Svatby v Děčíně

Profilova fotka
Přídá se někdo? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Halooo,Děčíňačky kdo se bude vdávat? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj, tak se hlásím... plánujeme letos na konci léta. jak jste na tom vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my máme svatbu letos v červnu, ale zatím toho moc nachystaného nemám:-/ Jak jste na tom vy?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my se budeme brát na konci srpna, takže relativně času ještě dost. i když jak se to vezme... jsme ve velkých přípravách. zamluveno místo na hostinu, jakž takž program na hudbu, místo na úřadě taky, moje šaty vyřešené. teď ladíme oznámení, svatební menu, fotografa a tak. ale jde to pomalu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky.My máme svatbu 16.7. na zámku...Už to dávám dohromady ;-) Pro šaty si jdu vybrat ale až tak příští měsíc...Jen nevím kam na kosmetiku.Neporadíte někdo???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my se bereme 1.7. na zámku.. Nalíčí mě moje kosmetička, jsem s ní moc spokojená. Jmenuje se Petra a pracuje v Elixíru.. A je moc šikovná :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petulinecka86 doporučuju elixír, tam jsou fajn. a taky jsem dostala dobré refernce na freestyle. jak jste na tom s přípravama holky? my už máme zařízenou hostinu, šaty si budu nechat šít, pozvánky jsou hotové... jinak všechno zatím v přípravách.
Odpovědět
Profilova fotka
četla jsem o elixíru na netu....Zkusím tam na zkoušku zajít a nechat se nalíčit na svatbu abych věděla jestli pak má cenu tam jít,nebo ledat něco jiného.Já jdu příští měsíc pro šaty.Teda zatím jen zkoušet.Kde si je necháš šít?Nemáte reference na svatební salon BOhunka?
Odpovědět
@petulinecka86 Zkus salonek V Boleticích,je tam prý moc příjemná paní,ale má to na objednávku.Bohunka má šaty,které půjčila už několikrát...vdávala jsem se loni v létě a byl to tam děs,jednání hrozné.V Boleticích byla moje kamarádka,připravuje jí svatbu se vším všudy a je nadmíru spokojená...zkusim se poptat na kontakt...Nechá ušít šaty i na míru a za cenu půjčovného.
Odpovědět
@petulinecka86 Ještě něco!!Ta moje kamarádka má malou holčičku a v tomhle salonku nechali ušít stejné šaty té mojí kamarádce i její dvouleté holčičce.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a jak to měla cenově?My jsme se byli podívat v Bohunce a má tam právě krásné šaty....A chovala se normálně.
Odpovědět
@petulinecka86 Znáš to,nikdy nejsou spokojený všichni s každým...Ale je fakt,že tenhle nový salonek hodně chváleji. Šaty má kolem 3500-uplně nové,jí na míru!!Za 6tis.prý oblékla ženicha,malou i nevěstu!Kontakt je o.kala@centrum.cz Taky tam zajdu,jsem fakt zvědavá,pořád o ní mluví a všem jí doporučuje.Půjdu vybrat společenky.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
mě bude šít šaty mamka, ona je původně vyučená jako švadlena. tak to budu mít hezky podle sebe a za minimum financí :) jinak na ty boletice jsem slyšela taky samou chválu, kamarádky si tam před pár lety nechaly šít šaty na maturitní ples a maximální spokojenost. paní dokáže ušít cokoli na co si vzpomenete a ani ne za moc peněz. akorát látky si musíte sehnat samy myslím... online doporučuju firmu flex-tex, jinak prý v boru je veliký obchod s látkami...
Odpovědět
Profilova fotka
jinak holky, mám dotaz... jak to máte s hostinou, případně místem kde bude? děčín mi v tomhle přijde pěkně blbej, tak by mě zajímalo co jste vymyslely... my máme hotel ostrov tisé ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@peula tak na to mrknu mockrát děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@roubik my si uděláme na zahradě pod altánama...
Odpovědět
@petulinecka86 Tak to přeji krásné počasí.My jí měly také na zahradě-i obřad a zároveň i hostinu.Bylo to fakt super!!!Ten salon v Boleticích je nově otevřenej,tak to je asi omyl,že tam šili už dřív,ale maj prý různý modely,který ušijou taky na míru.Dělaji i výzdoby svatební tabule.Kamarádce poradí ve všem možným,i kdyby si to od nich nekoupila.To je super!To už se fakt nevidí.
