Termín svatby 16.6.2012 nebo město Havířov? Přidej se.

Profilova fotka
ahojky holky, taaakze ja mam termin 16.6.2012 v 10:00 na zamecku v havirove a hostinu mame na zaguri :-) pocitam ze na obrad bude mozna neco kolem stovky lidi...mozna vice... co se tyce obedu tak tam budou jen ti nejblizsi a to je 60hostu a na vecerni raut se pripoji i kamaradi cca 15-20 lidi :-) zatim mam koupene jen prstynky do vysluzek :-) saty mam vybrane zavoj obednany :-) a to je asi tak vse a co vy??
Odpovědět
1
2
6
@katkavfr ahojky já má taky termín 16.6.2012 ve 12:15 na zámečku v Havířově, hostinu v Hotelu Fridrich v Těrlicku cca 50 lidí. Jinak zatím nic moc nemám, mám vybrané šaty, prstýnky čekám na veletrh v Ostravě bývají tam na ně slevy, oblek ženichovi koupíme v Polsku. Mám fotografa, Dj a teta upeče dortíky, ale jinak nic. Můžu se zetata už máš sehnaného někoho na koláče??
Odpovědět
Profilova fotka
joooo kolace odebirame stale od jednoho vyrobce na vsechny akce odpoledne ti pisnu vzkazik presne od koho to vi tchyne :-) fotografa mam taky a dj taky :-) no prstynky chceme z ocele tak se koukneme vsude mozne protoze az tak drahe nejsou a co si pamatuju z letoska tak na veletrhu to bylo celkove nic moc :-(
Odpovědět
Ahoj holky, my máme svatbu 16.6. v 11:00 na zámku v Loděnici (venkovní obřad - pokud nebude pršet :-) ), hostinu máme také tam. Mám vybrané šaty, zamluveného fotografa a kapelu. Přítel je služebně v Číně, takže prstýnky asi koupíme v Hongkongu. Koláče nám snad napeče teta a svatební dort a zákusky kamarádka. Cukroví do výslužek si asi budeme péct sami, tak doufám, že to nějak dopadne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsem v depresi. :-D Jedna slečna mi psala, ať jsem v klidu, že mám ještě 8 měsíců a vy už tady máte polovinu hotovou. :-. My nemáme místo, prsteny, šaty, koláčky, zákusky... nic. :(
Odpovědět
Profilova fotka
taky se přidávám jsem z Havířova ale nakonec to budu mít v Kozlovicích..kousek od Hukvald..už máme tedy místo, obřad, fotografa, karikaturistu, kadeřnice, vizážistka, mam rozjednané video, cimbálovku , DJ...chystáme se na šaty, oblkek a prstýnky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-.
Odpovědět
Profilova fotka
vitam vas tady holky :-) nooo 8mesicu sice je hodne ale za chvili listopúad prosinec sleti jako voda a uz to bude jen 6mesicu a pak to hodi an obratkach a bude kveten :-) hihi takze my mame zamluveny termin na matrice, mame zarezervovanou restauraci, domluveneho fotografa a dj .... jsou to znami tak snad to bude v klidu :-) dort mi bude pect znama je vynikajici cukrarka a dorty ma nadherne ...od ni budeme mit hlavni dorty pak asi 6-7 dortu budeme brat ty co mam v galerii :-) apson si kazdy prijde na sve :-) kolace si resi rodice zenicha :-) ufff.... prstynky do kolacu mam jeste stuzku at to navazu.... to chci zmaknout tento mesic a nakoupim si stuzky i na vyvazky :-) to mi bud epomahat svedkyne... jo a mam obednany zavoj a polstarek pod prstynky :-) hihi to je ale slohovka :-D a udelala sem si seznam na kazdy mesic co si mam nakoupit abych to do kvetna mela vscehno pohromade.... oznameni nam bude delat strejda me svedkyne a jmenovky na vysluzky a na stul si budeme delat sami :-) to je asi tak vse :-) jo a saty si nechavam sit na miru a mam je uz i vybrane :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a uz mamvlastne i kadernici a kosmeticku to je nase stala kadernice a kamaradka :-)
Odpovědět
holky nevíte, kolik asi gramů cukroví se dává do výslužek? Vůbec nevím, kolik toho napéct :-)Uvažuju, že bych do výslužek dala kousek rolady a pak to doplnila cukrovím. Polštářky pod prstýnky, podvazek mám zatím vyhlídnuté na internetu, tak se zatím jen kochám a potom to objednám vše najednou. Chceme mít svatbu v zelené barvě, tak se snažím to všechno sladit :-) A kadeřnici už mám taky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já zatím jenom vím ke které kadeřnici a kosmetičce a nehtařce půjdu, ale zamluvenou ji zatím nemám. Místo hledáme, zatím neúspěšně. :( Vím, v jaké barvě bude svatba, ale to je zatím vše. Nic víc. Holky nevíte, jak to chodí, když chci mít obřad jinde než na matrice či v kostele? Platí se něco? A kolik? A není tu některá ze Zlínského kraje?
