Svatební den 15.8.2009. Líbí se Vám toto datum?

Profilova fotka
Ahojte, možná je ještě brzo zakládat téma na určitý den, ale věřim, že nejsem jediná nevěsta, ktere se toto datum libí. :-D
Odpovědět
Ahojky,me se taky libi. uz ho mame zamluveny:-)
Odpovědět
Profilova fotka
jeee, super, prvni ohlas... a ja uz myslela ze budu jedina :) my budeme taky volat na matriku a rezervovat termin at nam ho nekdo nevyfoukne :))
Odpovědět
To byste meli! Kde to budete mit? My zvolili Pruhonice :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my bysme chteli Kacinu :-)
Odpovědět
Ahojky, taky máme tento termín ;-) Ale tak nějak spíš jen proto, že neoddávají 1. 8., ani 8. 8. - tak nám nic jinýho nezbylo... :-) Mějte se mocka fajn.
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít svatbu také tento den. Už to máme domluvené s matrikou i zámečkem :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
ahoj, taky se přidávám k debatě. Bereme se na Kozlu. :-)
Odpovědět
Ahoj, taky máme tento termín. Máme zamluvený kostel na Sv. Kopečku :-)
Odpovědět
a co už máte všechno nachystáno?
Odpovědět
ahojky nevěsty, i já se budu vdávat v tento den :-) . Máme zamluvený termín, místo, mám zamluvené šaty, koupené botičky i závoj ;-) . Miláček si zakoupil oblek ;-) . A začínáme pracovat na takových těch nezbytných maličkostech :-D . A jak jste na tom vy????
Odpovědět
pet: my jsme na tom zhruba stejně, jinak já mám ještě bižuterii a slíbenou výrobu dortu..pořád se uklidňuju tím, že jsou přece mraky času před námi :)
Odpovědět
Mraky casu, ktere ale leti jako voda:-) Zvlast kdyz organitujes svatbu z daleka. Jste na tom skvele holky!
Odpovědět
Článek se načítá
My to mame podobne, jen jeste dorty, kolacky, vysluzky a nejaka ta dekorace chybi...
Odpovědět
luciasss: zdaleka? odkud ji organizuješ? my zatím o jídle ještě ani nezačali uvažovat :))
Odpovědět
Momentalne ziju v Londyne, ale jeste pred svatbou se budeme stehovat do Bruselu - pritel je Belgican... Takze je to trochu slozitejsi, hosty mame taky z ruznych koutu - Brusel, Lucembursko, Slovensko, Uk, tak se to snazim nejak rozumne zkoordinovat:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také mám termín 15.8. 2009 v zámku v Linhartovech, vidím, že tohle datum je populární
Odpovědět
Profilova fotka
Máme už termín, zamluvený zámeček, ale svatba to bude skromná, nechceme nic velkého, ani by to asi z finančního hlediska nešlo...
Odpovědět
verusa: taky koukám, že bude ten den spousta svateb :) kolik tedy tak plánujete mít hostů, smím-li se ptát?
Odpovědět
Profilova fotka
To aussee: Po obřadu, kde může vlastně přijít kdokoliv, půjdeme jen na oběd s rodiči, sourozenci a svědky plus jejich partnery, ale dohromady to bude 30 lidí i s dětma, takže i tak je to hodně, ale ten oběd ještě zvládneme. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Oběd bude dejme tomu od jedné - tří hod. a pak zase domů, máme v plánu si s mým, v té době už manželem, zajet někam sami třeba na výlet nebo jen na večeři večer.
Odpovědět
Taky máme tento termín. Máme zamluvený kostel na sv. Kopečku na 13:00, cukroví, penzion, šaty, zakoupené boty a oblek. Příští týden vybereme prstýnky a oznámení :-D Nejhorší bylo sehnat hudbu!!!! Všichni byli už obsazení!!! :-S
Odpovědět
Profilova fotka
jste šikovné holky, já protože jsem zastánce malé svatby, ještě ani nemám šaty, ani oblek. Teď v sobotu jedu omrknout něco do Polska, ale chtěla bych spíše něco jednoduchého.
Odpovědět
Ahoj, muzu se pridat i kdyz mame datum o den driv? Mame uz zamluveny misto, cas a hostinu a zaciname pracovat na oznameni - chceme totiz zkusit vlastni vyrobu, tak jsem zvedava jak to nakonec dopadne.
Odpovědět
Ahoj holky, včera jsme konečně objednali oznámení. Nakonec sešlo ze všech pokusů vlastní výroby, chceme to co nejjednodušší. Čekáme na korekturu a jsme docela zvědaví :) cuketacek: a kdepak se berete?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, to my už se shodli na oznámení - vzhledem k tomu, že můj přítel je vášnivý cyklista, tak bychom chtěli nevěstu a ženicha na kole, pokud nám to neudělají v místě bydliště, tak budeme objednávat přes internet, šaty už mám taky objednané, úplně jednoduché, splývavé po zem.
Odpovědět
je, no hura, ja ani nevedela, ze tema k nasemu datu uz existuje. my mame svatbu na zamku v Kunine :-)
Odpovědět
My se budeme brat v Ruzovem sadu v Lidicich. Uz jsme se tam byli podivat a vypada to moc hezky.
Odpovědět
tak my právě čekáme , až nám poštou přijdou vzorky oznámení, těšíme se :)
Odpovědět
Tak to drzim palce aby i tistena podoba oznameni byla presne podle vasich predstav ;-)
Odpovědět
Ahoj, holky tak jak pokracujou pripravy? Ja jsem si uz konecne koupila boty a zacina se nam aspon trochu rysovat podoba oznameni. Jen co prijdou barvy do tiskarny, tak zaciname zkouset co na papire bude vypadat nejlip :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?