Svatby v Jablonci a Liberci, přidejte se

Profilova fotka
Ahoj nevěsty roku 2011. Museli jsme svatbu přesunout až takto za rok, tak zakládám předběžně tuto diskuzi a doufám, že se ke mně někdo co nejdříve přidá. Nikdy není dost brzy..
Odpovědět
1
2
7
Ahojky, my máme taky svatbu 2011, ale ještě nevíme kdy...přítel je z Liberce, takže i Jablonecko/Liberecko připadá v úvahu...takže uvítáme nějaké typy na místo na obřad nebo hostinu..:-) Vy už máte v tomhle jasno?
Odpovědět
Profilova fotka
My taky ještě nevíme kdy, měli jsme se brát 24.dubna, tak to asi necháme taky na ten duben. JJ, my už máme jasno. Obřad Hrubá Skála u Turnova a hostina sál na Frýdštejně..
Odpovědět
U nás vede 11.6., ale kde to ještě vůbec nevíme. Chtěli bysme ale jen malinkou svatbu...A pročpak posunujete o rok?
Odpovědět
To my jsme až srpnový :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Petul rozjíždí rok 2011:-D můžu se zas vetřít?;-)
Odpovědět
Profilova fotka
leawil: Jasně že můžeš! To bys mi tady chyběla... :-D scvrcek: Mě se taky líbí 11.6.2011, ale bohužel v tu dobu budu zřejmě dělat státnice a nechci ty poslední přípravy na svatbu trávit učením. Takže to bude asi duben a svatebka koncem června.. Posunuli jsme to, protože přítelova maminka je nemocná, a druhým důvodem byla přítelova účast v Robinu Hoodovi, byl nadějným favoritem, dostal se hodně daleko, točili u nás medailonek, který poběží příští tuhle neděli v TV a řekli jsme si, že když bude postupovat, tak to přesuneme, aby ta svatba pak nebyla jen rychlovka mezi natáčením..Sice už vypadl, ale když jsme rozhodovali o svatbě, tak se posouval dál a dál. Už mám ale spoustu věcí doma, spoustu věcí už jsem zařizovala (datum na matrice, sál..), tak třeba můžu poradit nebo se podělit s váma.. raduska.83: a kdy přesně? Už víte?
Odpovědět
Profilova fotka
raduska.83: ted jsem byla na diskuzi 2010 a ty tam jsi...Kdy to tedy budete mít?
Odpovědět
Petulka: my budeme státnicovat právě v únoru, máme to na 5,5 roku...takže červen se akorát hodí...teď si sháním inspiraci, přes léto a podzim bych chtěla mít jasno a potom už zase jen škola...chceme se brát až po škole, až budeme samostatní...
Odpovědět
Profilova fotka
Petul díky.:-D
Odpovědět
Profilova fotka
scvrcek: my si oba vyděláváme, přítel už nestuduje, já jo, ale nájem platíme napůl, takže i na svatbu dokážeme našetřit. Většina mých přátel čeká až po škole, ale já bych se bála, že to pak nevyjde. Třeba jedna kamarádka se rozešla s klukem po 7 letech vztahu, protože nedělali žádný "kroky", jen spolu pořád stejně chodili. Ale samozřejmě chápu důvody, proč se brát až po škole. My jsme se rozhodli, že bysme za svatbu nedali víc, než je nezbytně nutný proto, aby se nám to líbilo. Takže proto nečekáme až budeme mít víc peněz, protože ty peníze co potřebujeme našetříme.. A máš nějakou základní představu? Malá, velká,...
Odpovědět
Petulko, nám ani tak nejde o peníze na svatbu, na tu něco našetřeno máme, spíš bych měla blbý pocit vůči rodičům, že se vdávám a pořád od nich budu chtít kapesný..i když kamarádi se teď berou a taky ještě oba studujou. My máme každej práci na půl úvazku, ale stejně nějaký kapesný od rodičů potřebujeme....Jinak se nebojím, že by to nevyšlo,bydlíme spolu už dva roky, takže se nic nezmění v podstatě..:-) A je to už jen rok... Teď se tím oba bavíme, občas zajdem někam mrknout na prstýnky, stahuju si různý fotečky, šatičky atd...:-) Jinak představu máme: určitě malou svatbu, původně jsme mysleli jen rodiče a sourozence, teď je varianta, že i s kamarádama, ale určitě bez hostiny, po obřadu dáme jen malý rautík, na přípitek a geratulace, a nic víc. Potom bysme udělali velkou akci třeba za měsíc na nějaký chatě pro všechny - tak, že bysme zajistili jen maso a třeba sud piva, a ostatní by taky každý něco dovezl - jídlo, flašku apod. Nechceme žádný svatební dary, ale taky nebude žádná hostina a tak. Já ty svatby nemám moc ráda, takový ty klasický - hostina s tetičkama, kolony aut s mašličkama atd ...:-) A šaty chci krátký - mám je v albu:-) Prostě jen takovou pohodovou malou svatbičku. Rautík tak na hodinu...takže to ani nebude drahý:-))
Odpovědět
nevestapetulka: jé, "Pepo, já se spletla" :-D :-D :-D Máme to 2010, já se překlikla 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Tak jsem konečně ve správném tématu. :) Dík nevěstěpeťulce za založení, já na to nějak pořád neměla odvahu. My to plánujeme na 20.duben v kostelíku sv. Josefa v Loučné u Jablonce. Je to sice středa, ale pro nás oba to je významné datum, na radnici s tím nemají problém, tak uvidíme, jak to celé nakonec dopadne.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj x7nina, jsem ráda, že jsem jsem ti udělala radost ;-) Myslím, že těm co na vás záleží bude jedno, jestli to bude středa nebo sobota, budete to mít něčím nové a asi vám ani nikdo termín nevyfoukne. Taky si to budete na pevno zabírat až příští rok nebo už vás to nechali zamluvit letos?