Odpovědět
Profilova fotka
joo ja budu mit vinovo-bilou svatbu :-) tusim ze v kostele se neplati ale musis se domluvit s fararem jestli je ten termin volny a on sam by ti mel poradit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@klarina_f ja sem na matrice dostala casopis a tam mam vscehny obradni site a kostely kde se oddava a za jaky poplatek tak jestli chces vecer ti kouknu a napisu :-) sou tam i psane dny kdy se oddava kolik se plati telefoni cisla i kapacita :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@klarina_f Ahojky, když to chceš mít na nějakém netradičním místě, tak zajdeš na matriku a tam ti dají žádost o konání svatby na netradičním místě. Pak záleží na tom, jestli ti to ta daná matrika schválí nebo ne. My chceme mít venkovní obřad na zámku v Loděnici (u Opavy) a to je prý taky netradiční místo, které není určeno k obřadům, ale obřady se tam normálně dělají. My platíme poplatek tuším 1000,- Kč. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katkavfr: Děkuji, ale myslím si, že to místo, které mi hledáme na seznamu nebude. Nechceme to v kostele ani na matrice. Líbila by se nám nějaká pěkná zahrádka,bude to přece jen už teplejší období. (Doufám.) Spíš by mě zajímalo, jak to dělají ti, co se berou ve vzduchu, pod vodou a podobně. :-D @kimmi1: Super, dík za info. Asi budu muset taky zajít na matriku. Snad budou mírumilovní. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jako "netradicni misto" beoru i jiny den nez jimi dany... tzn u nas je oddaci den v patek a nedeli tudiz sobota je netradicnia my platime 1000.- komicke :-)
Odpovědět
Joo, my jsme to původně taky chtěli jinde a tam to měli taky v pátek a za sobotu bychom museli platit 1000,- Kč :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kimmi1 tak to my uz sme tech 1000.- zaplatili... holt nic jineho nam nezbylo a oni uz nevi jak vydelavat :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Holky tak to je k smíchu a zároveň k pláči. :-D Jak říkáte, už neví kde vydělávat. Na jednu stranu se nadává, že nesezdaných párů je hodně, ale kde je podpora pro to, aby se ti dva teda chtěli vzít??? Kdyby moji rodiče nebyli ze staré školy a nefinancovali by naši svatbu, tak budeme žít na psí knížku pěkně dlouho.
Odpovědět
@katkavfr No, my sice nezaplatili 1000,- Kč za svatební/nesvatební den, ale zase jsme zaplatili 1000,- Kč za to netradiční místo, které je tak netradiční, že se tam konají svatby každou sobotu :-)
Odpovědět
@klarina_f Je to přesně jak píšeš. Mojí část svatby financují rodiče, ale přítel si svou část platí sám, protože rodiče na to prý "nemají". A paradoxně jsou to jeho rodiče, kteří vymýšlí různé blbosti, co by tam ještě mohlo být a jak se co nejvíc najíst za cizí peníze. To mě docela vytáčí, ale ještě se držím. Ale když se nad tím člověk zamyslí, tak za ty peníze by mohla být cesta kolem světa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kimmi1: Za ty peníze by mohla být klidně částečná hypotéka na bydlení. Klidně i cesta kolem světa, klidně i dvouměsíční pohoda v Chorvatsku... . :-D Kdybych nad tím uvažovala takhle, asi se nevdám. :) Jinak jsme na tom asi stejně. Moji rodiče mi svatbu budou taky financovat. Prý protože jim to rodiče taky financovali a potom i proto, že ví, že kdyby jsme si to financovali