Svatební hostina v Havířově, Suché nebo Šenově. Poradíte?

Profilova fotka
Ahojky, potřebovala bych prosím poraditi ohledně místa na svatební hostinu, nechci nikam daleko dojíždět, nejlepší Havířov, potom i Suchá je fajn a Šenov všechno je blízko..nepotřebujeme mega sál, jen pro max 30 lidí. Poradíte Vy co už máte hostinu za sebou? Nebo ti co už máte něco zařízeno? Moc Děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,určitě bych ti doporučila restauraci na Záguří!
Odpovědět
Profilova fotka
Jaškovská krčma těrlicko http://www.jaskovskakrcma.cz/ ;-) supr tam vaří a je to tam moc krásné ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My jsme se brali U sv.Jána v Horních Bludovicích a super, byli jsme moc spokojení. Ještě můžu doporučit Zaguří, to jsou na svatby profíci.
Odpovědět
Profilova fotka
a mohla bys mi napsat něco bližšího o té restauraci u sv.jána? jak to vyšlo cenově atd?
Odpovědět
ahoj my měli svatbu v Pizzerii Brazilia v Albrechticích a byla jsem maximálně spokojená. bylo nás 32 a bomba. místa dost a je to tam moc hezké, útulné. Je tam krb (který se nezapaluje kvůli bezpečnosti ale je kouzelný a po boku jsou ve zdech výřezy ve ktrých jsou lampičky a když se to rozsvítí tak je to jak na zámku. Jídlo bombovní i přístup a dost jsem si vymýšlela i vlastní výzdobu a lopatku se smetákem jsem si donesla a nedělali problémy nazdobili to přesně jak jsem řekla kde co má stát. nádhera. mají i potahy na židle a super široké stoly takže nejsou vůbec přeplácané. koukni do alba.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít v srpnu svatbu a delame oslavu v Lašské Jizbě v Sedlištích. Pan majitel p. Tomis je velmi ochotny, stejne tak jeho žena která tam dělá servírku, nabídne, probere s Váma vše a uchystají dle Vaší představy. Salonek ma vlastní wc i terasu a můžete tam být a dovádět třeba až do rána, pak zabouchnete dveře, je to samostatne takze zadny alarm, nic, naprosta duvera v hosty. U Ryšky jsme měli jen oslavu narozenin - asi 40 lidi a maras... obsluž se sam, my mame vedle hosty... Na Záguří měl brácha, měl asi 25 lidi... no a mel maly salonek, ale bylo to tam otevrene do chodby a oknem do vedlejsiho prostoru a vadila jim hudba takze jsme si ani moc nezatancovali :-( a celkem tam byva hodne naval tak si dejte pozor a at vam daji cisnika jen pro Vas jinak budou prodlevy... jinak nemame s oslavama/svatbama zkusenosti. Tak snad jsem aspon trosku pomohla, ale pozor, lasska jizba je dost obsazena, myslim ze uz maji terminy jen červenec a zaři a to jen nektere, byva to dost obsazene... Maji i velky sal asi pro 80 lidi a pak obrovsky pro vice jak 100 lidi. Dělaji i vlastni svatby: www.lasskajizba.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?