Svatby v Jičíně a okolí

Profilova fotka
ahoj holky, vdava se tu nekdo v Jičíně nebo v jeho okolí? že bysme si mohly predat nejake zkusenosti - kytice, kosmeticky, kadernictvi, saty , hostiny, obrady apod.....
Odpovědět
1
2
Ahojky ...nase svatba bude 24.4.09 na zamku Karlova Koruna ... a hostina a spani v Parkhotelu Skalni mesto ... a kde ty ?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
slunicko my to mame na valdstejne a hostinu v zeleznici markytano: nevim jestli nam klapne fotograf, muzes mi kdyztak do IP napsat nejake kontakty diky
Odpovědět
Ahoj. Já bych se chtěla zeptat jestli se bude někdo vdávat na Humprechtě??
Odpovědět
Profilova fotka
na humprechtu se bude zenit kamarad, ale pochybuju ze je zde registrovany? a kdy to mate?
Odpovědět
Ale až příští rok. Zatim jen sháním inspiraci. Zajímalo by mě jaká tam je svatba, protože se nám to tam moc líbí!!
Odpovědět
Já se vdávala na Kosti, venku - v kapli se nám to nelíbilo, a bylo to super.
Odpovědět
Pindruzko já se taky asi budu vdávat na Valstejne, tedy pokud se na tom s pritelem dohodneme. Mne se to tam libi moc. Byla jsem tam na svatbe kamaradce a byla jsem nadsena. Kdy to mate? My jeste termin nemame, ale pravdepodobne to bude nekdy od druhe poloviny cervence do zacatku zari. Lucy5 byla jsem na svatbe na Humprechte a uprimne jsem byla trochu zklamana. Za prve je tam spatny pristup, musi se tam do toho salu po dost pitomych schodech, takze hure se pohybujici babicky meli smulu a na obrade nebyly a taky mne tam prekvapila nemile akustika. Na koncert dobry, ale na mluvene slovo nic moc. Divne se to tam rozlehalo, meli jsme pocit, ze nerozumime a i na DVD je spatne rozumet. Ale jinak organizace nemela chybu a prostredi je moc a moc krasne. Taky jsem to nejdriv chtela na Humprechtu, ale kvůli te akustice jsem si to rozmyslela.
Odpovědět
Profilova fotka
rikaji ze akustika na humprechtu je vyborna, ale asi vazne jen na tu hudbu me se taky valdstejn hodne libi, pritel ani neprotestoval, je mu to celkem sumak, takze vyber byl na me :-D
Odpovědět
Pindružko, tak to se máš. Můj přítel se k Valdštejnu ještě nevyjádřil. Ale už jsem ho donutila kouknout se aspoň na internetové stránky hradu. Osobně tam nikdy nebyl a to bydlí tak max 20 km odtamtud. =-) Asi na něho budu muset zatlačit, protože ty termíny jsou hodně moc přebraný a svatbu ve čtyři odpoledne fakt nechci. Ale myslím, že se taky moc cukat nebude. Hlavně že bude svatba :-D Mně sse nejdřív moc líbili Dětenice, ale nechce se mi dávat 9 tisíc za obřad a už je to tam taky strašně profláklý a na mě už moc snobský. Tak ten Valdštejn mi prostě vyhovuje. Ještě jsem nezačala nic zařizovat. Co bych taky zařizovala, když ještě nemám termín, že? :-D Asi musím drahou polovici unést na turnovskou matriku, protože jinak se kvůli jeho práci nikdy nevdám. Pořád nemá čas. Taky jsme to ještě nikomu neřekli. Takže hezky na tajňáka. Nechci rodiče plašit. Hlavně spolu nejsme dlouho, takže se chci zatím vyhnout řečem, jestli vím, co dělám a tak. ;-) I když už asi něco tuší, protože mi na prstě přibyl blýskavý prstýnek s kamínkem a vysedávám na netu a zevluju, jaká je nabídka svatebních propriet. Snažím se být nenápadná, ale asi mi to moc nejde :-D řeknu jim to, až budeme mít termín a budeme to mít zhruba promyšlené. To bude asi nejlepší? Jak to vzali vaši rodiče?