Odpovědět
Profilova fotka
@peula a nebyla ta paní z boletic dříve někde jinde? asi jsem to trochu popletla :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem psala emaila a musím říct,že paní velice ochotná.Určitě se tam stavím.Za to,abych se někde podívala nic nedám.Tak jsem na to zvědavá.Na jednu stránku jsem se těšila,že budu zkoušet tak uvidíme kolik bude šatů......NO snad počasíčko vyjde.My máme teda obřad na zámku,ale zbytek se odehraje na zahrádce ;-)
Odpovědět
Tak co?Byl jste už někdo v těch Boleticích?Pak dejte vědět.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, paní z Boletic moc doporučuju!!! I když nakonec mám šaty odjinud (Noblesse Paris z Ústí), paní mi vyšla vstříc ve všem ostatním.. Taky ji vychvaluji, kudy chodím.. Bohunku osobně moc nedoporučuji.. Když jsem se tam byla podívat, měly vystavené společenské šaty určitě tři roky staré (měla jsem je na maturitním plese), pořád to točí dokola za stejné peníze.. Svatebky na tom budou dost podobně.. Už dost onošené.. Jinak hostinu máme na Škrabkách-Za Větrem a zatím taktéž maximální spokojenost...
Odpovědět
Profilova fotka
@fwllo o za větrem jsem taky uvažovala, nakonec ale kvůli prostředí vyhrál ostrov. jinak myslím, že je to tam fajn, za větrem si pochvaluje dost lidí. máte hostinu jako chodovou nebo spíš raut? a pro kolik lidí? my jsme zvolili raut, taky proto, že nás bude šedesát... pořád chci vidět, jak to všechno zvládneme, ale doufám, že to klapne.
Odpovědět
Profilova fotka
@roubik my tam rádi chodíme i občas na oběd a opravdu jsme moc spokojení.. navíc je tam zahrada, takže v případě hezkého počasí se můžeme večer přesunout.. Hostinu máme klasickou jako oběd-cca 40 lidí a večer přijde ještě cca 15 kamarádů.. A to bude nachystaný raut.. O tom hotelu Ostrov jsem slyšela, byla tam kamarádka na víkend.. prý nádherné.. ale asi drahé, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
A jinak.. neskutečně se těším, ale na druhou stranu se strašně bojím... Ale to asi každá, že ano?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fwllo ještě jsem slyšela o novém otevřeném salonu,který je když se jede od divadla po levé straně.Jsem v dc nová tak nevím jak se tady jmenujou ulice :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fwllo no ještě neřekli konečnou sumu, ale za pronájem nic nechtěli, akorát teda za jídlo a pití (v tom se nám snažili vyjít maximálně vstříc, dali jsme si rozpočet z něhož vycházejí) a ještě za pronájem aparatury pro hudbu... budeme mít kamarádku, která přijede udělat výzdobu a všechno okolo, to jim taky nijak nevadilo. nakonec to ani nevyšlo na tolik, kolik jsem si myslela. ;-) a vy všechny máte obřad na zámku? my jsme taky chtěli, ale nakonec to bude v jílovém...
Odpovědět
Profilova fotka
@petulinecka86 myslíš na Teplické ulici :-) tam jsem se byla podívat, ale mě osobně nic nezaujalo.. Ale šatů teoreticky dost..teda na Děčín :) ale na moji velikost (44-46) asi jen troje..
Odpovědět
Profilova fotka
@roubik tak to je fajn, že je to i bez ceny za pronájem.. My jsme hledali hlavně v Děčíně.. nechtěli jsme nějak cestovat.. proto jsme se rozhodli pro zámek tady v Děčíně.. i když mě pěkně nakrkli, jak rozkopali to první nádvoří.. Snad to alespoň částečně stihnou opravit...
Odpovědět
Profilova fotka
@fwllo no jako v jílovém je to stejný, rozkopaný nádvoří i zahrada. ale paní úřednice nás přesvědčovala, že do května to musí být v pořádku...tak si říkám, že do toho srpna by to měli stihnout snad :-D jinak by se mi taky líbilo to mít blížeji děčínu, protože musíme zajišťovat odvozy a tak, na druhou stranu jsme to chtěli trochu na samotě, i když ve stylu... tak snad se to vyplní
Odpovědět
@petulinecka86 Tam v tom salonu na Teplické jsme taky byly s kamarádkou,ale jsou tam veliké výlohy,obsluha moc neporadí,spíše vychválí vše,nebylo tam takové to soukromí ]-( .Prý má ten salonek z Boletic nějakou přehlídku nevíte o tom někdo? :-) Je fakt,že je nejlepší si dělat svojí výzdobu,nevyjde to tak draze,na ní se dá ušetřit. ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?