Svatby na zámku Kynžvart

Profilova fotka
Ahoj, na popud Hankak zakládám diskusi na téma zámek Kynžvart. Předem ale upozorňuji, že jsem trošku předpojatá, neboť tam pracuji. ;-)
Odpovědět
1
2
9
Profilova fotka
Hankak: Svatbu máme církevní neboť moje drahá polovička je věřící a zkrátka to bez toho nejde. Kdybych si ale mohla vybrat raději bych volila Ostrůvek. Když svítí sluníčko jsou tam svatby nádherné. Do zámecké kaple se nehrnu. Je příliš blízko místům, kde se denně pohybuji. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
super :-D koukala jsem k tobě do alba, máš vybrané krásné šaty, ale proč tam nemáš fotky ze zámku? jak to tam vypadá, ten ostrůvek a ta lesní kaple ? ]-( když tam pracuješ, tak něco přihoď, ať se můžeme podívat ;-) třeba nalákáš ještě více děvčas a pak se na zámku nezastavíte :-D já jsem taky měla jasno, že jedinně tady
Odpovědět
Profilova fotka
to není špatnej nápad. taky mam nějaký fotky jak to na zámku vypadá,ale je jich jen pár a lesní kaple tam neni
Odpovědět
Profilova fotka
NOVAKO, SUPER. a fotky z lesní kaple můžeš přidat po své vlastní svatbě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Se šaty si nejsem tak úplně jistá. Chtěla jsem trošku něco jiného. Petrakuba mi snad odpustí. ;-) Teď jsem probírala fotky, co nafotil kastelán. Máme kde co, ale Lesní kapli ne. Tak jsem přidala aspoň něco (slovy jednu) z ostrůvku. Asi si to budu muset nafotit sama ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak teda zatim nic moc. To se tu nenašel nikdo, kdo už by napsal, jaké to tam bylo? ale snad to bude vše Ok, no a třeba budu první, kdo se pochlubí :-) Novako, a proč se ti tvé šaty nelíbí? jsou moc hezké. já mam podobný střih, ale trochu jiné a jinak zdobené,ale taky mam se šněrováním a jsem z nich unešená, ty šaty jsou vážně naprosto úžasné a myslím si, že jsou to ty nejlepší šaty a hlavně i střih, dělá moc hezkou postavu a jsou jednoduché, ale přitom nejsou obyčejné. a byla už jsi se tedy podívat znovu? mají určitě zase spoustu nových šatů, co já vidím, tak to tam pořád přibívá,tak si třeba vybereš jiné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
je to tamsuper, zatím jsem se tam nevdávala já, ale byly tam dvě svatby v naší rodině a bylo to moc hezlé, je to tam nádherné, mohu jen doporučit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a já se tu taky budu vdávat, ale až příští rok ;-) teda doufam, protože na tý matrice v tom maj pěkný zmatky, tak snad to klapne
Odpovědět
petrakuba- to je super že už máte datum :-) jinak holky Kynžvart znám, je skvělej ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo, máme, ale už mají úplně plno!!!! dokonce, když tam byla předtím mamka mého řítele, protože se tam vloni vdávaja jeho sestra a tak bylo jasné, že to uděláme tam a jelikož tu paní zná, tak tym zašla osobně, aby se s ní domluvila, to tam ještě nikdo psanej nebyl, takže jsme byli úplně první, tak ona jí řekla, že na to je spopusta času, že to ještě ani nepíšou ale že si to někam poznamená.. jo, mělo to být v 11 a co myslíš, že se stalo, když jsem tam po 2 měsících zavolala? nic, nic zapsaného nemělui a už tam měli další 3 svatby na 11,12, a 13 hod, a tak jsem si řekla, že bych teda vzala te¨ěch 12.30, jenže jsme te´d zjistili, že všechno, co by se mělo stihnouse asi odpoledne nestihně a tak jsem to chtěla posunout na dřívější termín a už to nejde, mají plno, takže si mam prý zavolat v dubnu, že třeba někdo vypadně, nebo že bych je pak přnutila ty lidi obvolat ,jestli si to někdo nebude chtít prohodit. fakt nevim, co tam dělaj, a to jsem tam byly úplně první!!!!! a vidíš to? !!!