Odpovědět
Ahojky vdávám se v Nové Pace
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Ahojky, nevíte o nějaké dobré restauraci v Jičíně nebo okolí kde by se dala uspořádat svatební hostina? Díky:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj Haninko, zkus Parhotel skalní město, bowling Sedmihorky, Železnici, hotel Filip (zámeček), Jičín - U dělové koule, restauraci v Kněžnicích - nevím, jak se jmenuje, ale je mají tam perfektního majitele, dělají hodně svateb, ale ne červenec srpen.
Odpovědět
Profilova fotka
Kavanka díky moc:-)..kdyby Vás napadl ještě nějaký tip, tak mi ho písněte. Díky:-)
Odpovědět
co mexická jičín?
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
V mexický strašně dobře vaří a každý ji chválí, ale ten prostor je spíš pro malinkou svatbu. Ještě nějaký nápad? Taky hledám. Hotel pod šikmou věží neznám, ale zajedu se tam podívat.
Odpovědět
no to je fakt, že ten prostor je dost malý, záleží, jak by sis to představovala...my máme do svatby ješště daleko, ale moje současná představa je, oběd jen s rodiči a svědky, potom teprve obřad (cca v 15:00) a po něm už jen raut se všema- kamarádama, rodičema, atd....takže na to by nám mexická stačila a vaří výborně...nebo dělová koule...
Odpovědět
Ahoj holky, chystám se taky vdávat a vypadá to na Jičín. Moc prosím, vítám jakékoli rady a nápady a předem děkuji. Zjistila jsem, že mám obrovský problém s hudbou na svatební hostinu. Chtěla bych, aby nám zpíval někdo naživo, stačil by jeden člověk, a samozřejmě aby to bylo hezounké, kvalitní a ne moc drahé. Tak jestli Vás někdo napadá, díky, díky, díky!
Odpovědět
My máme zamluvenou kapelu Levou rukou. Budou asi 3 za 6 500 kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahojky, nemá někdo zkušenost s hostinou v bohemce - u dávných lásek?díky vážně o tom uvažujeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte ja se budu vdávat letos v srpnu, mame obrad v Jicine asi u Jakuba v kostele a hlavne bychom chteli mit oslavu na farni zahrqde, uz to mame domluvene..akorat ted shanime a premyslime, jak udelat obcerstveni..puvodne jsme chteli oblozene misy k tomu pecivo a salty ruzne, k veceru pak opekat sele, ale pak jsme zjistili, ze hodne lidi pozvanych neji veprove..a taky jak s priborama a tak? sklenicky bychom meli nejak uz vyresene, ale talire a pribory to bude problem..nemate nekdo nejaky tip? catering, co je v Jicine ma ten den plno..
Odpovědět
a co koupit jednorázové papírové / umělé talíře? na zahradní slavnost se to celkem i hodí... o cateringu nevím, jen o tom jednom co je v Jičíně...jinak jsem ti psala ten učňák, ale nevím jeslti dělají i o prázdninách
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda holky, já se vdávám na hradě Pecka (to bude pecka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
scvrcek: diky moc za ten ucnak, bylo by to super ale o prazdninach fakt nedelaji, zkousela jsem i jine a bohuzel..:( Nasli jsme nejakou agenturu v Bilsku u Horic, kteri pujcuji od zidli pres pribory, talire, podlahy vsechno, poslala jsem poptavku, tak uvidime jak moc si to uctujou..:) ale snad to bude prijatelny..jakoze na fare jsme nakonec nasli cca 80 taliru, ale je to dekor od deti s kolobezkou po jezise krista...:)takze bud pujcime a nebo koupime takovety papirove tvrzene s dekorem, jak pises..:) za tech púar kacek co to stoji nema cenu to umyvat..
Odpovědět
ahojky holčiny, všimla jsem si, že je tu svatba na hradě Pecka. Tak jsme si vybrali tento hrad, je kouzelný a ta obřadní síň, no paráda. Vzkaz pro "xvavb01"-nemáš nějaké foto ze svatby? Mě to čeká v září 2010.
Odpovědět
ahoj holky, tento týden jsme se byli podívat na Pecce a vypadá to že máme vybrané místo na obřad, máte s tím některá zkušenosti? Kde plánujete hostimu a odpolední party? Díky za odpověď
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Obnovuji téma ;-) Je tu někdo z Jičína a okolí, kdo plánuje svatbu? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@slejsa ahojky, já jsem z okolí.. Budu mít svatbu také v červenci 20tého.)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?