Termín svatby 13.7 2012

je tu někdo ze stejným termínem?
Odpovědět
1
2
Skoro, my máme 14.07.2012 :) Chtěli jsme 16.07.2012.
Odpovědět
Taky máme 14.7. :) A původně jsme chtěli 16.6. nebo 23.6. Teď jsem fakt ráda, že to máme skoro o měsíc později :))
Odpovědět
Profilova fotka
no je nás tu dost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My taky máme termín na pátek 13. :-) Zatím si s přítelem gratulujem, že jsme líp vybrat nemohli, protože na hradě, kde se bereme, ten den ještě nikoho kromě nás nemají 8-) Fotograf taky řikal, že pátky se obsazují později a pátek 13. měl prý loni prázdný úplně.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky už jste se objednávaly na líčení na svatbu? Nějak se mi do toho necce, protože pořád doufám, že překecám známou (kosmetičku), co je vždycky tak vkusně a profesionálně nalíčená (i doma)... Taky nemám od nikoho žádné reference tady v Jičíně, takže se bojím abych nevyhodila peníze za nějakou matlalku :-| Utěšuju se, že snad nebude moc nevěst v pátek a ještě 13. ... Jak to máte vy?
Odpovědět
Profilova fotka
My máme také v pátek 13.7. 8-) Ve 13 hodin už bylo obsazeno, tak to je v 11 hodin. No kadeřnice mě objednala na 6 na ráno a kosmetičku mám jednu známou. Máme vše domluvené, a téměř vše přes známosti. ;-) A taky domluvit termín 3 měsíce předem, je fakt jen na pracovní den:-)
Odpovědět
Ahoj holky my máme také termín v pátek 13.7.2012 ve 12:00hod a sme prý také zatím jediný v tento den na zámečku :-D Jak ste na tom s přípravami?A do jaké barvy budete dělat tabule?
Odpovědět
Profilova fotka
@reennddyy No tak my jsme první v pořadí, ale po nás budou ještě dvě svatby:-) Svatbu máme do lila fialové... ale už se mi přestává líbit ta barva:-( Vše mám alespoň zařízené, co kdo bude dělat, a hlavně, že to bude v ten den.. a na mě jsou ty serepetičky kolem:-) a co ty?
Odpovědět
Profilova fotka
@casiopea99 a jak seš na tom s přípravami ty?
Odpovědět
nu já sem teď doobjednala výzdobu na svatební tabuli jinak barvičky budou ladit oranžovo-žluto-bílá...Jinak já sem komplet oblečená a upravená,přítel též,družičky také,kytičky zařízené,místo také,prstýnky také,...Teď už jen čekat až mi přijdou věci na svatební tabuli,vyzkoušet to a mám vše...A co chybí tobě?
Odpovědět
Profilova fotka
@reennddyy Vy taky taky nam rekli ze jsme jedini v tento den mame to na zahrade u chaty a rikali ze jestli bude treba prset tak muzem pockat a to se mi moc libi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se šaty začnou šít až příští týden. Oblek se bude kupovat až pozděj, aby seděl přesně, přítel chce ještě vyrýsovat postavu do té doby:-) družičky nemám, tak to neřeším. Kytičky také zamluvené a místo, menu, fotograf, prstýnky také. Představu mám, jen za nějak levno dokoupit organzu na stoly a něco na auto:-)
Odpovědět
Článek se načítá
chci se zeptat co máš za meníčko?Já se z toho nějak nevidím,nemůžu nic sesmolit dohromady :-(
Odpovědět
@nikimm Tak snad nám pršet nebude ne...Musíme se pořádně modlit :-D Zase na druhou stránku je to fajn že jsme jediný v ten den,alespoň tam nepotkáme jiné nevěsty a nepůjde to jak na běžícím páse :-D
Odpovědět
@amor_roma jo a krom toho meníčka se chci ještě optat-budeš mít myrty a nebo i vývazky?
Odpovědět
Profilova fotka
tak my to mame v soukromi takze bych tam ani tak nepotkala zadnou jinou nevestu :-D a za pocasi uz se modlim ted snad to pomuze :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@reennddyy vývazky si dělám sama, ale jak píšu v mých článcích... až mi bude "téct" do bot, tak je udělám...:-) vidím to, že začnu tak z aměsíc:-D ale představu už mám:-D přidávám do fotek:-)
Odpovědět
@amor_roma já jsem se rozhodla že všichni budou mít jen myrtu...(asi :-| )
Odpovědět
@amor_roma a jaké budeš mít šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
@reennddyy ale u té také bývá taková malá mašlička, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@reennddyy šaty budu mít složené ze tří druhů co jsem viděla.. nechávám si je šít:-) ale určitě budou v kombinaci saténu a tylu. Budou mít ramínka. A bude sundávací spodnička:-) a z těch šatů mi zbydou takové koktejlové šaty:-) Vzhledem tomu, že svatba bude v lese, tak toto řešení bude ideální, aspoň je nepotrhám, a pak ty šaty mohu využít i k jiným příležitostem;-) když si je upravím:-D A jaké šaty budeš mít ty??
Odpovědět
@amor_roma juju mají malé mašličky...Jinak já budu mít klasické princeznovské šatičky posázené kamínky swarkovski a živůtek více osázený kamínkama...Už se nemůžu dočkat....A co podprdu,budeš mít pod šaty?
Odpovědět
@nikimm tak to máte dobrý,to mi to máme na zámku,takže tam to riziko potkání jiné nevěsty je.Takže jsem ráda že jsme jediný :-D A vkolik si řeknete ANO?My v pravé poledne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@reennddyy Ta paní, co mi je bude šít, tak mi řekla, že mi vršek vyztuží, že nebudu muset mít spodní prádlo, ale já bych se necítila, tak ho budu kupovat:-)
Odpovědět
@amor_roma tak v tom já mám docela obavy,sice mi bylo řečeno že se to vyztuží,ale jak říkáš ty,necítila bych se asi dobře...Jenže sehnat podprdu bez ramínek která drží,to je umění...Už mám doma dvě a nevypadaj a hlavně nesedí,jak bych si představovala :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@reennddyy taky tak :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já budu mít ramínka na šatech, takže to mám bez problému:-) i proto jsem si je nechala šít s ramínky... Myslím, že pokud budeš dobře zašněrovaná, tak by to nemělo vadit, a mělo by ti to dobře držet. Tak nevím...
Odpovědět
@amor_roma nu to se pozná...A kam pojedete na svatební cestu? :-)
Odpovědět
@nikimm tak to je náhoda :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@reennddyy Pokud ju nedostaneme jako svatební dar, tak nikam:-D nejsou na to penízky:-( rekonstruujeme byt, do toho svatba... je toho moc, navíc se všechno dokola komplikuje.... Ale kdyby něco šlo v mém životě jednoduše, tak bych se divila... už sme s přítelem na komplikace zvyklí:-D a kam vy?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?