Odpovědět
Profilova fotka
Petrakubo: 7. 7. 2007 je v tuhle chvíli úplně narvaný. Matrikářka mi říkala, že má rezervováno 10 svateb (jen pro představu - běžný standard jsou 4 svatby; maximálně děláme 7 svateb). Už teď se hrozím, jak to zvládneme. Budou to docela hoňky. Ale nevěš hlavu. Ono se opravdu dost často stává, že některé svatby vypadnou nebo se přesunou na jiný termín. Zrovna teď nám vypadla svatba na 9. 9. 2006, takže jich nebude 7 ale jen 6.
Odpovědět
Profilova fotka
a kolik svateb bude 9.9. ? jo, už to vidím :-D 6 :-) jsem asi trochu mimo. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
no, mě jen překvapilo, že si vůbec nepoznamenali to, co dohodli s mamkou mého přítele. mělo to byýt v 11 a vidíš to, no, předtím to ještě nechtěli psát, ale už ze známosti sipoznámku udělat mohli a když by lidi začali volat, tak už to tam mohli poznamenat. navíc i rodiče toho mýho znaj a ví odkaď jsou a že mají restauraci.. takže by nebylo težké třeba zavolat.. ale to je jen o tom, že si neudělali žádnou poznámku a pak začali volat dalšía oni na to zapoměli, ale mrzí mě to. no a jestli někdo vypadne.. já bych to chtěla vědět dostatečně předem i kůli oznámení... takže na jäře musí být jasno
Odpovědět
Profilova fotka
Chápu. Taky by mne to štvalo. Je pravda, že s kynžvartskou matrikou je to někdy težké. Ale musím říct, že dělají pokroky. :-D Držím palečky.
Odpovědět
Profilova fotka
novako: ty to určitě budeš vědět, může se na Kynvartě po obřadu házet rýže? a ještě bych chtěla, aby přede mnou šly družičky a rozhazovali plátky růží z košíčků, nebude to problém ? klidně si připlatím za úklid, ale moc bych to chtěla
Odpovědět
Profilova fotka
V kapli bohužel není možné cokoliv házet. Po jedné svatbě nám totiž zůstaly na mramorové podlaze fleky od okvětních plátků a nejde to dolů. Podlaha je naštěstí ze žíhaného mramoru, tak to není moc vidět. Na nádvoří ale není problém ani s rýží ani s okvětními plátky. Rýže se většinou hází v okamžiku, kdy se novomanželé objeví na schůdkách před kaplí. Sv. hosté pak kolem nich utvoří špalír, družičky před nimi hází okvětní plátky a novomanželé prochází vstříc zářné budoucnosti... :-D Anebo se hází okvětní plátky a rýže najednou.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme jednou házeli místo rýže sedmikrásky, zapomělo se na rýži, tak než se novomanželé vyfotili, tak jsem na nádvoří oškubali trávník- zrovna kvetly sedmikrásky a pak jsem je házeli, kdyý vyšli ;-) ale moc se to na zámku nelíbilo, ale nikdo nám nevynadal :-N :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To si pamatuji. :-D Aspoň jsme tam chvilku měli anglický trávníček. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo, no vidíš :-) ale bylo to taky pěkné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, náhodou takhle nevíte, kde udělat poblíž zámku hostinu tak pro 80-100 lidí? chtěli jsme jí udělat na jedlové v restauraci u mlýna, jo, hlavně, potřebujeme dost lidí i ubytovat. jenomže bohužel, se má 7.7.07, kdy se chceme brát, ženit syn majitelky téhle restaurace, takže máme smůlu :-(
Odpovědět
Profilova fotka
tak to se omlouvam, ale to ude moje svatba :-N ;-) u nás to bylo hned jisté, že když svatba ,tak jedinně na kynžvartě a hostina v rodinném podniku, zaprvvé proč platit jinde, když taky to máme vše jen za nákup jídla a pak si po sobě uklidíme a navíc všechny svatby v rodině byly vždy tady a tak to zůstane tradicí i u nás ;-) je fakt, že s hostinou to až takový problém neni, ale to ubytování je horší. bohužel,kapacita u nás bude naprosto vyčerpána a zžejmě kamarádi budou stavět ještě stany. ale zkus třeba přímo u zámkurestauraci metternich ,ale s ubytováním, to fakt nevim, já jsem tohle nikdy neřešila, protože to rodina už před lety vyřešila za nás ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Restauraci Metternich bych moc nedoporučovala. Kapacita hotelu je jen 30 lůžek. Metternich mi přijde drahý (ceny spíše pro klienty z Německa) a nic moc kvalita. Navíc je tam jeden hrozně nepříjemný a nafoukaný číšník. :-( Třeba se to ale změnilo, protože se tam vystřídali vedoucí. Rozhodně si tam nejdřív zajděte na večeři, ať víte do čeho jdete!!!
