a na nás by pak nic nezbylo, tak jsem se do toho dala. Stanovili jsme si termín, byli na matrice, je zamluvene misto na snidani, na obrad, Hotel, kde bude hostina. Mame fotografku, cukrarku na svatebni zakusky a dort. Uz mam zarezervovane i svatebni saty:) a slozenou na ne zalohu. Svatebni boty uz jsem si taky koupila. Cela svatba se ponese v kremove barve. A dal hledam inspiraci na vyzdobu, oznameni, kvetiny atd., ale je toho urcite jeste hodne...
Odpovědět
Ahoj, je to i naše datum :). Máme místo obřadu a hostiny, fotografku, svědky, přibližný seznam hostů :).
Odpovědět
Ahojky, my taky 17.8. 2013 :-) Už, aby to bylo ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
ahojky holky,my máme taky 17.8.2013. Taky jsem plašila s termínem aby nám to někdo náhodou nezabral :-D ..pro mě to datum má totiž i takový význam...ten den má svátek Petra a jelikož moje maminka byla Petra,ale už bohužel mezi námi není,chtěla jsem aby alespoň takhle při tom důležitém dni pro mě byla..takže jsem moc ráda že nám to takhle vyšlo :)..a jak jste daleko s přípravama?já teda zatím nějak moc neplaším i když na stránkách se svatebními věcmi jsem denně :D
Odpovědět
Ahoj, taky 17.8.2013 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj my chtěli původně taky 17.8.2013 protože miluju léto a přesně na tu sobotu mám narozky:-) ale jelikož se ten den slaví ještě i pouť ve městě odkud jsem a bylo by kolem kostela spoustu lidí, pivaři a stánky, tak jsme to nakonec posunuli na 24.8. o týden. Tak holky ... všem na moje narozky přeji hodně štěstí ať vám to dopadne :-)
Odpovědět
Ahoj nevěsty :) Přidávám se s datem svatby také 17.8. :) Jak tak čtu, tak začínám propadat panice, jestli toho náhodou nemám nejméně :-D My máme rezervováno místo, datum, máme za sebou schůzku s manažerem restaurace na oběd a večerní raut bude jinde, což je téměř zařízeno. Šaty mám asi vybrané a zamluvím je koncem týdne... Jinak pomalu ukládám obrázky dortů, květin atd....ale už mám svou představu. Nedělám teď nic jiného :) ale nemůžu si pomoct.... Jinak já dostala žádost o ruku skoro vlastně i s datem svatby...přítel má ten den narozeniny a já hned den druhý, 18.8...takže to "zfouknem" najednou :) Nemůžu se dočkat!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky!! Tak já taky 17.8. :-) Ale zatím toho máme zařízeného asi fakt málo... Mám šaty, máme místo, kde bude obřad i oběd a večerní raut, už mám vyhlídnutou kapelu a kde necháme upéct dort, ale to je asi tak vše... Mám představu o oznámení, ale ještě není hotové, no vlastně jako všechny ostatní věci kolem... :-p Pořád teď chodím po veletrzích, ale nic moc nenacházím... Teď v neděli jdeme na ochutnávku jídla, prohlédnout si ubytování a tak a pak to rozjedem... snad už to začne trochu ubývat... ;-)
Odpovědět
17.8. - Svatovavřinecký kostel Přerov :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ddanka Zdravím Vás. Pokud byste na 17. 8. sháněla taktéž fotografa, mám tento termín prozatím volný. Mé portfolio naleznete v odkazu hned pod tímto textem. S pozdravem, Honza.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Milé nevěsty, Váš datum mám také volný, tak pokud by Vám při přípravách chyběla fotografka, mrkněte na můj web :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@honzajezdik_photography My už fotografa našli... zrovna včera.... ale děkuji za nabídku..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se to tím eventem opravdu rozjelo... :-) mám floristku, vybrané dekorace, vybrané jídlo na oběd i na raut... a včera jsme sehnali výborného fotografa... Kapela a fotograf už jen potvrdí a bude to v cajku... přes týden jdeme do zlatnictví s návrhem prstýnků..necháme si je udělat a teď už jen ten oblek pro mého milovaného muže a vymyslet vhodné usazení hostů...Dnes už i víme, kde objednáme dortíky, nacpeme je na stojan na muffiny a dort máme vybraný, teď už ho jen nechat upéct u vyhlídnuté cukrářky... Uf, to byl náročný a plodný víkend... Jsem zvědavá, na co přijdu, že mi chybí... jediné, co mě napadá je kameraman... toho ještě zvažujeme...hledáme... a ty oznámení došperkovat, nechat natisknout a bude to... a pak mě zase něco napadne... :-N Jak jste na tom vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zlatnictví jsme nestihli, ale máme kameramana!!! Jupííííí!!!!!! :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