my, tak bude nevěsta, ženich, svědci a tečka. Moji rodiče jsou v pohodě. Snažím se furt nějak ustupovat, to nechci, tamto je zbytečné, ale oni to berou božsky. Rodiče od přítele... ehm... mají dva syny, jednomu na svatbu přispěli - půjčili si, a nám řekli, ať si to zaplatíme. Otec je jakžtakž. Sice občas má divné nálady, ale dá se s ním být a hlavně on sám řekl, že se bude snažit přispět. Otázka na co a kolik. Jeho mamka už je horší. Na svatbu jít nechce - stejně půjde, jak ji znám, přispět nám nechce, z domu nás vyhazovat chce... . Psychicky labilní a ta její debilní (pardón) psycholožka jí v tom jenom podporuje! Prášky jí mění jak na běžícím páse. Už jí nic nepůsobí. Jeden týden je unavená, druhý týden protivná, další týden by tě nejraději snědla samou radostí a další týden je jakoby ji nic nezajímalo. Můj je chlap, bere to sportovně, ale já ji nemůžu vydýchat. A můj, jelikož byl vychovám takovou matkou, tak v životě spíš potřebuje postrčit. Nemá našetřené nic. Každopádně jsem zvědavá. Zhruba v listopadu chceme, aby se naši rodiče sešli. Jsem zvědavá na stranu přítele. :-D :-|
Odpovědět
@klarina_f Jo, přesně, já se taky snažím, aby to naše moc nestálo, vývazky si budu třeba taky dělat sama, s mamkou si napečeme cukroví do výslužek a tchýně jen vymýšlí, co ještě přidat a co "by bylo dobré" - jak říká ona. Naposled přišla s nápadem, že bychom mohli na té svatbě grilovat prase. Tak jsem říkala, že prase jo, ale už ne raut teda a ona že ne, že raut a ještě prase. Přitom na to nedá ani korunu. No děs. Ale vydobila jsem si, že tam prase nebude. Sice mě pak u přítele pomluvila na x dob, ale nevadí :-) Přítel má ještě sestru, ale ta je taková zvláštní, je jí 26 a myslím, že se v nejbližších 10 letech nevdá, ještě ani nikdy neměla chlapa. Naši rodiče se už s přítelovýma sešli, ale jak jsem se dozvěděla od tchýně, vůbec z toho prý neměla dobrý pocit. Tak nevím, co jí vadilo. Ale proběhlo to tak, že mamka navařila, oni přijeli, snědli oběd, vypili kafe, snědli zákusek a odjeli. Naši to vzali tak nějak sportovně a udělali si obrázek sami. Naštěstí si plánujeme koupit vlastní byt, tak tchýně bude cca 60 km od nás :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no my by jsme taky asi meli svatbu jenom my a svedcia rodice kdyby to bylo na nas.... ale rodice pritele to chteji platit a hlavne z jejich rodiny je to 50lidi a z me jen 11 a to mam prictene i svedky a fotografa :-D moje babicka mi chce platit saty a zbytek platime my s pritelem a to je taky celkem dobra palka :-) hihi a co prispeje moje mamka nevim... bydli ve svedsku a ma prijet az na vanoce a to se budeme bavit s rodici obou stran :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kimmi1: 60 km? Božská slova. :-D No, naši to budou brát taky sportově, doufám. Moje mamina (to mám po ní) si nenechá jen tak něco líbit a už vidím, jak budoucí tchýně vypustí z pusy něco, co se mamky dotkne. No bude to sranda. :-D Prase i raut? Wau, kam dala hlavu? Kolik budete mít na svatbě lidí? @katkavfr: Taková menší početná rodinka. :) U nás to je zhruba na polovinu. Bože, co já bych dala za normální tchýni!!! Od doby, co nás vyhodila z baráku ji nemusím. Moc s ní nemluvím a tak všeobecně. Když vím, že jdeme na návštěvu, klepu se jak osel a už přemýšlím, čím zase vyprovokuje hádku.
