Termín svatby 12.5.2012. Přidej se k nám!

Profilova fotka
Ahoj,holky,ještě nikdo nezaložil téma na tento termín.Tak se přidávejte,můžeme spolu plánovat náš den D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoooj, aj my máme tento :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte ja som tiež májová nevesta.... ale až 19.5.2012
Odpovědět
Profilova fotka
tinka1811 - tak vitaj medzi nami :)
Odpovědět
Profilova fotka
@tinka1811 - tak vitaj medzi nami :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikuleczka - sme tuu :)
Odpovědět
aj my máme svadbu 12. mája, v deň nášho 8. výročia :) ako ste na tom s prípravami, čo všetko už máte, hmm?
Odpovědět
Ahojte kuknite album inspiracie na fcb. Svadobny salon lady
Odpovědět
Profilova fotka
@vierusia @tinka1811 @lasiacik Ahojky,všechny vítám,už ste začali plánovat ? :-) :-)
Odpovědět
Ahojte, aj my máme 12.5.2012. Reštiku už máme a aj šaty už mám rezervované aj vyplatené :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte babule, aj ja by som sa chcela vydávať v tento deň. Ešte to nemám na 100% isté, ale chcela by som. Mám to trošku komplikované z májom, keďže podľa teórie ženskej časti rodiny môjho priateľa svadba v máji prináša nešťastie, ale ja si myslím, že to je hlúposť. Takže zatial len hľadám inšpirácie, kochám sa a snívam :) Ale som rada, že vás je tu toľko :D
Odpovědět
Profilova fotka
@slavka1981 ty si ale šikovná :) a koľko idete mať ľudí?
Odpovědět
Profilova fotka
@cucu005 tak to aj moja rodina hovorí, že svadba v máji prináša nešťastie a rozvod ale ja tomu neverím, tak už máme rezervovanú hudbu, sálu, foto, kameru a mám už nakúpený alkohol a zajedenané koláče... máj je krásny mesiac, všetko kvitne, budú pekné fotky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@cucu005 budeme mať asi okolo 80, ale povodne sme rátali aj 100. A ani ja neverím takým poverám a ak by mi niekto z rodiny to máji vyhováral tak sa nedám odhovoriť veď sa vydávam ja, no nie? Tiež som podľa niektorých rýchla, hlavne čo sa týka šiat. Ale keď také ako chcem ja som našla len jedny v meste tak som nemohla zaváhať :-) Držím palce pri naberaní inšpirácií a dúfam, že sa s nimi podelíš ;-)
Odpovědět
@tinka1811 presne aj ja chcem v máji hlavne kvoli fotkám keď všetko pekne kvitne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
...Ahojte, aj my máme deň "D" v tento krásny dátum... ;-) Už máme sálu, kuchára, kameramana, fotografku... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tinka1811 presne tak, máj je lásky čas.... môj priateľ je narodený v máji - konkrétne 02. 05. a budúci rok bude mať 25. Keď sme sa rozprávali o dátume tak mi povedal, že keď bol malý tak si povedal, že keď bude mať 25 tak sa ožení :-) takže je to asi osud :D a ty si tiež aká šikovná.....toľko vecí už....no asi je to lepšie mať predsa len istotu a zarezervovať si veci čo najskôr .... a šatočky už máš nejaké vybraté čo sa ti páčia?
Odpovědět
Profilova fotka
@slavka1981 presne tak, moja reč....dúfam, že to pochopí aj druhá strana :) a jasné, keď už máš vybraté šaty načo váhať, ako sa vraví: ,, kto váha nežere.... :D " aby si potom ľutovala, keby ti ich niekto vyfúkol.... a jasné že sa podelím s inšpiráciou, dnes som bola sama doma, priateľ je na rozlúčke so slobodou kamarátovi ( budúci týždeň idem na 6.svadbu v tomto roku :) ) tak som surfovala a hľadala, čo sa mi páči.... keď to tu pridám, dám vedieť :)
Odpovědět
Profilova fotka
@cucu005 šaty eštenie, ale chystám sa pochodit v septembri alebo oktobri, ale už predstavu mám!