Tak se také přidávám, 17.8.2013 bude i naším slavným dnem :-)
Odpovědět
My taky 17. 8. 2013 a na můj svátek:)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak co? Jak jste na tom?? :-)
Odpovědět
@ddanka u nás jsme ve fázi vybírání dodavatele koláčků, zatím jsme měli 4 dodavatele a na všech jsme si pochutnali :-))
Odpovědět
Profilova fotka
@engele Tak my zrovna ty koláčky řešíme... Začínám pochybovat o nutnosti koláčků.. Naši přátelé měli svatbu v září a taky je neměli... nikoho to nepohoršilo, ale nevím, jestli to není divné.. je nemít... tak pořád zvažujeme... Jinak já jsem ve fázi hledání dekorace na stůl... chci něco opravdu jednoduchého a ve stříbrné barvě.. tak ještě uvidím, co nabídne dekoratérka.. s tou bychom se měli potkat během násl.2 týdnů... Jinak právě přemýšlím nad dortem.. nemůžu se rozhodnout, který chci.. :-) To je super, že Vám chutnaly od všech dodavatelů.. :-) Podle čeho je teda vybereš? A kolik jich dáváš do krabičky? ...či celofánu..
Odpovědět
Ahojky, máme také toto datum :-) Přítel mě požádal o ruku loni na podzim s tím, že chce tohle datum, protože je to datum začátku našeho chození :-) Takže termín máme někdy od listopadu zamluvený, kadeřnici, floristku a kosmetičku mám domluvené, jsou to letité kamarádky, šaty dorazily včera, prstýnky vybrané jen objednat, oznámení vyrábím a obřad i grilovačka bude u nás na zahradě. Jediné co nezařídím je počasí, tak snad to klapne :-) Ještě budu postupně dodělávat dekorace a jiné blbinky, protože mě to moc baví a začneme shánět oblečení pro ženicha a taky pro naše dvě dítka. Pro dceru už mám a pro syna aspoň vybráno. Koláčky jsem nechtěla, ale přítel chce do práce, tak něajké někde objednám, ale moc to neřeším, je mi celkem jedno kde a jaké budou, na tomhle nelpím. Myslela jsem že vezmu i do práce, ale mám v tu dobu všichni dovolenou, takže tím to pro mě padá:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojík Dámy , tak mám stejné datum :) přítel mě loni požádal o dovolené na Mallorce o ruku , kleskl si do písku a už to bylo:)JInak dekorace na stůl, potahy na židle, mašle z arganzy na židle, žvýkačky na stůl, mandličky, šaty , šperky, clipy vlasů, boty na svatbu to už vše mám :)jinak zamluvené mám místo obřadu, hostinu, kadeřnici, vizážistku, květinářku, fotografa, faráře, perníčky pro rodiče, minivína to vše mám objednané:)a dort a cukroví mi bude dělat kamarádka:)jinak místo klasického chci nechat udělat dortíky a perníky (nazdobit) ..a svatbu máme v lososové a někdy je proiblém něco sehnat (šaty pro svědkyni:( )
Odpovědět
Profilova fotka
@petulka1989 To už toho máš vyřízeno hodně, jsi šikulka. O to míň stresu pak bude před svatbou. Taky se snažím mít vše v klidu a včas, tak uvidíme. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, taky máte pocit, že se nedočkáte 17.8.? :-) Já mám pocit, že se to vleče a vleče a vůbec to neutíká. Pořád je tam trojmístné číslo a neleze dolů a neleze, potvora. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petabb Já se budu vdávat na svoje narozeniny (kulaté). :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ddanka Rekla bych, ze celkem dobre. Ted sice trochu mrtvy bod, nic zvlastniho se nedeje, ale pristi tyden budeme pokracovat ve vyrobe svatebniho oznameni. A jinak zatim asi vse poreseno a cekam, az zase ubehne trocha casu a budu moct pokracovat v pripravach. :-)
Odpovědět
Tak já už mám hotové svatební oznámení pro lidi co zveme, teď se vrhnu ještě na to pro lidi kterým to jen oznámíme :-) Jinak mě ten čas poměrně utíká :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahooj, taky s ehlasim na 17.8:-)..mame misto, jidlo, cukrovi, dorty, dj, fotografa, nehty, kosmetiku a kadernici, saty...a asi vsechno zatim:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maciki no já doufám, že pak nebude žádnej stres:)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?