Odpovědět
Profilova fotka
@klarina_f hihi no tak ja s dcerou a pritelem bydlim u tchyne na baraku :-) hihi ona je takove zlato jenom zakopat :-) ja se s ni nebavim pokud nemusim a uplne nejradsi se ji vyhybam :-) jj je jich hodne z rodiny a jeste sme chteli kamarady vecer na raut ale nakonec udelame o tyden pozdeji akci na garazi a ugrilujem selatko narazime becku a tak... a to nas bude cca 30 :-)
Odpovědět
@klarina_f Budeme mít cca 35 lidí, jen nejbližší příbuzní. Tchýně je taková, že cokoliv udělám tak je to špatně. Urazí se kvůli každé blbosti, nic neřekne a pak mě přes maily pomlouvá u přítele, jak jsem rozmazlená, manipulativní, zakřiknutá, ufňukaná, no prostě všechno špatně. Jeden takový mail se ke mě omylem dostal, tak jsem se o sobě dozvěděla spoustu nových věcí :-D Jinak se občas tváří jakože nic a pak mi pošle smsku, že jsem rozmazlená, já se k odpovědi nesnížím, tak mi po pár dnech píše, že jsem asi uražená :-D Tak jsem jí jeden takový majlík taky napsala ve smyslu, že jí do našeho vztahu nic není, ona mi pak poslala ještě dalších hafo věcí, co je na mě špatně a teď je klid :-) Chystáš si na svatbu něco sama nebo všechno objednáváš?
Odpovědět
No holky, tak to Vás lituju. Já mám super tchýni, je to spíš taková moje kamarádka! Do svatby se snaží kecat, ale já ji moc nenechám, nejvíc mě baví jak začne větu nechci Vám do toho mluvit, ale....to už se jen začnu smát :-D :-D Já jsem taková, že chci mít vše po svojemu, takže u mě nemá ani nikdo moc šanci mi do toho kecat. a jinak už se těšíte??? já strašně, ale těch 8 měsícu mi příjde nekonečně dlouho :-) S tím chystáním na svatbu, dělám si takové ty květinky z organzy na výzdobu a přemýšlím i o voničkách ještě nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
@colibra jeej tak to ti zavidim takvou tchyni bych brala vsemi deseti :-) jooo to muj chlap bude mit skvelou tchyni moje mamina je skoro to co ja je proste dnesni a vi jak se vsechno ma :-) jinak ja se tesiiiiim uplne strasne silene mooooc :-) taky se mi zda ze to je az za moooc dlouho ale to utece jako voda :-) jinak co se tyce svatby taky si do niceho nenecham kecat .... staci ze sme zmenila termin svatby jenze tchyne malem s tchanem pukli vzteky jak si muzeme dat datum ve stredu 6.6.2012 no tak sm,e to krapanek posunuli :-D jinak sem tvrda hlava a v nicem jinem neustoupim :-) hihi
Odpovědět
Profilova fotka
@katkavfr: My jsme taky měli bydlet s tchýní a tchánem, ale jsem ráda, že se tak nestalo. S přítelem jsme 2 roky a stěhovali jsme se 4x! :-D Všude byly problémy. Nejsme vybíravý, fakt ne. Prostě jen smůla a osud asi chtěl, abychom přece jen bydleli u mých rodičů. Kdysi teda hrozilo, že budeme bydlet u přítelových rodičů, ale taktně jsem mu naznačila, že pokud na to dojde, do roka nás od sebe dostanou nebo po roce budeme chtít spáchat sebevraždu. :-D kimmi1: A přítel na to co? To mu je jedno, jak se k tobě jeho matka chová??? Ilona, mamka mého přítele vždy vypustí s pusy takovou pípovinu, že sem vždy o metr vyšší. Třeba před ním říká: "Proč jen jsem tebe a Kamila porodila! Zkazili jste mi postavu, ani jeden tu nebydlíte, nemáte mě rádi. Za vše můžeš ty." Tehdy, když to mému řekla, neudržela jsem se a vyletěla jsem. Ať si to synovi říká, když tam nejsem! Tehdy jsem ji sprdla na dvě doby. Ale je to zase o něčem jiném, já si s oběma tykám. První začala Ilona a Staňa se pak nějak přidal. Takže tam to je spíš takové už neformální. Na svatbu nemám zatím nic. :-D V sobotu jedeme kuknout na další místa pro svatbu. Já koza si vymyslela, že chci mít svatbu, hostinu a večerní mecheche na jednom místě. Hledám pěknou restauraci s pěknou zahrádkou. Jinak je otázka, co bereš jako chystat si sama. Ozdobit auto? Udělat si svatební tabuli? @colibra: Taktéž tiše závidím! :) My jsme zasnoubení od března 2011. Říkala jsem si, jak je času a že to je za dlouho a že to nevydržím a teď už to je jen 8 měsíců do svatby a já se děsím toho, že nic nebudu mít a nestihnu. :-D Uteče to neuvěřitelně rychle holky. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?