Svatby v Poděbradech a Kolíně. Tipy na dodavatele

Ahoj nevěsty, která už taky plánujete svatbu? :) Tipy na salony, cukrárny, fotografy, prstýnky atd. sem :)
Odpovědět
Profilova fotka
maroussia: ahojky nevím jestli se můžu zapojit protože svatbu mám už tuto sobotu, ale skušenosti s okolím Kolína mám takže můžu poradit... Co se týče salonů - záleží na tom co hledáte, já nechtěla moc přezdobený šaty, ale za návštěvu rozhodně stojí Afrodité, Diva studio, a já jsem si šaty nakonec vybrala v Nových Dvorech kousek od Kutné Hory v studiu Styl, mají i webovky tak můžete juknout ;-) Svatební dort jsem si dala upéct v Zálabské cukrárně, výsledek vám můžu dodat později i s fotem. No a fotografa jsme si vybrali Vidrnu, protože jeho ponuka poměr cena+množství fotek se nám zdála nejlepší, snad budou fotky hezké :-) Prstýnky jsme si dávali dělat na Slovensku, protože nás tam vyšli lepněji než tady, co jsem se ptala v zlatnictvích po Kolíně, tak cena vyla od 5 tisíc vejš za 1 prsten, záleží od gramáže...
Odpovědět
Super, díky za tipy :) Samozřejmně tipy od "zkušených" nevěst jsou vítané .)
Odpovědět
Že bych se vdávala jako jediná? :)
Odpovědět
Ahoj holky!:-) To jsem ráda za tohle téma, protože se vdávám v Poděbradech a moc to tam zatím neznám:-).
Odpovědět
Maroussia: tak teď jsem si uvědomila, že jsme zatím dvě:-D. V Poděbradech můžu doporučit cukrárnu U Reinvaldů, je to na náměstí. Pravidelně tam kupujeme zákusky a mívají obrovský výběr, strašně hezký a dobrý věci...na svatební dort se tam ale teprve půjdu zeptat. No a někde tady bylo i téma Kolín a Kutná Hora, kde si holky taky sdělovaly tipy a zkušenosti.
Odpovědět
U Reinvaldů je to asi nejlepší, tam to taky znám :) Já jsem viděla jejich katalog svatebních dortů a jsou celkem pěkné. Kolín a Kutná Hora tu je, ale tam je to spíš o té Kutné Hoře :) Já se taky vdávám v Poděbradech :) Kdy máš termín?
Odpovědět
maroussia: a ten katalog jsi viděla u nich v cukrárně, nebo ti ho posílali mailem?:-) Termín máme 6.8.2011 v bude to v Havířském kostelíku. Kdy ty?
Odpovědět
My to máme 10.6. 2011 v Poděbradech na radnici. Katalog mají volně k nahlédnutí v cukrárně, mají speciální svatební i s klasickými dorty. A co už máš naplánované? My máme termín a fotografku :)
Odpovědět
maroussia: tak to já tam zajdu, díky:-). No máme na matrice domluvený termín, zarezervovaný ten kostelík a zamluvenou fotografku. Taky jsme se byli domluvit v restauraci. V těch Poděbradech ale není tlak, všichni se tam diví, když plánuješ rok předem, nepřišlo ti to? Tak vy máte červen, to je přece jenom blíž:-).
Odpovědět
My jsme v restauraci ještě nebyli, budem tam dělat jen oběd a hlavně si chceme nejdřív pár restaurací v klidu prohlédnout. Jakou máte fotografku? My Hanu Skácelou. A na matrice se nedivili vůbec :)
Odpovědět
Nepřidá se ještě někdo? :-)
Odpovědět
maroussia: Ahoj:-), odkaz na naši fotografku ti pošlu přes IP. Jinak musím pochválit výběr šatů, jsou opravdu krásný. A ty boty jsem si vybrala taky, ale v krémový barvě. Jsou pohodlný?
Odpovědět
Článek se načítá
Díky, šatičky byly láska na první pohled :) Jojo, botky jsou super :)
Odpovědět
Odkud jsou ty krásný botičky? taky se mi líběj....
Odpovědět
liana: Studio Princess, ale mají je i na Ebayi...
Odpovědět
bella22: dík, kouknu tam, taky to je láska na první pohled
Odpovědět
A jsou i pohodlné :)
Odpovědět
A dobrá rada - jestli máš do svatby čas, mívají někdy na tyhle boty na e-shopu slevy :)
Odpovědět
Nemáte někdo tip na restauraci v Poděbradech? My tam jezdíme leda na zmrlinu na kolonádu :) A nechce se mi obíhat a ochutnávat všude... navíc nemám ani moc přehled, kde co je...
