Svatby v Kroměříži a okolí

Profilova fotka
Vdavky v Kroměříži a okolí
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se vdavam v Kromerizi.. ale letos - 2.10.2010
Odpovědět
Profilova fotka
Lususchka, taky budeme mit obrad na Octarne v kapli Sv.Krize.. pak ti muzu poreferovat. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jeeee, to by bylo fain - určitě budu rády, když se podělíš o zkušenost - jinak blahopřeju. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kroměříž je krásný a hlavně čistý a historický město. Dá se tam fotit v podzámecké nebo květné zahradě. To je super. Rozmýšlela jsem se, zda neudělat svatbu na zámku, ale cena mi vyrazila dech a stejně krásná atmosféra je v kapli, tak proč ne tam. Už se těším - jen zamluvit termín na radnici v listopadu a pak si to rezervovat na Octárně.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Díky za info, já budu mít asi fotografa z Brna konecnesvoji. Co jsem viděla je moc hezké a slyšela jsem také samou chválu.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj pridavam se k vam :-) jsem asi 30 km od KM
Odpovědět
Profilova fotka
picasso_123: a kdypak to máš a kdepak? v Kroměříži nebo někde jinde?
Odpovědět
Profilova fotka
mame to v cervnu u nas v Bystrici pod Hostynem, a vy to mate v planu kde??
Odpovědět
Profilova fotka
v kroměříži na octárně, také v červnu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
zdravím vás nevěsty, omlouvám se, že vám sem "lezu' jen se chci zeptat zda některá z vás neznáte fotografa Radmila Schneidra z Uherského Hradiště..narazila jsem na jeho stránky a fotky se mi líbí, ale chtěla bych nějaké reference..:) popřípadě nějaké další typy:) děkuji moc a přeji příjemné svatební přípravy ;-)
Odpovědět
ahoj holky já budu mít taky svatbu v Kroměříži. Budeme to mít 6.8 na radnici :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky ,přidávám se k vám ,my máme svatbu 9.7. v Podzámecké zahradě. Kde si vybíráte šaty?
Odpovědět
@macci84 V Kroměříži jsou jen dva salony. V Julianě aspoň na mě neměla ani jedny šaty a v Paulině ta je na proti bočního vchodu do Podzámky za Soldánem tam má pěkné šaty . Vybrala jsem si tam , ale na konec jsem si půjčila šaty až v Hodoníně
Odpovědět
Ahoj ,já se právě chystám ty salony obejít ,jak tak čtu ,tak je asi nejvyšší čas ,aby na mě něco zbylo :-N . Kolem té Pauliny jsem šla ,ale měli zrovna zavřeno,přijde mi to tam hodně malé ,ale výběr tam asi bude. A nevíš prosím jaké ceny se pohybují v Julianě nebo v té Paulině ?Teď tu novou kolekci v Julianě - cotour jsem našla v jiném salonu za 8,500 kč,což mi přijde hodně :-(
Odpovědět
@macci84 na šaty se chodí půl roku do předu. Všude chtějí zálohu když si šaty vybereš, ale mysli na to že záloha se nevrací pokud by jsi si šaty někde zamluvila a v druhém salonu by se ti líbili jiné tak to zrušit jde ale zálohu už ti nevrátí. Záloha je všude jiná někde chtějí 1000kč a někde i 4000 kč. To záleží na salonu. V Paulině má šaty od 4000- 7000 a má tam docela výběr. V Julianě jsou dražší tam počítej i 10 000 já jsem se na cenu neptala protože na mě šaty neměla. Ale je tam možnost že ti šaty ušijí ale s toho jsem měla strach co když by se mi potom nelíbili a ušijí je přímo na tebe. Tak tuhle variantu jsem zavrhla. Já mám šaty z Hodonína za 7300 a jsou úplně nové a je to španělská kolekce. Ty jsou takové propracované vystužené že tam nemusíš mít podprsenku a i ty detaily jsou propracované jen si vybrat které se ti budou líbit.