Odpovědět
Profilova fotka
aha, tak to tam asi nejdříve zajedeme, omrkneme a uvidíme. kdyžtak už zvažuju alůternaivu odložit svatbu na 20.7.2007 taky hezký datum, sice pátek, ale teky by to šlo. jen se mi líbily ty dva dny svátků 5 a 6.7. ale co se dá dělatm pokud neseženu dobré místo na hostinu a ubytování, tak to přesunu. Budu zatím hledat, a pokud se to nepodaří tak do konce ledna, maximáně února, tak to měnim. ;-) ale Kynžvart zůstane :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak holky, teda hlavně vroskvičko, Hodně štěstí a a´t se vše vydaří, i počasí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju za přání. V pátek už jsem vůbec nic nestíhala, bylo toho strašně moc, co se muselo připravit a byla jsem tak napnutá, že jsem ani nemohla usnot.Ale vše se povedlo na jedničku, počasí bylo super, na zámku to byla nádhera, fotili jsme se i v tom velkém sále, fakt krása. No prostě, celý den byl úžasný a na zámku se všem moc líbilo, opravdu jsme si to moc užila a bylo to ještě mnohem hezčí, než jsem si to představovala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Broskvičko, jsem moc ráda, že jste si to užili, a že se Vám to líbilo!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Novako, kdy budou fotky? koukám v úase už je, ale album žádné? a broskvička ještě vůbec nic :-( mě zajímá ta lesní kaple :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Petrakubo, fotečky mám ve svatebním albu. Zítra ještě zkusím přidat nějaké fotky jen z výzdoby.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak já nějak nestíham ,hlavně kůli té bouračce, ale už jsem celkem ok. Uch už je téměř zahojené, ale ještě bolí, záda už se taky dali vcelku dohromady, ještě ale budu chodit narehabilitaci, mam to celý ztuhlý.. ale největší problémy dělá ta zhmožděná noha. napodpatky můžu na dlouho zapomenout. takže jen tenisky a džíny nebo sportovní kalhoty :-| ale co, léto už stejně končí. kouakla jsem na fotky, fakt pěkné. ale kam se poděla broskvička? tady to nějak umřelo
Odpovědět
Profilova fotka
Chvilku mi o tom povídej. A to letos bylo na zámku 60 svateb. Ach, jo. Na beremese je vůbec málo nevěst z KV kraje. :-( Vůbec jsem nevěděla, že máš zhmožděnou nohu. Asi to teď není nic moc. Půjčovnu zavřít nemůžeš... No, nezávidím Ti. Doufám, že Ti ta rehabka aspoň pomůže, pořádně se rozhýbáš a a bude to fajn. Minulý týden byla na zámku nevěsta a měla šaty od Tebe. Byly hodně podobné těm, co jsem měla já, takže krááásné. :-D Brzy se uzdrav!
Odpovědět
1
2
9
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?