Odpovědět
Ahoj holky, tak to vypadá, že už se bude svatbička plánovat i u nás:) Přítel o tom mluvil, oznámil to už kdy i rodině a najednou to utichlo a dnes u našich jsem si jen tak rejpla a on úplně v klidu, že je to přeci jasný, že příští rok si mě vezme... tak koukám, jak už máte zarezervované dutum svatby, místo atd =-) Furt ještě nevím, kde bude obřad... Přítel chtěl Kolín, ale to se mi nelíbí, hodně chváli slyším na K. Horu a na Kostelec. n. Č. L.... - tam jsem i byla a bylo to fajn:)
Odpovědět
Jojo, v Kostelci je to pěkný, ale i Kolín je moc hezkej - i když tam nevím o moc dobtrých místech na focení - možná tak park u polikliniky, ale tam chodí lidi venčit pejsky :D - proto jsme se taky rozhodli pro Poděbrady, doufám, že v dubnu už tam něco pokvete a bude v provozu fonátana, jinak mě asi švihne :D Co vím, tak v Kostelci už vypisují termíny na příští rok, v Kolíně až na přelomu listopadu a prosince a člověk tam musí zajít jedině osobně + chtějí vyplněný dotazník se jménama svědků... S Kutnou Horou žádné zkušenosti nemám :) No a my máme Poděbrady, tam termín můžeš zamluvit kdykoliv a stačí i mailem :) Jinak doporučuju co nejdřív zamlouvat (nebo aspoň vybírat) fotografa, ty bývají nejvíc obsazení, místo na oběd stačí myslím po novém roce :) A můžu ti dát i pár tipů na svatební salony :)
Odpovědět
Ahojki holky, neznáte nějakou dobrou kapelu z okolí Kolína, Nymburka a tak? Máte nějaké zkušenosti s kapelou Eso z Kolína?
Odpovědět
Eso hrajou hodně na plesech, jsou dobrý...
Odpovědět
Maroussia-moc děkuju za rady:) no, já bych už zamlouvala a plánovala, ale mám to složitý :-D včera ten můj chlap řekl, že svatba bude, ale kdybych se ho dnes zeptala, kde teda, tak bude řikat, že už zase ho uháním (samozřejmě s úsměvem).... No, budu doufat, že vybereme nějaké hezké datum, chtěla jsem 11. 6. 2011, ale to prej není dobré datum a např. v kostelci zrovna ani neoddávají.... Jinak já jsem ze Zásmuk, bych to brala klidně tady u nás na zámečku, ale určitě znáš, jak to chodí v těchto malých městečkách... tak radši bych vyjela někam jinam.... Kolín nechci právě proto, že je to na náměstí, není možnost hezkých fotek, všude choděj lidi a to já budu radši uklizená někde u kapličky :-D Kapela-tak máme jedny "rodiný" muzikanty:) jsou to dva páni, občas jezdí pán a paní a jsou super, nevím, jak se jmenují :-. ale hrají nám na větších oslavách, tetě hráli i min. rok na svatbě a jsou super :-D
Odpovědět
No, myslím, že zrovna v Kostelci bude dost frmol (je tu i diskuze o Kostelci a kapli sv. Vojtěcha :), takže bych moc neváhala :) Když jsi ze Zásmuk, neznáš tam H-Max studio - uvažuju o nich na natočení videa :)
Odpovědět
Maroussia-zítra tam asi budu volat, zeptám se na volný data a dohodnem to :-) at se to hejbe, když čtu, jaký jsou problémy s fotografama atd... Ty jo, tak to studio vůbec neznám, to má být v Zásmukách??
Odpovědět
Je to v Zásmukách, pán se jmenuje Miroslav Hejný a dělá snad i reklamy... A má fakt dobrý ceny :D Jojo, Kostelec je super :) Fotografové jsou nedostatkové zboží :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky já jsem sice z Kutné Hore,ale v lednu budeme kupovat prstýnky a chci se zeptat na nějako zlatnictví v Kolíně kde mají rozumné ceny?Moc díky za rady :-)
Odpovědět
Ahoj, no tak to bude myslím asi oříšek... Teda záleží, co považuješ za rozumnou cenu :)
Odpovědět
Profilova fotka
3 až 4000,-Naši známý sehnaly v akci krásný zlatý snubáčky za 3300,-Ale někde v teplicích a už je to taky půl roku... Ono to stejnak asi budem muset oblítat všechno...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?