Odpovědět
Profilova fotka
@tinka1811 to je fajn, a prajem ti, aby ti vyšla tvoja predstava, čítala som tu od veľa báb, že tie šaty, ktoré chceli, vyzerali v skutočnosti úplne inak ako na obrázku, takže aj ja som sama zvedavá....a teším sa na ten pocit, keď si ich oblečiem, vieš, keď sa budeš cítiť tak výnimočne :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty, na toto datum máme taky naplánovanou svatbu. Teď jen doufáme, že se vydaří počasí :-) Zatím mám zařízené šaty, přemýšlíme o vhodném místě na svatbení hostinu a pozdější afterparty, o kytce už mám taky jasno...:-) Je toho před námi ještě moc, ale zatím je to zábava:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojka, jsem ráda, že jsem na razila na toto kráásné Májové téma, :) tak až mě zase někdo bude odrazoovat od květnových vdavek ;) tak ho odkážu sem :) akorád jak tak čtu, všechny tu už začínáte pomali realizovat a plánovat, kdežto my jsme se dokopali teprve k datumu a to ještě tak neurčito... ještě nám tu habruje 5.5. nebo 1. a 2. 6. ... ?????? 8-( :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, pridávam sa k Vám......baby...čo už všetko máte zajednané......sak ja som nejako zaspala domu..neuvedomila som si, že to tak letí :-N
Odpovědět
Profilova fotka
juhuuuuu, prvý krok máme za sebou...máme rezervovanú sálu- už len cez týždeň podpísať zmluvu a zaplatiť zálohu- no brnkačka :-D
Odpovědět
Baby, myslíte, že stačí ísť na matriku zajednať termín až budúci rok? Po žiadosť som už bola a najradšej by som už mala všetko vybavené. Ale asi tam budú na mňa pozerať divne, že už teraz, nie?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte tak aj ja som majova presnejsie 12.05 2012 nemam este nic rezervovane ale ked citam ze vy uz saly kostoly poobjednavane tak asi najvysi cas u mna je to trosku problem kedze zijem v Nem.nemam sajnu v akej restike ako s vyzdobou ale viem ze ucite sa chcem vydavat vo velkom kostole .NO idem ja citat vase prispevky a kradnut inspiracie
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! My též uvažujeme o termínu 12.5.2012, já bych už klidně vybírala šaty a rezervovala místo, fotografa atd., ale můj drahý má utkvělý pocit, že všechno stačí začít zařizovat tak někdy v lednu, ani o ruku mě ještě oficiálně nepožádal, tak bůh ví, jak to všechno nakonec s ním bude... :-D Trochu mě tu děsíte s tím, co všechno už máte zabookované... Ale co nadělám, postavil si hlavu... ;-)
Odpovědět
@finn To poznám ;-) Ani moj ma zatiaľ o ruku nepožiadal. Sálu sme boli pozrieť až po mojom naliehaní že už teraz to treba. On si tiež myslel že času dosť. No ako sme rozprávali s prevádzkarom a ten nám povedal že už majú dosť rezervácií na máj, drahý uznal a zhodnotil ako dobre som to vymyslela. Proste chlapi ;-) Ale zas podľa toho akú svadbu chcete. U nás v meste toho nie je veľa na výber na vačšiu svadbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, také máme termín 12.5.2012. Já začala plánovat brzo/včas, už mám šaty a hodně vyrobné dekorace. Užívám si to a je mi jedno, že spoustě lidem přijde, že je to brzo a že jsem blázen :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tinka1811 @slavka1981 Babule tak mám to potvrdené, ženská časť rodiny môjho priateľa súhlasila s májom.tak sa tešíííím. Akurát termín sme trošku posunuli na 5.5.2012. Lebo 5 je moje šťastné číslo a keď som cca pred 2rokmi zistila, že 5.5. vychádza budúci rok na sobotu, tak som si povedala, že v tento deň budem mať svadbu :) Tak budem ,,pani " o týždeň skôr :) , ale dúfam, že aj napriek tomu môžme spolu plánovať a klebetiť :)
Odpovědět
Profilova fotka
@verhu ahoj, ja si myslím, že to vôbec nieje skoro. aspom si to budeš viac a dlhšie užívať a pripravovať sa postupne a nie potom naraz stresovať a chaosiť :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?