Svatební den v září 2005 jižní Čechy. Najdu kolegyně?

Ahojky, je tu někdo z jižních Čech, kdo má svatbu v záři?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ja sice nejsem z Jiznich Cech, ale vetsina pribuznych ano. Proto jsme se rozhodli pro svatbu na zamku v Blatne - mame to 10.9.2005. Misto pro hostinu teprve hledame. Potrebujeme nejakou peknou hospudku v Pisku, hlavne aby se tam veslo 70 lidi. Kdy mate svatbu vy??
Odpovědět
Ahojky, nas to ceka 3.9. na zamku v Treboni,takze s Piskem Ti moc neporadim, bohuzel. Zarizeneho, krome terminu, nemame jeste nic, ja jsem ted byla dva mesice v zahranici na stazi a pristi tyden se vracim,tak se do toho musime pustit. Jak jste na tom s pripravama vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Čauky, zatím jsme na začátku. Prošli jsme si pár katalogů, takže už mám představu jak by měli vypadat šaty, prstýnky, dort apod. A teď se musíme vrhnout do obchůdků.. Jak velkou svadbu plánujete?
Odpovědět
Tak to jsme na tom stejne,ja jsem taky prosla na netu,co se dalo,predstavu napr.o satech mam,ale kdo vi,co si nakonec vyberu :-) Jinak co se tyce velikosti svatby,tak to vidime tak na 30-40 lidi.Ale i to se muze zmenit....Takze Ty nezarizujes veci kolem svatby v Jiznich Cechach?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak uz jsem to rozjela naplno..našli jsme si totiž kousek od Blatný krásnej penzion na samotě v lese, kam se vejdou všichni naši hosti.. to byla pěkná fuška. Krásný místečka kam se vejde tak 50 lidí jsou všude. Ale 70 lidí plus ještě kapela.. hrůza. Zbytek zařizuju tak půl na půl - cukroví, kytičky, fotografa z Jižních čech. O víkendu jsem zapátrala v Blatný a budu tam muset co nejdřív zajet osobně. Prstýnky jsme objevili krásný v Písku, o 4 000,- levnější než v Praze - takže není co řešit.. Jedině šaty si půjčím někde v okolí Prahy - to vychází cenově tak nějak nastejno.
Odpovědět
Ahojky, taky máme naplánováno na 10.9. Okres Strakonice. Koukám že jste se všichni do toho opřeli :-) My zatím máme předvybrané místo (ještě dělají stavební úpravy a slíbili že to stihnou :-) ). A to je asi vše. Byla jsem asi ve třech salonech v Praze, ale zatím nic. Na webu jsem si ně¨jaké vybrala nebo spíše otipovala, tak jsem zvědavá jak budou vypadat ve skutečnosti. Prstýnky představu máme, ale nikde jsme zatím nebyli. Ten P9sek mě zaujal? Kde to tam je?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím všechny nastávající manželky.... I já do toho hodlám praštit v září, ale ještě jsme nic nezařídili. Jenom o tom pořád mluvíme. Ale když to tady tak čtu, tak jsem asi blázen, že ještě nic pořádně neřeším.... :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Pavlindo, je to když jdeš spodem z malýho náměstí na velký v Písku. Nejsem odtud, takže můj popis musíš brát s rezervou. tam byly skoro vedle sebe hned dvě zlatnictví. Ochotné prodavačky, dobrý ceny - fakt, s Prahou se to nedá srovnat. :-| A v Praze jsi scháněla šaty? Podle mě je to v Praze o hodně dražší, ale pro inspiraci určitě neuškodí si to omrknout.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Elemko, pokud nechcete nějaký speciální termín, a ani zvát moc lidí (kvůli místu na hostinu) tak si myslím, že to zvládnete..ale už moc dlouho nečekejte. My jsme původně chtěli nějakej zámeček v okolí Prahy - aby jsme to měli všechno pod kontrolou (teď to řešíme přes telefon, e-mail a o víkendech - zatím to jde..), ale bylo to beznadějně zadaný až do října..
Odpovědět
Ahoj Emko, díky za odpověď. Zkusíme se tam zajet podívat. PO šatech se koukám v Praze. Na webu jsem našla ve 3 dalších salonech bobastické šaty. A tak, díky tomuto chatu, jsem se tam na zítra a na čt objednala. Také jsem jako Elemka měla pocit že jsem mimo. :-S Asi dražší budou,ale když jsem se jen po telefonu ptala u nás, jestli mají tu značku která mě zaujala, tak ani náhodou. V jednom mají jen Romantica.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holčiny, tak jsme včera vybírali šaty pro mého miláčka..vydržel toho chudák dost - zkoušel tři saka (různý barvy - šedá, černá, tmavě modrá), dvoje kalhoty. Košile se naštěstí povedla na poprvé. Hrůza byla s kravatou, ale nakonec jsme to zvládli... vyhrál tmavě modrý oblek, světlounce růžová košile - no slušelo mu to moc..ale myslím že je rád, že to má za sebou..
Odpovědět
Ahoj Emko, tak to Ti závidím,mám pocit že s mým miláčkem to bude opravdu veselé :-). Od své prvotní představy ustoupil, když jsem se začala chytat za hlavu :-D Takže budeme shánět tmavě šedý až antracitový oblek, modrý si moc dobře představit nedovedu, ale třeba.....Ale napřed moje šaty. A pak teprve to další ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Hm, to já chtěla mít jeho oblek vyřešený jako první, abych se teď mohla věnovat jenom sobě - bude to na dýl.. Nějaký šaty pro mě už jsem viděla i zkoušela, ale nebylo to ono.. :-S Ještě si nejsem úplně jistá, ale asi vezmu broučka s sebou jako poradce..on je totiž hrozně zvědavej.. :-) Co si o tom myslíš? Ukážeš se mu v šatech dřív nebo až v den D?