Odpovědět
Profilova fotka
x7nina v Loučné jsou pěkné svatby;-) a duben schvaluju:-D my to měli ve čtvrtek:-)
Odpovědět
Já už na matriku psala, ohledně toho data, za 1) je to středa, tedy úřední den, což zpravidla neoddávají, ale jsou ochotni se přizpůsobit a 2) nějak kolem toho 20. zas budou Velikonoce (jako by nemohly být nějak pravidelně), takže jsem odhodlaná si to datum nechat jednou za čas potvrdit mailem, dokud to nebudu mít zarezervované napevno. Paní matrikářka mi psala, že obřadní dny se schvalují někdy v listopadu a vypisují se až v lednu, takže asi počkám po Novém roce. Nepředpokládám totiž, že nevěst bude na ten den víc a budu se muset prát... :)
Odpovědět
Profilova fotka
To máte dobrý, že chcete oba všední den. A to už ti to předběžně zamluvili? Mě odpálkovali tím, že se na nový rok přijímají rezervace až od 2.1. - pokud je to všední den..
Odpovědět
Profilova fotka
x7nina - na středu určo frmol nebude, my byli taky ve čtv. jediní - zas jsme měli problém y stím, že byly čarodějnice - hudebníci nám zdrhli slavit:-D
Odpovědět
Tak čarodějnice nám naštěstí nehrozí, rezervovat termín napevno budu asi až v tom lednu. Jinak jsem dost přemýšlela nad svatební cestou, jeli bychom začátkem května, někam do tepla. Přítel by chtěl Itálii Benátky, ale to se mi na svatební cestu moc nezdá. Plácnutí u moře tam nehrozí, nehledě na to, že 3.den už nebudeme vědět, kam ještě zajít. :(
Odpovědět
Profilova fotka
my bysme rádi Turecko nebo Řecko, je tam v září ještě teplo..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dneska jsem zjistila, že na matriku se máme dostavit až v lednu, takže zatim budeme zase jen čekat...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky:-) tak se k vám přidávám, protože tahle diskuze je i pro mě aktuální. Studovala jsem pečlivě i diskuzi od Petulky rok 2010. My máme obřad naplánován taky v kostelíku v Loučné, i když mě neustále láká obřad pod širým nebem, ale zase ta závislost na počasí mě děsí. Jinak předběžně máme termín červenec. Jinak zatím tak okukujem, co kdo,kde a za kolik nabízí, vybrali jsem prstýnky, ale ještě je nekoupili:-)Místo na hostinu vůbec netušíme, protože asi budeme mít velkou svatbu a já netuším, co kde tady v okolí je-tak kdyby ste měli nějaký nápady,tak je s radostí uvítám.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky , ted o vikendu mela moje kamaradka hostinu v Kamennym dvoře v Pavlovicich v Liberci- meli tam neco kolem 40 lidí a vše moc super, jídlo bombové, personál úžasný a cena odpovídající kvalite!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
ahojda,zatím se nikdo nepřidal, ale postupně už byste měli mít termíny na rok 2011. Tak jak jste na tom?
Odpovědět
Tak postupuji do správného roku. Termín už máme bloknutej. 22.7.2011 je naše datum. Na arciděkanství byli moc příjemní a nebyl nejmenší problém s termínem.
Odpovědět
Profilova fotka
Take se pridavm , termin mame 14.5. ,ale co jsem koukala tak nevest z okoli LBC tu moc neni :-(, nebo nepisi do temat...
Odpovědět
Profilova fotka
@petulka214 : taky si zatím píši spíš s nevěsty, co měly svatbu už loni. No já jdu v pondělí na matriku, tak snad bude volné datum, co chceme..
Odpovědět
Profilova fotka
@jitka999 : Máte tedy taky pátek, jako my, v kolik hodin máte obřad? Pořád nějak váhám mezi 14 a 15 hod.
Odpovědět
Ve 13. hodin.
Odpovědět
Profilova fotka
tak matrika byl ten nejmensi problem a musim rict ze s pani komunikuju mailem (protoze nejsem v cechach) a supr komunikace .horsi to je s rautem , ty castky ktere si rikaji ....to je na ....
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?