Svatební den v srpnu 2009. Kdo má ještě toto datum?

Ahoj, má někdo datum 1. srpna 2009? :-)
Odpovědět
1
2
48
ahoj. já bych ho chtěla:o) ;-)
Odpovědět
Ahoj, tak my už ho máme "pevné"...Máme to na zámku a oddávají tam jen první sobotu v měsíci, takže jsme to raději zamluvili takhle rok dopředu. ;-) A kde to máte vy? Kdy chcete jít zamluvit termín?
Odpovědět
Chtěli bysme to kousek od Bezděkova....jentam pěknej 4* hotýlek......fakt nádhera! a zamluvit termín?? noo, tak to nevím.... :-| ale řekla bych, že už moc volných termínů nemají.....mají dost napylno |-|
Odpovědět
Tak tam rychle zajeďte, ne? ;-) My jsme to zamluvili hned první den, co brali termíny :-N Prostě jsem nechtěla nic riskovat.Teď ještě uvažuji, že zarezervuju fotografku a kameramana a bude zas na půl roku klid :-D
Odpovědět
Haló, haló copak nikdo nemá toto datum? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já se taky vdávám v tenhle den:)Ale začala jsem diskusi v srpnu,poněvadž na moje forum 1.8.nikdy neodpovídal:)
Odpovědět
Tys založila diskusi 1.8.2009? Tak to by tě stejně asi šoupli sem...Tak vítej ;-) Už máte datum jisté nebo je zatím pouze vysněné? Já mám další věc zařízenou : zamluvenou fotografku, kterou jsem si strašně přála... x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme doufám jisté po novém roce musím zavolat na matriku a zamluvit.Ale je to na 99.9 %:) Mám už taky vysněného fotografa.a ted koštuju vzorky cukroví.Aspoň na vánoce nebudem muset tolik péct:)
Odpovědět
Tak to je super! :-) Já jsem teď objevila super koláče..V jedné pekárně cestou do práce.Jsou fakt výborné a přijdou mi i celkem levné 7,50,- Ale je to malinká pekárna a nevím jestli berou tak velké objednávky :-N :-D Ale na to je ještě čas... ;-)
Odpovědět
Ahoj. Taky mám 1.8. - v zahradě na Kuksu u Dvora Králové n.L., ale ještě nás na matrice nenechali si to zamluvit. Prý až v lednu. Budu se ještě 4 měsíce klepat, že mi ten termín někdo vyfoukne :-(
Odpovědět
Profilova fotka
To asi všichni:)) Já čekám každým dnem šaty z ebay...sice brzo,ale když já se do nich zamilovala a musím je mít:)Tak snad mi budou:)
Odpovědět
Čau holky :-) , Jé, macinko, hoď link, ať se taky pokocháme ;-) Já obdivuji tvou odvahu...Bála bych se, že mi třeba vůbec nebudou sedět nebo že budou úplně jiné, než na obrázku..Ale já jsem takový srab ve všem takovém. Prostě bych si nic neobědnala třebas přes net..Jak si na to nemůžu šáhnout, tak tomu nevěřím :-D Musím mít všechno "LIVE" :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
lafemme,mám v albu.Za 3 tisíce jsem to prostě musela risknout..u nás bych měla půjčovné za pěkné 5-7 tisíc.
Odpovědět
Čau kočky ;-) Mac, ty jsou fakt supr nádherné!! x-) Určitě pak dej svou fotku, až dorazí, ok?!Ale na obrázku vypadají úchvatně... Dobře jsi vybrala :-) A odkud ti je posílají (z jaké země)?Já se v ebay ani trochu nevyznám.. :-N A kolkik stojí poštovné?
Odpovědět
Profilova fotka
lefamme: jojo,dám si ji do alba:) Šaty jsou z číny od asapbay..je to nějakej číňánek a podle ohlasů,šije pěkně.Šaty jsou napodpbeninou orig návrháře s USA...zase jsem zapomněla na to jméno:((Poštovné je 1000Kč,ale různí se to od prodávajícího.Já bych ale od nikoho jiného nebrala,tenhle je jistota.