Odpovědět
@dedata to jsem nevěděla, že s tou zálohou je to takhle ,Já právě nemám moc čas obíhat salony , tak bych byla ráda, kdybych si nějaké vybrala hned v prvním nebo v druhým, Ušít si je určitě nechci ,musím je vidět hned na sobě a ne až pak po ušití .A chtěla bych je tak kolem 6000kč,tak snad budu mít štěstí . ;-)
Odpovědět
@macci84 No já nevím jestli si vybereš hned v prvním nebo druhém salonu. Ono je na tobě jestli se budeš chtít podívat i někde jinde než jen v Kroměříži. V KM jsou totiž jen dva salony. Záleží jakou máš velikost pokud se vlezeš do velikosti 40 tak pro tebe budou mít šatů spoustu. Tyhle malé velikosti v salonech jsou ale já mám velikost přes prsa 48 a potom 46 nebo 50 a 48 podle toho jak jsou šaty šité a na mě třeba v Julianě neměla ani jedny šaty. Tak mi nezbylo nic jiného než jed někam jinam abych si vybrala. S tou zálohou to tak prostě je. Záleží jestli je ta kolekce nová ty jsou dražší a kolekce co je rok stará tak je levnější. Dají se i šaty koupit většina salonů když dostanou novou kolekci tak šaty staré třeba 2 roky vyprodávají. Jsou podstatně levnější já jsem si zkoušela třeba šaty co byly na prodej a stáli jen 3000 a byli by moje ale byli krátké to už záleží jestli ti budou dost a jak sednou. Chce to se podívat protože v jednom salonu budou určitě krásné šaty ale v tom druhém nebo pátém se ti můžou líbit podstatně víc a potom budeš přemýšlet já jsem byla v pěti salonech a vyzkoušela asi 9 šaty a vybrala jsem si až ty předposlední. Oproti těm ostatním mi prostě seděli nikde netáhly, bylo mi v nich dobře protože když je máš mít na sobě celý den a měli by tě někde táhnout nebo třeba tlačit kostice tak by to asi nebylo moc příjemné. Tak hodně štěstí ať najdeš to co si představuješ já měla představu úplně jinou ale potom jsem zjistila že ty co jsem si vysnila nikde nemají.
Odpovědět
@dedata já mám velikost tak cca 38,tak snad něco seženu v tom KM ,Dívala jsem se na ten Hodonín a mají tam pěkný výběr, ale pro mě moc daleko . |-| A můžu se zeptat ,kdo tě budě líčit a česat ?já nebydlím přímo v Km,a u nás žádný salon není ,kadeřnictví taky nic moc , tak teď vůbec nevím kam zajít v Km, slyšela jsem chválu na salon EF,ale prý mají pražské ceny .Byla bych ráda .kdyby bylo kadeřnictví a kosmetika dohromady ,než jet první někam do kadeřnictví a pak ještě přes půl Km na kosmetiku .
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj holky mám dotaz nevíte o nějakém místě na hostinu v Kroměříži nebo blízkém okolí. Měli by jsme na mysli aby se dalo sedět i venku. Chtěli by jsme grilovat opíkat sele a tak. Pokud máte nějaké tipy tak prosím pište já jsem bezradná. Děkuji všem
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, máte někdo zkušenost se svatbou v Kroměříži v Květné zahradě? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj holky taky plánujeme svatbu v červenci, někdo v okolí kroměříže a chtěla bych hostinu někde venku, at se napaříme v místnosti, nevíte někdo o nějakém dobrém místě?děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Pokusím se obnovit diskuzi a doufat, že se někdo ozve. Prosím o tipy na svatbu v Kroměříži - můj ideál - ve městě nebo okolí, může být farma, mlýn, sklípek... nejlépe se zahradou nebo oplocené, možnost vyžití pro malé děti (napadá mě např. nějaká farma se zvířátky, hřiště), možnost mít psa, nemusí být velké prostory, hlavně možnost ubytování a prostě vše na jednom místě... najde se něco v okolí Kroměříže? Já zatím pátrám bezúspěšně..
Odpovědět
Profilova fotka
@kittysha A co takhle v Roštíně na Kamínkách? To není zase tak daleko :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Holky, dáte mi taky nějaký tip na svatbu v okolí Kroměříže v zimě? Svatbu plánujeme na leden 2017 a představovala bych si něco se zimní zahradou :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?