Také si řeknete ano 23. 6. 2012?

Profilova fotka
Čauky nevěsty. Je tu někdo, kdo má svůj den D 23. června 2012? :-) Jak jste na tom? ;-) Přijde mi, že je ještě spousta času. Ale na druhou stranu... zase už jen 3 měsíce! :-D :-. Rozhodně jsem si nařídila, nestresovat a užít si jak přípravy tak svatbu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak tohle je taky náš den D. Už se na to horzně těšíme. Myslím, že toho máme už docela dost. Ale vše dělám v naprostým klídku. Čas ještě je, ale rychle to uteče. Hlavně se modlíme za dobré počasí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky taky. Už toho máme dost. Teď začneme trénovat náš svatební tanec. :)
Odpovědět
Ahoj holky, tohle datum máme taky :-) . Dnes jsme zařizovali matriku, místo obřadu a ubytování pro hosty. Jinak už mám šaty, botky a objednané prstýnky, které nám dělají na zakázku, takže budou až na konci března. Svatební oznámení je samovýroba jen hledáme, kde ho vytisknout. Jednáme o hostině a máme zamluveného fotografa, takže si myslím, že jsme na dobré cestě:-).
Odpovědět
Ahoj holky, přidávám se k vám :) Teším se na náš den. Máme téměř vše zařízené:) Už jen detaily: svatební oznámení a dorty. O víkendu jsme byli zaplatit naše líbanky ;-)
Odpovědět
Mendy, smekám. Taky bych chtěla mít skoro všechno zařízené a nestresovat se ;-) .
Odpovědět
Ahoj, přidávám se do klubu - my už jsme na dobré cestě, kromě prstýnků a košíčků na koláče, už máme zamluvené snad všechno. Jo a ještě sháním šaty na převlečení...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky se přidávám. Blíží se dost rychle :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?