Odpovědět
mac : Tak to se těším na fotky ;-) Dneska jsem se dověděla, že paní, od které jsme chtěli napéct, si účtuje za 1 koláč 11Kč, takže zvažujem, že koláče zrušíme nebo úplně zminimalizujem...Myslím tím rozvážení koláču.Samozřejmě na svat. tabuli nesmí chybět ;-) To jsou přece šílené pálky... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mame 1.8.2009 :-D Uz mame zamluvenej hotel, kde bude v zahrade obrad a pak i hostina... :) Zamluvenyho fotografa a cekam na zimu at to definitivne zamluvim i na matrice :) A saticky uz mam doma... taky z ebay.. od Asapa ;)
Odpovědět
Profilova fotka
lafemme:jo to jo,já ted přemýšlím,jestli dát 10.000 za skupinu.Vůbec se mi nechce tolik peněz...já na to makám pěkně dlouho a oni to maj za den:( kotakkoz: jsi spokojená se šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
Mno... saty nejsou spatny.. jen jak se u asapa rika, kdyz je tam vysivka, tak je to dost riziko.. a ja mam samozrejme s vysivkou a jeste barevnou :D Ale myslim, ze to patri porad k tem lepsim dilum, vpodstate jsem spokojena ;) Za ty penize je to dobra prace.. a aspon si muzes rict co jak kde chces.. nez jen vybirat z toho co ti za draho nabizi v salonech ;)
Odpovědět
Profilova fotka
No,já jsem zvědavá na ty svoje:))
Odpovědět
Já jsem na živou hudbu rezignovala..Prostě nikdy to nebude jako originál a tak si raději své oblíbené songy pustím reprodukovaně a zadara...Ještě když se pak třeba připijou a pěkně jim to ujíždí :-S Nějak jsem kapelám nepřišla na chuť..A že organizujou soutěže? Stačí pár fajn podnikavých lidí na svatbě a na soutěže dojde i tak, ne?! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já miluju zase živou,plesy atd....ulítávám na tom,ale musí být šikovní...
Odpovědět
Ahoj kočky, včera jsem byla na svatbě a bylo to úžasné. Nevěsta byla krásná..Připomínala mi Arielu x-) x-) x-) Úplně jsme tou atmosférou načuchli a dokonce i přítel o tom pořád mluví :-D A co vy, Jak se máte a co přípravy? Já jsem si až te´d uvědomila, že nám zbývá jen 10 měsíců... :-. To utíká, že? Holky, můžete mi poradit, prosím, jak si můžu do alba přidat takový ten "páseků", kde se odpočítávají dny do svatby? No snad jste pochopily, co myslím :-N
Odpovědět
Profilova fotka
lafemme já mám problém s tím,jak udělat odstavec,natož tam něco přidat,ale taky bych to chtěla....a myš jako srdíčko:))Tak nám někdo poraďte:) Lafemme,včera jsem udělala supr nákup,koupila jsem si kožené pohodlné botky na svatbu jenom za 10 euro:))Mám z toho takovou radost!:)) Nejsem moc podpatkový typ a měla jsem z toho depku,že budu o svatbě pajdat,ale tyhle jsou jak z bavlnky.
Odpovědět
Macinko, tak prosím hoď photo do albumíku ;-) Já mám taky vysněné botky viz. mé album, ale vůbec nevím, kde je sehnat, takže asi nic no ;-( Jo a poraďte nám někdo...nám PC antitalentům :-D
Odpovědět
Jdeme ven. Tak pááá večer :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mám je v albíčku.Nejsou výstřelkem módy,ale stačí:)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo,ty tvoje vysněné jsou krásné:)) na eay možná bys něco podobného našla.Já bych se na nich zabila:))
Odpovědět
Mac: Jé botky máš moc hezké, ale taky mají podpatek, takže trénuj :-D Jenže přes ebay bych si ty své nomohla zkusit a co kdyby tlačily??? :-S :-N
Odpovědět
Profilova fotka
No,to je blbý,bála jsem si je taky objednat. Ale myslím,že tady v ČR je asi neseženeš...:(
Odpovědět
1
2
48
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?