Odpovědět
To je dobrá strategie, mít ho rychle z krku :-D (to je legrace).Já zase nejprve pro sebe a dle toho ladit jeho - střih, košily apod. Taky to bude nadýl, s tím počítám :-| V žádném případě se mu v šatech neukážu! Až ve svatební den. A to ještě je u nás tradice že si mě musí vykoupit - nastrkují se mu jiné nevěsty schované za "dohazovače" a on podle toho co má šanci vidět, tak přihazuje. Pamatuji se, když jsem byla malá, tak mě asi na dvou svatbách takhle navlíkli do nějakých šatů a taky jsem hrála fingovanou nevěstu :-) Zatím vyrážím sama, ve druhé fázi přijede jako poradce sestřenka a asi jako poslední instance maminka :-) Zatím návrhy ukazuji vytištěné z internetu. Dneska jdu do jednoho salonu a zítra do dalšího. Tak jsem zvědavá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To jsem taky zvědavá :-D Odkud vlastně jste? Dneska už jdu od netu tak zítra..
Odpovědět
Ahoj, pro emko jsme ze Strakonic :-D Šaty už se začínají rýsovat, nejvíce na mě asi udělaly dojem ty v prvním salonu co jsem byla. Ještě tenhle týden někam zajdu a pak už chci tuto fázi zakončit :-)
Odpovědět
Jen chci pozdravit Strakoňačky, svatbu mám sice v červenci, ale potěšilo mně, že je nás tu víc "domácích" :-) máme to ve Vodňanech v kostele, já jsem ze ST, snoubenec z ČB a bydlíme v ČB.
Odpovědět
Zdravím Vanilku, v jakém kostele to máte? Nemáš doporučení na fotografa?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holčiny.. jak pokračujete? My jsme si dali chvilku pauzu - i když já ten net pořád projíždím. Přemýšlím nad výzdobou restaurace, nad šperkama - s tím mám problém (alergie na nikl :-( )
Odpovědět
Ahojky, přidávám se k zářijovým nevěstám :-) Zařízený máme zatím jenom termín a já jsem si už zamluvila šaty - byla to docela láska na první pohled - první šatky, co jsem uviděla (ale nevzala jsem je hned, prošla jsem mezitím několik půjčoven a nakonec jsem se stejně vrátila k těm prvním) a vlastně mám už i botky - ty jsem vyzkoušela minulou sobotu u kamarádky na její svatbě - botky se osvědčily, takže se nemusím bát, že skončím na své svatbě s puchýři na palcích :-D . Ženich už má oblek doma - šel si jednou koupit jenom sako a přišel rovnou s celým oblekem (včetně košile, kravaty atd.) :-) A moooc mu to v tom sluší :-) Svatební oznámení se snažíme vyrobit sami, ale zatím nám to nějak nejde...Teď nám zbývá zařídit místo na hostinu, kytky, prstýnky...no je toho ještě na zařizování hooooooooooooooooooooodně.......
Odpovědět
Ahojky, já jsem absolvovala jednodenní pouť po salonech a večer jsem z toho byla out :-) Mám v tom akorát zmatek, protože nevím které.... A všude straší, že je nejvyšší čas se rozhodnout... Prstýnky zatím také nemáme, vyrazila jsem do klenotnictví, kde se mému drahému nějaké líbily, ale já jsem je tam nenašla :-))))). No a jinak zatím nic :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, asi se z toho do září zbláznim...nevydrželi jsme a byli jsme se v sobotu podívat v dalšim zlatnictví. Přitom jsme si řekli, že si necháme udělat prstýnky v Písku, a už se budeme věnovat něčemu jinýmu. No každopádně, vlezli jsme do zlatnictví v Roudnici nad Labem a hádejte co? Měli tam zase jiný vzorky, taky dobrý ceny - takže jsme zase na začátku. Pokud můžete, když si něco vyberete.......UŽ SE NECHOĎTE DÍVAT NA NIC JINÝHO......ať neblázníte jako já. Mě připadá, že se mi nakonec nebude líbit nic, protože vždycky najdu něco lepšího než mám..
Odpovědět
Pavlindo, ve Vodňanech znám jen jeden kostel (já vůbec moc neznám Vodňany :-) ), a to ten na náměstí, Panny Marie, tak v tom to máme. Doporučení na fotografa? Ve ST ne, máme ho z ČB, protože tu bydlíme a máme tu i hostinu.
Odpovědět
Profilova fotka
Vanilka se zalozi vlakno na cervenec a potom zanasi do zari! :-)))
Odpovědět
To víš, Ene, já se omlouvám, ale potěšilo mně, že jsem tu našla krajanku, co krajanku, přímo spolubydlící:-))) Ale neboj, už nebudu opruzovat, vracím se do července:-)
Odpovědět
Ahoj, jsem také z jižních Čech (ČB) a připojuji se, datum svatby 10.9.05. Má někdo jěště toto datum? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my máme 10.9.2005 ve 12,00 v Blatný na zámku. Kde a v kolik to máte vy?
Odpovědět
Ahoj, my máme také 10.9.2005 a jsme ze Strakonic :-)
Odpovědět
Ahoj holky, hlásí se další nevěsta z jižních Čech. Já jsem z ČB termín svatby máme 23.9.05. Máte už něco zařízenýho? Já mám zatím zamluvený moje šaty a koupený boty, jinak nic.
Odpovědět
Ahoj ruzo, tak to jseš dobrá. Já zatím nic. Čím víc salonů procházím tím v tom mám akorát zmatek. Nějak nemohu sehnat/vybrat ty pravé šaty.....Na prstýnky se chystáme jít podívat příští týden.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?